ورود

View Full Version : سوال: date -s "05/12/2007 13:07:04"

emoein
دوشنبه 23 اسفند 1389, 15:59 عصر
من برای تغییر زمان و تاریخ در لینوکس از دستور date -s "05/12/2007 13:07:04" استفاده میکنم ، اما بعد از هر بار log out و log in کردن با putty دوباره ساعت بر میگرده سر جای اولش . مشکل از کجاست !?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
من اصلا از ntpdate استفاده نکردم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
از دستور ln -sf /usr/share/zoneinfo/Iran /etc/localtime هم استفاده میکنم ساعت رو 22 شب نشون میده ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی من از دستور date -s "05/12/2007 13:07:04" استفاده میکنم و بعدش date میزنم ساعت و تاریخ همون لحظه تغییر میکنه ، اما وقتی putty رو میبندم و دوباره login میکنم ساعت و تاریخ بر میگرده سر جای اولش .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
بدون بستن ssh قبلی ssh دیگری میزنم،ساعت تغییر می کنه
یک بارم ssh میزنم دستور رو اجرا میکنم،10 دقیقه sshباز میزارم و بعدش دستور date رو میزنم ساعت عوض میشه ( بر میگرده سر جای اولش )

تورو خدا راهنمایی کنید ** خیلی برام مهمه این موضوع **

blue_lotus
سه شنبه 24 اسفند 1389, 00:00 صبح
این قسمت رو داخل تنظیمات توزیعتون پیدا کنید: HARDWARECLOCK= و بعد تغییرش بدید به:

HARDWARECLOCK="localtime"

raravaice
سه شنبه 24 اسفند 1389, 00:11 صبح
/sbin/hwclock --systohc

emoein
سه شنبه 24 اسفند 1389, 11:20 صبح
من از طریق این دستورات
echo 1 > /proc/sys/xen/independent_wallclock
date -s "MM/dd/yyyy h:m:s"
تاریخ و ساعت رو تنظیم کردم ولی با reboot شدن vps دوباره ساعت میریزه بهم .
این دستوری ( /sbin/hwclock --systohc ) هم که فرمودید با putty وارد کردم ولی بازم با reboot شدن vps میریزه بهم ...

raravaice
سه شنبه 24 اسفند 1389, 17:47 عصر
Time Zone مورد نظر خودت رو ست کن و با دستور :

/usr/bin/rdate -s time-a.nist.gov

زمان و تاریخ رو با سرور time-a.nist.gov تنظیم کن و بعد :

/sbin/hwclock --systohc

برای تنظیم سخت افزاری اجرا کن

موفق باشی

emoein
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 02:40 صبح
دوست گرامی این دستور ( /usr/bin/rdate -s time-a.nist.gov ) در سیستم عامل centos کار نکرد ، من این کاری که شما گفتید انجام دادم اما نشد ، من با این دستور : echo 1 > /proc/sys/xen/independent_wallclock میتونم ساعت و تنظیم کنم اما با ریستارت شدن وی پی اس دوباره میریزه بهم ... !:گریه: