PDA

View Full Version : خبر: نسخه نهایی اینترنت اکسپلورر IE9 برای دانلود عرضه شد

shahab_ksh
سه شنبه 24 اسفند 1389, 14:25 عصر
سایت مایکروسافت نسخه نهایی IE 9 رو در سایت خودش منتشر کرد

این اکسپلورر بر روی ویندوز ویستا و سون قابل نصب است و به 39 زبان عرضه می شود

از نظر ظاهری ساده تر شده آیکون ها بزرگتر شده
سرعتش نسبتا مثل کروم بالا رفته
سرعت لود شدن خود IE9 از IE8 خیلی بهتره
موقع دانلود یه پنجره جلوی کاربر همراه با درصد پیشرفت باز میشه

sia_2007
سه شنبه 24 اسفند 1389, 16:09 عصر
خیلی توپ شده
واقعا معرکه است !

CPPDeveloper
سه شنبه 24 اسفند 1389, 16:26 عصر
دکمه refresh و stop زیاد خوب نیست، کسی می دونه چطور می شه آورد بیرون اون دوتا رو؟

bache_net
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 01:09 صبح
نسبت به نسخه 8 خیلی بهتر شده

m.soleimani
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 03:19 صبح
خیلی بهتر شده ولی عادت دست از سرمون بر نمی‌داره وقتی شما با مکستون نسخه کلاسیکش کار کرده باشی و اون انعطاف از نظر باز کردن تب‌ها « لینک و پاپ‌آپ » و تنظیمات بسیار بسیار کاربر پسندش رو دیده باشی اینا به چشم نمیان. آخه من نمی‌دونم این خاصیت که هر لینک یا هر کدوم از پاپ‌آپ‌ها که داری روشون کلیک می‌کنی برات توی یه تب جدید باز بشه به کی بر می‌خوره که غیر از مکستون هیچ کدومشون حمایتش نمی‌کنن!! . خواهشن دوستان نیان بگن که منابع سیستم توی اون حالت خیلی زیاد مصرف می‌شه اگر باهاش تجربه‌ای ندارن من توی یه سیستم با حداقل امکانات و کمترین به روز رسانی دارم هر دفعه باهاش 30 تا یا 40 تا صفحه رو هم زمان باز می‌کنم و کمترین مشکلی هم باهاش ندارم . آخرین باری هم که هنگ کرد بعد از نصب همین به اصطلاح اکسپلورر شاهکار شماره 9 بود که گویا یکی از dllهای مورد نیازش رو تو خودش نداشت که باز هم به کمک من اومد و با گزینه سیف مود که داره بدون هیچ مشکلی بالا اومد و به کار خودش ادامه داد اگر عمری باشه توی یه تاپیک به صورت کامل آموزش استفاده ازش رو برای بچه‌ها برنامه نویس قرار می‌دم موفق باشید./

FastCode
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 16:40 عصر
خیلی بهتر شده ولی عادت دست از سرمون بر نمی‌داره وقتی شما با مکستون نسخه کلاسیکش کار کرده باشی و اون انعطاف از نظر باز کردن تب‌ها « لینک و پاپ‌آپ » و تنظیمات بسیار بسیار کاربر پسندش رو دیده باشی اینا به چشم نمیان. آخه من نمی‌دونم این خاصیت که هر لینک یا هر کدوم از پاپ‌آپ‌ها که داری روشون کلیک می‌کنی برات توی یه تب جدید باز بشه به کی بر می‌خوره که غیر از مکستون هیچ کدومشون حمایتش نمی‌کنن!! . خواهشن دوستان نیان بگن که منابع سیستم توی اون حالت خیلی زیاد مصرف می‌شه اگر باهاش تجربه‌ای ندارن من توی یه سیستم با حداقل امکانات و کمترین به روز رسانی دارم هر دفعه باهاش 30 تا یا 40 تا صفحه رو هم زمان باز می‌کنم و کمترین مشکلی هم باهاش ندارم . آخرین باری هم که هنگ کرد بعد از نصب همین به اصطلاح اکسپلورر شاهکار شماره 9 بود که گویا یکی از dllهای مورد نیازش رو تو خودش نداشت که باز هم به کمک من اومد و با گزینه سیف مود که داره بدون هیچ مشکلی بالا اومد و به کار خودش ادامه داد اگر عمری باشه توی یه تاپیک به صورت کامل آموزش استفاده ازش رو برای بچه‌ها برنامه نویس قرار می‌دم موفق باشید./
واقعاْ مکستون این کار رو میکنه؟
من همیشه موسهام کلید وسطش خراب میشه.
حتماْ دانلودش میکنم.

