PDA

View Full Version : مبتدی: تبدیل دات نت 4 به 3



gerdioz
دوشنبه 23 اسفند 1389, 17:19 عصر
سلام من با سی شارپ 2010 پروژه نوشتم اما توی کامپیوتر های ما دات نت3.5 نصب شده و خود سی شارپ 2010 تبدیل به ورژن پایین تر نداره چزور میشه کاری کرد تا تو سیستم هایی که ورژن 3.5 نصب هست اجرا کنه

Hossenbor
دوشنبه 23 اسفند 1389, 17:41 عصر
خوب نمیشه خود پروژه رو با .net ٣.٥ بنویسی برای اینکار تو قسمت تمپلها قسمت بالاش ورژن فریمورک رو ٣.٥ بزنید
اهان یک چیز دیگه من تستش نکردم ولی شاید بشه تو پروژه ات راست کلیک کن بعد پروپرتیس رو انتخاب کن گزینه ها یادم نیست ولی جاش قسمت بالا سمت چپه که نوع فریمورک رو نوشته ٤ به ٣.٥ تغییرش بده ببین چی میشه

gerdioz
دوشنبه 23 اسفند 1389, 18:37 عصر
دوست عزیز اینکه شما گفتید واسه ویيژوال استدیو2008 هست تو 2010 دات نت 4 و کلاینت پروفایل داره اگه داشت که مشکلی نبود

payman_xxp
دوشنبه 23 اسفند 1389, 20:04 عصر
سلام
VS2010 هم این امکان رو داره.
فقط یادتون باشه اول پروژه رو در مسیر دیگه ای ذخیره کنید.
رو پروژه جدیدت راست کلیک کن بعد پروپرتیس رو انتخاب کن، در قسمت اپلیکیشن، قسمت تغییر فریمورک هستش( عکس ضمیمه).
فریمورک رو تغییر بدید یه پیغام مبنی بر بسته شدن اتوماتیک پروژه و اعمال تغییرات نمایش داده میشه ، ok بزنید، بسته به حجم پروژه یه کم طول میکشه و تمام.
موفق باشید.

gerdioz
جمعه 27 اسفند 1389, 19:31 عصر
سلام دوست عزیز من فقط نسخه 4 رو دارم با آنک دات نت2 و 3 و3.5 نصب هست و من نسخه اصلی ویژوال استودیورو نصب کردم مشکل چی میتونه باشه

gerdioz
یک شنبه 29 اسفند 1389, 15:48 عصر
سلام کسی نتونست مشکل منو حل کنه
67728

payman_xxp
دوشنبه 01 فروردین 1390, 01:40 صبح
با سلام و تبریک سال نو به تمام دوستان برنامه نویس:تشویق:
یه چیزی بذهنم رسید...
شما آپدیت بچهای های فریم ورک ویندوزتون رو نصب کردید؟
فکر کنم آپدیت نکردید و ویژوال استودیو 2010 رو نصب کردید، درسته؟
همین بنظرم رسید...:متفکر:
موفق باشید.

exlord
دوشنبه 01 فروردین 1390, 11:50 صبح
سلام کسی نتونست مشکل منو حل کنه

اگه ویندوزتون xp هستش باید .net 3.5 رو نصب کنین ... vs 2010 فقط 4 رو نصب میکنه ...

gerdioz
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 16:51 عصر
اگه ویندوزتون xp هستش باید .net 3.5 رو نصب کنین ... vs 2010 فقط 4 رو نصب میکنه ...
سلام دوسته عزیز در مورد نصب 3.5 - من نسخه 2 تا 4 روز نصب کردم

gerdioz
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 16:52 عصر
با سلام و تبریک سال نو به تمام دوستان برنامه نویس:تشویق:
یه چیزی بذهنم رسید...
شما آپدیت بچهای های فریم ورک ویندوزتون رو نصب کردید؟
فکر کنم آپدیت نکردید و ویژوال استودیو 2010 رو نصب کردید، درسته؟
همین بنظرم رسید...:متفکر:
موفق باشید.
سلام پیام جان من سرویس چک 3 رو نصب کردم اگه منظورت اینه