View Full Version : اعمال مدیریت بیشتر روی تالار ها --- مخصوصا تالار امنیت
ostovarit
دوشنبه 23 اسفند 1389, 16:22 عصر
سلام از عنوان تاپیک معلومه چی می خوام بگم ...
در برخی از پست ها مخصوصا پست های تالار امنیت .... تاپیک هایی برای اطلاع رسانی ایجاد شدن اما بحث های متفرقه زیادی توشون انجام شده ... و در اکثر مواقع احساسات روی فرد منتقد تاثیر گذاشته و بحث هایی شده که نباید میشد ...مثل این:
http://barnamenevis.org/showthread.php?269616-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D9%81%D8%A7%D8%B8-(-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%8C-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88...- (http://barnamenevis.org/showthread.php?269616-%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D9%81%D8%A7%D8%B8-%28-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%8C-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88...-))
برخی از تاپیک ها هم کلا هیچ محتوایی ندارن اما نه حذف شدن و نه شرکت کنندگان آن جریمه ای ! و کلا همه در حال دعوا کردن و کل کل هستن ... اگر سرعت عمل در بلاک کردن این مدل از تاپیک ها هم بره بالا بهتره ...
http://barnamenevis.org/showthread.php?278675-%D8%A7%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%88%D9%8A%D8%A7%D9%8A-%D8%AD%D9%81%D8%A7%D8%B8
یک تاپیک زدم که مطالب زیادی برای برنامه نویسی نرم افزار ارسال و دریافت پیامک و... درش هست مثل کامپوننت ها، مشکلات احتمالی، درایو گوشی ها، انواع سورس کد و بحث های زیادی در این مورد ... که این مطالب رو اکثرا دوست خوبم اقای مازیار قرار دادن بازدید خوبی هم داشته ولی چون تاپیک رفته اون زیر میرا دیگه روش بحثی نمیشه ( که به نظرم هنوز جای بحث زیاد داره و هر چی جلو بره حرفه ای تر میشه)... می خواستم در صورت امکان حداقل برای مدتی تاپیک رو جز تاپیک های ثابت بخش سی شارپ معرفی کنید که جلو چشم باشه:
http://barnamenevis.org/showthread.php?246291-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-SMS-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-...-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-...-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA&highlight=
با تشکر از mehdi.mousavi (http://barnamenevis.org/member.php?41233-mehdi.mousavi) و Mehdi Asgari (http://barnamenevis.org/member.php?12705-Mehdi-Asgari) و دیگر مدیران محترم
Mehdi Asgari
دوشنبه 23 اسفند 1389, 16:54 عصر
سیاستی که سعی کردیم در مدیریت فروم در پیش بگیریم، حتی الامکان اعتدالی بوده؛
در مورد فروم امنیت، در طی یک ماه اخیر متاسفانه اتفاقاتی افتاد که بچه های اون بخش بهش واقفن. سعی کردم تا جایی که امکان داره از امکانات مدیریتی استفاده نکنم (با کوچک ترین جریمه یا حذف یا قفل تاپیک، سیل فحش و اظهار لطف دوستانه که به سمت مدیران روانه میشه). در تاپیکی که دیشب (یا دیروز صبح) قفل کردم، شاهد نادرترین برخورد ها و فحاشی های یه سری آدم کم ظرفیت به همدیگه بودیم که مجبور به قفل کردنش شدم. جریمه هم کردم. آخر سر هم هر کسی من رو متهم به طرفداری از اونوری ها! می کنه. گرچه من هم در این وسط ، نظر شخصی خودم رو دارم و تا حدودی می دونم کی داره چیکار می کنه (با بعضی از دوستان اون بخش هم به صورت پی ام و هم در چت ارتباط دارم)، ولی سعی کردم کاملا بی طرفانه عمل کنم و حتی نظر فنی هم ندم.