hamidhws
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 19:19 عصر
سلام

من هیچ تعصبی ندارم و اکثر مرورگرها رو (آخرین ورژن) تست کردم

من این مرورگرا رو با این ورژن ها تست کردم (روی ویندوز 7 64 بیت)

10.0.648.134 Chrome-Beta
9.0.8112.16421 IE-Final
Opera 11.01
Maxthon 3.0.21.1000
4 FireFox

بنابر به سلیقه شخصی , سرعت سادگی و کیفیت رو مد نظر قرار دادم:

نسخه نهایی فایرفکس 4 واقعا عالیه و میتونه با کروم رقابت کنه (البته نسخه بتا) اما کروم در بعضی موارد هنوز بالاتره http://html5test.com/index.html
http://www.webdevelopersnotes.com/articles/test-browser-speed.php
اما از حق نگذریم فایرفکس هم خیلی حرف برای گفتن داره

در مرحله بعدی هم بین Maxthon, IE , Opera به نظرم اینترنت اکسپلورر بهتره اما باز در مقابل کروم و فایر فکس کم میاره...بعدش مکستون بعدش اپرا

من اینهارو باهم و در یک ساعت و شرایط مساوی و تعداد محدودی سایت آزمایش کردم پس جواب هاش بیشتر سلیقه ای هست

Alireza_Salehi
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 22:14 عصر
این قابلیت تب ها در فایرفاکس با یک پلاگین ساد به علوه کلی قابلیت دیگه قابل استفاده است...

shahab_ksh
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 23:21 عصر
تنها اصراری که میشه برای استفاده از IE در نظر داشت اینه که بیشتر مردم از اون استفاده می کنن من خودم به همه توصیه می کنم یا از Firefox یا کروم استفاده کنن

m.soleimani
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 00:26 صبح
این قابلیت تب ها در فایرفاکس با یک پلاگین ساد به علوه کلی قابلیت دیگه قابل استفاده است...

این قابلیت به نظر من حیاطی هست و برای سازندگان مرورگر کار سختی نیست که بهش اضافه کنن ولی با نظر شما یکم مخالفم وقتی این کاربرد جزو ذات مکستون هست چه نیازی به پلاگین که یه نفر دیگه تهیه کرده هست؟ در کل از اینی که شما گفتین استفاده کردم من ویندوز رو یه مدت به صورت کامل ترک کردم و به جز شرکت که مجبور بودم ازش استفاده کنم توی خونه با یونیکس کار می‌کردم ولی تنها چیزی که منو مجبور به برگشتن کرد همین امکان بود چون واقعن باهاش حال می‌کردم « عادت دارم که تمام ایمیل‌ها رو با هم باز کنم و پشت سر هم بخونم و اگر مثلن بالاترین رو باز می‌کنم سریع روی همه لینک‌هایی که به نظرم جالب میان کلیک می‌کنم و تا میان همه لود بشن با خیال راحت از اولی شروع به خوندن می‌کنم حالا وقتی توی اکسپلوره یا موزیلا این کار رو می‌کردم خسته می‌شدم چون هر لینکی رو توی تب جدید باز می‌کنه میاره آخر صف یا حتمن باید شیفت کلیک می‌کردم » اولا یه مدت توی یونیکس با استفاده از واین نصبش می‌کردم بعد به خودم گفتم خوب این چه کار احمقانه‌ای هست اگر قراره از ویندوز به صورت مجازی استفاده کنی خوب از اصلش استفاده کن به این صورت شد که دست از تعصب برداشتم و به ویندوز برگشتم به هر حال من هم همه مرورگرها رو استفاده کردم و جدیدترین هر کدوم رو امتحان می‌کنم ولی الان مدت 4 سال هست که مرورگر اصلی من مکستون هست و مخصوصن نسخه کلاسیکش چون نسخه جدید سعی می‌کنه از کروم و اکسپلوره تقلید کنه ولی قدیمی بهت اجازه هر کاری رو می‌ده .

