seyed_hasan
سه شنبه 24 اسفند 1389, 03:06 صبح
با سلام به همه ی بچه های عزیز.
من برنامه نویسی c++ر و با خوندن کتاب چگونه با c++ برنامه نویسی کنیم یاد گرفتم.
الان هم با یونیتی کار میکنم.تجربه دوساله تو کار با گیم انجین ها دارم.
در این سایت هم میتونید نمونه کارهای منو با یونیتی ببینید.
http://bazisaz.com/ftopict-274.html
خوب من هرچه قدر هم با یونیتی کد بنویسم و بازی بسازم باز نمیدونم چرا یه چیزی منو میکشونه سمت
دایرکت ایکس و دوست دارم حداقل یک رندرگر یا یا نرم افزار سه بعدی یا یه همچین چیزی بسازم.
من برای اولین بار که کدهای dx که با c++ نوشته بود رو نگاه کردم.واقعا برام عجیب بود.چون تا اونموقع تمام کدهای C++ من تحت داس اجرا می شد.متوجه شدم که باید برنامه نویسی ویندوز رو یاد بگیرم اما نمیدونم چرا هیچ کتاب فارسی در موردش نیست.
تو این سایت هم یکی از دوست های خوبمون داشت اموزش میداد که الان مدت هاست که دیگه این کار رو نمیکنه.
از عزیزان خواهشمندم اگه کتاب یا سایت یا ... دارند که برای شروع کار فارسی هست معرفی کنند.
و اگه من سمت C# برم تا حداقل یه واسط کاربری راحت داشته باشم برای طراحی برنامه خوبه؟
لطفا در مورد xna بحث نکنید.
ممنون میشم کمکم کنید تا api win32 رو یاد بگیرم.
من برنامه نویسی c++ر و با خوندن کتاب چگونه با c++ برنامه نویسی کنیم یاد گرفتم.
الان هم با یونیتی کار میکنم.تجربه دوساله تو کار با گیم انجین ها دارم.
در این سایت هم میتونید نمونه کارهای منو با یونیتی ببینید.
http://bazisaz.com/ftopict-274.html
خوب من هرچه قدر هم با یونیتی کد بنویسم و بازی بسازم باز نمیدونم چرا یه چیزی منو میکشونه سمت
دایرکت ایکس و دوست دارم حداقل یک رندرگر یا یا نرم افزار سه بعدی یا یه همچین چیزی بسازم.
من برای اولین بار که کدهای dx که با c++ نوشته بود رو نگاه کردم.واقعا برام عجیب بود.چون تا اونموقع تمام کدهای C++ من تحت داس اجرا می شد.متوجه شدم که باید برنامه نویسی ویندوز رو یاد بگیرم اما نمیدونم چرا هیچ کتاب فارسی در موردش نیست.
تو این سایت هم یکی از دوست های خوبمون داشت اموزش میداد که الان مدت هاست که دیگه این کار رو نمیکنه.
از عزیزان خواهشمندم اگه کتاب یا سایت یا ... دارند که برای شروع کار فارسی هست معرفی کنند.
و اگه من سمت C# برم تا حداقل یه واسط کاربری راحت داشته باشم برای طراحی برنامه خوبه؟
لطفا در مورد xna بحث نکنید.
ممنون میشم کمکم کنید تا api win32 رو یاد بگیرم.