شخصا عقیده دارم تا جایی که کار به جاهای باریک کشیده نشه، اجازۀ فعالیت (هر چند همراه با کمی حاشیه) رو بهشون بدم، اما متاسفانه بعضی از دوستان نتونستن از فرصتی که برای نقد و بررسی و گفتگوی منتقدانه ولی با آرامش و انصاف، در اختیار داشتن استفادۀ مفید بکنن (که علتش رو تا حدی مربوط به سن کم اکثر شرکت کنندگان می دونم)
به هر حال، من فکر می کنم تصمیماتی که در این زمینه گرفتم درست بودن؛ اگر نقد مشخص تر و جزئی تری داری که بشه بهش مستقیم جواب داد، بگو
mahziar
دوشنبه 23 اسفند 1389, 18:21 عصر
با سلام خدمت اقاي عسكري :
استفاده از ابزار مديريتي كار خوبي هست كه تابيك ها نظم و شكل بهتري بكيره
اما قفل كردن اون تابيك تو بخش امنيت باعث شد امثال من و اقاي استوار ديكه نتونيم به حقمون برسيم و از طرفي اون اقا هم با قيافه اي حق بجانب خودشو محق كرفته و همه ما ها (مشتريان ناراضي )از نظر ايشون مفسد في الارضيم كه با دروغ و تهمت و افترا قصد تخريب ايشون و بروتكتورشون رو داريم ! و نشونه اون رو هم قفل شدن تابيك ميدونن و ميكن اكه حق با شما ها بود اون تابيك قفل نميشد
اصلا كاربرا مكه حق دارن با تبليغ براي محصولشون يه بخش رو كامل تحت تاثير قرار بدن و از اون براي اميال شخصيشون استفاده كنن
حتما تابيك هاي بخش رو مشاهده ميكنين :
1- خبر: بروتكتور .... عرضه شد
2- خبر : سايت بروتكتور .... راه اندازي شد
3- خبر : نسخه 2 بروتكتور .... به زودي منتشر ميشود
4- و ...........
خب فكر نميكنين اين جور تابيك هاي تبليغاتي اصلا در شان يه فروم كه از هدف هاي اصليش اموزش هست نباشه ؟
بي نوشت : ببخشيد اكه غلط املايي مشاهده ميكنين . من با موبايلي كه فقط عربي سابورت ميكننه كانكتم
Mehdi Asgari
دوشنبه 23 اسفند 1389, 22:31 عصر
اما قفل كردن اون تابيك تو بخش امنيت باعث شد امثال من و اقاي استوار ديكه نتونيم به حقمون برسيم و از طرفي اون اقا هم با قيافه اي حق بجانب خودشو محق كرفته و همه ما ها (مشتريان ناراضي )از نظر ايشون مفسد في الارضيم كه با دروغ و تهمت و افترا قصد تخريب ايشون و بروتكتورشون رو داريم ! و نشونه اون رو هم قفل شدن تابيك ميدونن و ميكن اكه حق با شما ها بود اون تابيك قفل نميشد
اون تاپیک آخرش توسط دو نفر به گند کشیده شد؛ آخرش کرک Offline DVB و فحاشی های اون دو کاربر به همدیگه جریان گرفت؛ نمی تونستم اجازه بدم همچنان به کارشون ادامه بدن.
من نظرم رو نمیگم چیه، ولی به نظر من کسی که بدون تعصب نگاه کنه (مثل من) براش حقیقت کاملا مشخص هست. از طرفی هم نیما و هم شما ها هنوز هستید و میشه از طریق پیام خصوصی باهاتون در مورد خرید و غیره مشورت کرد و قفل کردن اون تاپیک هم به معنای تایید شخص یا اشخاصی نیست.
همچنان اگر بدونم نیاز به بحث فنی بیشتر در مورد اون محصول یا مسائل مرتبط به خرید و پشتیبانیش هست، می تونم اون تاپیک رو باز کرده یا اجازۀ ایجاد تاپیک جدیدی بدم به شرطی که به انحراف کشیده نشه.