واقعاْ مکستون این کار رو میکنه؟
من همیشه موسهام کلید وسطش خراب میشه.
حتماْ دانلودش میکنم.

تازه امکانات جالب‌تری هم داره شما به جای زدن F5 برای رفرش این توانایی رو داری که برای موس خودت یه حرکت انتخاب کنی مثلن یه هشت فارسی با کلیک کردن سمت چپ موس روی صفحه بکشی خودش رفرش می‌کنه یا کشیدن لینک برای باز شدن که به صورت کاملن خاص اولین مرورگری بود که این امکان رو به کار گرفت. اینم تصویرش

67589

اینم نسخه کلاسیکش :قلب:

67590

موفق باشید./

ztx4
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 03:58 صبح
من نسخه ی آخر رو دانلود و نصبش کردم.
اولین ایرادی که بهش بر خوردم :
67593

ضمنا اونی که گفتید هر لینک به صورت اتوماتیک توی یک Tab باز می شه به صورت پیش فرض عمل نمی کنه.توی تنظیمات هم ندیدم.

vcldeveloper
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 12:38 عصر
این قابلیت به نظر من حیاطی هست و برای سازندگان مرورگر کار سختی نیست که بهش اضافه کنن ولی با نظر شما یکم مخالفم وقتی این کاربرد جزو ذات مکستون هست چه نیازی به پلاگین که یه نفر دیگه تهیه کرده هست؟
حیاتی درسته*
درباره مکستون، اون مرورگر صرفا یک shell برای موتور IE هست، پس طبیعی هست که به جای درگیر شدن با پیچیدگی های طراحی و ساخت یک موتور رندر پیشرفته و کامپایل جاوا اسکریپت و غیره، به مسائل جانبی و آرایشی توجه ویژه ایی داشته باشه.

تنها اصراری که میشه برای استفاده از IE در نظر داشت اینه که بیشتر مردم از اون استفاده می کنن من خودم به همه توصیه می کنم یا از Firefox یا کروم استفاده کنن
البته آپدیت IE به نظر من یک تاثیر مهم تر داره؛ هر چند من از IE برای مرور صفحات وب استفاده نمی کنم، ولی گستردگی استفاده از IE در ویندوز، و بخصوص استفاده گسترده از ActiveX آن در نرم افزارهای مختلفی که نیاز به نمایش محتوای وب دارند، باعث میشه که آپدیت IE برای کاربران ویندوز مهم بشه؛ چون هر چقدر IE در نسخه های جدیدتر امن تر و کارایی آن بالاتر باشه، ویندوز و نرم افزارهای مختلف استفاده کننده از ActiveX مربوط به IE هم کارایی بهتر و امنیت بالاتری خواهند داشت.

البته درباره IE 9، من فایل نصب مربوط به ویندوز 64 بیتی اش را دانلود کردم (حدودا 34 مگابایت)، ولی برای نصب همچنان پیغام Downloading میده، و اون هم بعد از مقداری پیشرفت در یک نقطه ثابت باقی میمونه، و هر چقدر هم که صبر کنی، تموم نمیشه. چند بار سعی کردم، دیدم فایده نداره، سرعت اینترنت هم که به شدت در این روزها کاهش پیدا کرده، و ارزش دانلود مجدد رو نداره، بیخیال نصبش شدم.

mehdi.mousavi
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 13:08 عصر
البته درباره IE 9، من فایل نصب مربوط به ویندوز 64 بیتی اش را دانلود کردم (حدودا 34 مگابایت)، ولی برای نصب همچنان پیغام Downloading میده، و اون هم بعد از مقداری پیشرفت در یک نقطه ثابت باقی میمونه، و هر چقدر هم که صبر کنی، تموم نمیشه. چند بار سعی کردم، دیدم فایده نداره، سرعت اینترنت هم که به شدت در این روزها کاهش پیدا کرده، و ارزش دانلود مجدد رو نداره، بیخیال نصبش شدم.

