View Full Version : انتخاب چند چک باکس از نوع yes , no با هم
saras
شنبه 12 شهریور 1384, 10:53 صبح
فرمی را برای برگشت کتب به کتابخانه طراحی کرده ام و یک فیلد از نوع yes , no دارد که اگر فردی تمام کتابها را برگشت داده است باید در کادر برگشت کتاب تمام رکوردها را یکی یکی تیک بزنم تا از لیست فرد حذف گردند و سوال من این است چطوری می توان با زدن یک کلید تمام فیلدهای بطور همزمان انتخاب گردند . با تشکر
Heydari865
یک شنبه 13 شهریور 1384, 21:39 عصر
در صورتی که فرم اشاره شده Detail باشد میتوانید با اضافه کردن یک فیلد با مشخصات همان چک باکس ها در فرم Master مشکل را حل کنید:
1- ابتدا یک فیلد با مشخصات Yes/No در جدول فرم Master بسازید
2- متناظر با آن در فرم Master آن را به صورت Check Box اضافه کنید
3- یک Update Query بسازید :با استفاده از جداول مربوط به فرم مورد نظر (Master&Detail)
4- فیلدهای مربوطه را از جداول انتخاب کنید و مقدار آنها را معادل -1 (از جدول Detail) قرار دهید و در شرط فیلد جدول Master نیز مقدار -1 را قرار دهید
5- حالا در رویداد After Update مربوط به فرم Master و فیلد اشاره شده در ردیف 2 Query را اجرا کنید و پس از اجرای آن فرم Detail را را Requery کن تمامی چک باکس ها در فرم Detail تیک می خورند
به همین ترتیب برای حالت عکس عمل کن
saras
دوشنبه 14 شهریور 1384, 07:12 صبح
لطفا اگر برایتان مقدور است یک فایل مثال ارسال نمایید . با تشکر . آخه من انجام دادم به نتیجه نرسیدم
محمدحسام
دوشنبه 14 شهریور 1384, 08:30 صبح
بدون ساختن فیلد جدید و با گذاشتن یک کلید هم میتوانید Update Query مورد نظر را فراخوانی کنید.
mohammadgij
دوشنبه 14 شهریور 1384, 15:28 عصر
یا با راخواندن آپدیت کوری یا با نوشتن دستور آپدیت و استفاده از
Docmd.RunSql "Update......."
saras
سه شنبه 15 شهریور 1384, 07:18 صبح
خدمت شما عرض کرم که بنده مبتدی هستم اگر میشه یک فایل مثال بزارید متشکرم
Heydari865
سه شنبه 15 شهریور 1384, 23:00 عصر
فرم برگشت کتاب رو با جداول مربوط به اون برام بفرست تا مشکلت رو حل کنم
Heydari865@yahoo.com
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.