من از دو طرف ماجرا هم شاکی هستم بابت مسائل به وجود اومده و مطمئنا چه اگر جای نیما بودم و چه جای دوستان مخالف، حتما به روش دیگری با قضیه برخورد می کردم.
اون تبلیغات اگر در قسمت "معرفی محصولات نرم افزاری" سایت بوده باشه، که اشکالی نداره، همه می تونن محصول خودشون رو در اون قسمت تبلیغ کنن؛ اما اگر در بخش امنیت بوده، مربوط به زمانیه که من هنوز مدیر اون بخش نبودم و ممکنه از زیر دست مدیران اون بخش در رفته باشه (در این مورد با شما موافقم)
می تونید منتظر نسخۀ 2 باشید تا دمو یا کرک می ای ازش عرضه بشه و آنالیزش کنید.
در هر حال در این زمینه هر سوال و شبهه ای هست مطرح کنید، که بعدا نگید سایت طرف فلان کاربر یا مخالف فلانی هست (من شدیدا از آنالیز فنی محصولات رقبا یا معرفی محصولات و پروتکتور های خودتون به شرط فنی بودن، استقبال می کنم)
ostovarit
دوشنبه 23 اسفند 1389, 23:28 عصر
حق با شماست به نظرم باید من و بقیه دوستان روی پست هایی که میدیم دقیق تر باشیم ...
هدف از اون تاپیک اطلاع رسانی بود تا بقیه به اشتباه ما دچار نشن ... اون تاپیک حق من و شما و کسه دیگه رو بر نمیگردونند بلکه جلوی اشتباهات بعدی رو میگرفت ... من حقم رو از طریق پیام خصوصی میخواستم بگیرم نه راه اندازی تاپیک که موفق هم نشدم و طبق معمول با بهانه هایی مثل اینکه من تو اون شرکت نیستم و سیستم مالی پول شما رو بر نمیگردونه و برم صحبت کنم و اینا ... میدونید که! ...........
معمولا وقتی حرف های منطقی رو با دلایل کاملا غیر منطقی جواب میدن ( و معمولا دروغ!) عصبانیت برخی کاربر ها اجتناب ناپذیره ...... ولی نظرم اینه که کلیه مطالبی که باید گفته میشد گفته شده و قفل شدن تاپیک مشکلی در اطلاع رسانی پیش نیاورده .........
انشالله که دیگه شاهد اینجور بحث های غیر فنی و کل کل و دعوا نباشید .... آرزو بر برنامه نویسان عیب نیست :لبخند:
mahziar
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 11:39 صبح
درسته كه هدف اطلاع رساني بود...... ولي بايد بهمين راحتي حق مشتري رو بايمال كرد و با حرفهاي صدمن يه غاز تمام مشكلات رو به مشتري ربط بديم و اونو مقصر قلمداد كنيم ؟؟؟؟ ما هممون برنامه نويسيم و قاعده كار رو ميدونيم . شماره جند تا مشتري رو مي خواي بدم (تو تهران و قم و... )كه جون راهشون دور بده و من نتونستم مشكلشون رو حل كنم تمام بولشون رو بركردوندم ؟! اين اقا اصلا نميخواد قبول كنه نرم افزارش مشكل داره . حتي اكه نميخوام بول مشتري رو بديم حداقل بايد اونو راضي نكه داريم . من بولم رو نكرفتم اشكالي نداره . ميخوام با اون بروتكتور جكار هم بكنم ربطي به فروشنده نداره كه اون اقا ميكه جون ميدونم شما ميخواين از بروتكتور براي مقاصد ديكه استفاده كنين نسخه ابديت هم نميدم !!! شما فقط با اين اطلاع رساني خودتو تونستي قانع كني ؟ خداييش ته دلت به خودت فحش نميدي از اين خريدت ؟ جطور ما قوانين رو رعايت كنيم (منظورم قوانين برنامه نويسا و شركت هاي برنامه نويسي) ولي وقتي نوبت به ما ميرسه تموم بشه ؟ با ما ها كه بايد بهتر از مشتري عادي برخورد بشه !