سلام.
بنده هم دقیقا همین مشکل رو داشتم (اینکه وسط کار Download میرفت به یک State نامشخص و ...) تا اینکه دیروز نسخه Offline اش رو گرفتم و نصب کردم.
(در کل، حقیقتا ارزش وقت گذاشتن رو نداره (بعنوان یک کاربر، اما بعنوان Developer، متاسفانه اینگونه نیست).

IE9 (x86) for Windows 7 (http://download.microsoft.com/download/C/3/B/C3BF2EF4-E764-430C-BDCE-479F2142FC81/IE9-Windows7-x86-enu.exe)
IE9 (x64) for Windows 7 (http://download.microsoft.com/download/C/1/6/C167B427-722E-4665-9A40-A37BC5222B0A/IE9-Windows7-x64-enu.exe)
IE9 (x86) for Vista (http://download.microsoft.com/download/0/8/7/08768091-35BC-48E0-9F7F-B9802A0EE2D6/IE9-WindowsVista-x86-enu.exe)
IE9 (x64) for Vista (http://download.microsoft.com/download/7/C/3/7C3BA535-1D8C-4A87-9F1D-163BBA971CA9/IE9-WindowsVista-x64-enu.exe)

موفق باشید.

m.soleimani
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 15:35 عصر
من نسخه ی آخر رو دانلود و نصبش کردم.
اولین ایرادی که بهش بر خوردم :
67593

ضمنا اونی که گفتید هر لینک به صورت اتوماتیک توی یک Tab باز می شه به صورت پیش فرض عمل نمی کنه.توی تنظیمات هم ندیدم.

دوست عزیز شما پست منو درست نخوندی

مرورگر اصلی من مکستون هست و مخصوصن نسخه کلاسیکش چون نسخه جدید سعی می‌کنه از کروم و اکسپلوره تقلید کنه

اینم لینک دانلودش:

http://download.cnet.com/Maxthon-Classic/3000-2356_4-10136776.html

توی عکسی که توی صفحه قبل گذاشتم یکم دقت کنید یه پنل کوچیک پایین صفحه هست اگر اون آیکن ستاره شکل رو روش کلیک کنید خاصیت باز شدن هر لینک و پاپ‌آپ توی تب جدید فعال می‌شه و اگر لازم نمی‌بینید که همون لحظه که روی لینکی کلیک می‌کنید سریعن بره توی همون تب و قصد دارین فعلن تا پایان این صفحه‌ای رو که درش هستین بخونین و بعد به لینک‌های باز شده سر بزنین « اون کاری که من خیلی برام مهم هست » اون آیکن که یه فلش سبز روش هست و کنار ستاره قرار داره رو کلیک کنید تا از حالت فعال خارج بشه.

دوستان اگر نسخه 9 اکسپلورر رو نصب کردن حتمن باید به آدرس زیر برن :
tools -> internet options -> general -> tabs -> settings -> Always open pop-ups in a new tab = OK

دوستان اگر لازم دیدین بگین تا یه راه‌نمایی کلی برای این مرورگر آماده کنم و توی سایت قرار بدم

راستی غیر از ایرادهایی که دوستان این‌جا گرفتن یه موضوع هم دوستان من پیدا کرده بودن که حسابی کفرشون رو در آورده؛ OCR مترجم بابی‌لون از کار افتاده از زمان نصبش و دیگه جواب نمی‌ده « برای دوستانی که نمی‌دونن وقتی روی یه کلمه کلیک کنید خودش انتخابش می‌کنه و ترجمش می‌کنه برای شناسایی متن استفاده می‌شه »

موفق باشید./

shahab_ksh
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 17:41 عصر

این مشکل احتمالا در 20 درصد اول براتون پیش اومده یه وقفه داره بعدش ویندوز پنجره رو نمایش میده که وضعیت آپدیت ویندوز رو چک میکنه بعد از این مرحله به سرعت نصبش میکنه

ztx4
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 18:22 عصر
دوست عزیز شما پست منو درست نخوندی

اینم لینک دانلودش:

http://download.cnet.com/Maxthon-Classic/3000-2356_4-10136776.html

توی عکسی که توی صفحه قبل گذاشتم یکم دقت کنید یه پنل کوچیک پایین صفحه هست اگر اون آیکن ستاره شکل رو روش کلیک کنید خاصیت باز شدن هر لینک و پاپ‌آپ توی تب جدید فعال می‌شه و اگر لازم نمی‌بینید که همون لحظه که روی لینکی کلیک می‌کنید سریعن بره توی همون تب و قصد دارین فعلن تا پایان این صفحه‌ای رو که درش هستین بخونین و بعد به لینک‌های باز شده سر بزنین « اون کاری که من خیلی برام مهم هست » اون آیکن که یه فلش سبز روش هست و کنار ستاره قرار داره رو کلیک کنید تا از حالت فعال خارج بشه.

دوستان اگر نسخه 9 اکسپلورر رو نصب کردن حتمن باید به آدرس زیر برن :
tools -> internet options -> general -> tabs -> settings -> Always open pop-ups in a new tab = OK

دوستان اگر لازم دیدین بگین تا یه راه‌نمایی کلی برای این مرورگر آماده کنم و توی سایت قرار بدم

راستی غیر از ایرادهایی که دوستان این‌جا گرفتن یه موضوع هم دوستان من پیدا کرده بودن که حسابی کفرشون رو در آورده؛ OCR مترجم بابی‌لون از کار افتاده از زمان نصبش و دیگه جواب نمی‌ده « برای دوستانی که نمی‌دونن وقتی روی یه کلمه کلیک کنید خودش انتخابش می‌کنه و ترجمش می‌کنه برای شناسایی متن استفاده می‌شه »

موفق باشید./

می دونم شما نسخه ی کلاسیکش رو استفاده می کنید.
اما من نمی خوام این کارو بکنم.همیشه باید از آخرین نسخه ی یک نرم افزار استفاده کرد!
چون یک چیزی قدیمیش بهتره دلیل نمی شه که من بخوام استفاده کنم.
مثلا من هنوز مرورگر NetScape رو ترجیح می دم.اما وقتی پشتیبانی نداره،می رم سراغ یکی دیگه.

IE9 رو هم تست کردم.
بهتر شده اما هنوز هم یک IE هست!!!

Alireza_Salehi
جمعه 27 اسفند 1389, 18:13 عصر
اینترنت رو قطع کن و مجددا نصب روشروع کن... به صورت آفلاین نصب انجام میشه...

در اکثر برنامه های نصب مایکروسافتی در صورتی که به اینترنت متصل باشید کاری با فایل های دانلود شده نداره و اولویت رو به فایل های آنلاین میده..

MoS4k1
شنبه 28 اسفند 1389, 14:09 عصر
«اینترنت‌اکسپلورر۹» ؛ ۲۴۰ دانلود در هر ۹ ثانیه !

http://farnet.ir/?p=8683

Mehdi Naderi
شنبه 06 فروردین 1390, 14:01 عصر
من نسخه 32 و 64 بیتی اونو نصب کردم و لی با وجود اینکه نرم افزارهای ارائه شده توسط مایکروسافت به نظر من بسیار عالی است اما در مورد عملکرد این نسخه IE به هیچ عنون رضایت ندارم . مشکلاتی مانند هنگ کردن برنامه و حتی خود ویندوز برام بوجود میاد که تا قبل از نصب این نسخه اصلا با آن رو به رو نبودم