ostovarit
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 14:50 عصر
درسته كه هدف اطلاع رساني بود...... ولي بايد بهمين راحتي حق مشتري رو بايمال كرد و با حرفهاي صدمن يه غاز تمام مشكلات رو به مشتري ربط بديم و اونو مقصر قلمداد كنيم ؟؟؟؟ ما هممون برنامه نويسيم و قاعده كار رو ميدونيم . شماره جند تا مشتري رو مي خواي بدم (تو تهران و قم و... )كه جون راهشون دور بده و من نتونستم مشكلشون رو حل كنم تمام بولشون رو بركردوندم ؟! اين اقا اصلا نميخواد قبول كنه نرم افزارش مشكل داره . حتي اكه نميخوام بول مشتري رو بديم حداقل بايد اونو راضي نكه داريم . من بولم رو نكرفتم اشكالي نداره . ميخوام با اون بروتكتور جكار هم بكنم ربطي به فروشنده نداره كه اون اقا ميكه جون ميدونم شما ميخواين از بروتكتور براي مقاصد ديكه استفاده كنين نسخه ابديت هم نميدم !!! شما فقط با اين اطلاع رساني خودتو تونستي قانع كني ؟ خداييش ته دلت به خودت فحش نميدي از اين خريدت ؟ جطور ما قوانين رو رعايت كنيم (منظورم قوانين برنامه نويسا و شركت هاي برنامه نويسي) ولي وقتي نوبت به ما ميرسه تموم بشه ؟ با ما ها كه بايد بهتر از مشتري عادي برخورد بشه !
من نگفتم کارش درست بوده که حق منو شما و خیلیای دیگه رو نداده! ولی اگر اون تاپیک تا ابد هم باز میموند ایشون متوجه مطلبی که باید بشه نمی شد ... ... من یا شما یا بقیه کسایی که این مشکل یا مشکلاتی مشابه این براشون پیش اومده کار اشتباهی نکردیم که بخوایم به خودمون فهش بدم!.......... همون طوری که قبلا هم گفتم مشکل ما عدم آگاهی بود و کسایی که قبل از ما این اگاهی رو داشتن ( مثل جناب استرانگ بایت و...) به گفته خودشون این مطالب رو منتشر نکرده بودن تو تالار و هیچ ارزیابی روی حفاظ نشده بود ... البته هیچکش مسئول عدم اگاهی دیگران نیست (به طور مستقیم) .... به نظر من شما به خودت آفرین بگو نه اینکه فهش بدی چون با اینکه مبلغی از کفت رفته باز به فکر دیگران بودی و اومدی اطلاع رسانی کردی ... حالا اگر کسی برداشت دیگری هم کرده مشکل خودشه
اگر ما تجربه تلخ دیگران رو تکرار می کردیم حماقت بود اما ما پول تجربه خودمون رو دادیم و چیزی که بدست آوردیم رو در اختیار بقیه گذاشتیم تا با اطلاع کامل خرید کنن...و فهمیدیم که به کسی که هیچ اعتباری نداره اعتماد نکنیم ( خیلی از شرکت های معتبر هم کلاهبردار از آب در میان!) و به نرم افزاری که هنوز امتحانش رو پس نداده ارزش ندیم ... و با ادم بی منطق کل کل نکنیم... و چون 50 تومن از دست دادیم عمرا تا اخر عمرمون یادمون نمیره :لبخند:
================================================== ===========
من همچنان میخوام لینکی که در پست اول دادم جز تاپیک های ثابت باشه مدیران عزیز لطفا پاسخ بدن؟!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.