ورود

View Full Version : سوال: ساخت گالری تصویر به این شکل

Shamim832
سه شنبه 24 اسفند 1389, 20:32 عصر
مهندسین عزیزسلام،خسته نباشید
من برای وب سایتم می خواستم قسمت گالری تصاویرش به شکل زیر باشه یعنی اول بیام تصاویر مربوط به مناسبت های مختلف رو نشون بدم بعدباکلیک برروی هرتصویر،کل تصاویر همون مناسبت نمایش داده بشه چطوری می تونم این کار رو انجام بدم؟ طریقه نمایش تصاویررو می دونم . یه توضیحی درمورد اینکه جدولم چه فیلدهایی داشته باشه و.. می خواستم
تواین تصویری که attachکردم اومده به ازای هر تصویرتوصفحه اول یه پوشه با نام همون تصویر ساخته بعد تصاویر دیگه اون مناسبت رو +خود همون تصویررودر داخل اون پوشه قرار داده روال این کاررو توضیح میدین نمی دونم چطوری این کارروانجام بدم درواقع یه جورایی گیج شدم!!

NIMA_1981
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 01:16 صبح
به جدول گارلیری عکس یک فیلد اضافه کم که معلوم کنه هر کس مربوط به کدام آلبوم است میتونی از همنون ای دی برای اسم دایرگتری استفاده کنی

Shamim832
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 08:24 صبح
سلام ،ممنون ازپاسختون
می تونید بیشتر توضیح بدین هنوز نگرفتم!!

alonemm
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 10:30 صبح
باسلام:
در این نوع گالری شما بسته به نوع مناسب (یاهر روییداد یا قسمت ) یک پوشه به نام همان میسازید ( البته اینجا فکر کنم نسبت به شناسه ها ساخته شده) و بعد فایل های مربوطه رو داخلش آپلود میکنید.
برای نمایش هم شما یک جدول دارید که نام مناسبت ها داخلش هست.
بعد اونو نمایش میدید و بسته به انتخاب کاربر محتویات (عکس ها) اون مناسبت رو نمایش میدید.

یعنی 2 جدول :
1 مناسبت ها (متن - iشناسه-)
2 نام عکس ها( متن - شناسه مناسبت - شناسه - آدرس فیزیکی)

موفق باشید.

komeil64
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 11:40 صبح
دوست عزیز من فکر می کنم برای هر عکس یه فولدر نساخته از تکنیک url rewriting استفاده کرده!

Software.Student2010
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 20:14 عصر
سلام

یه جدول با نام Albums برای نگه داری آلبوم های تصاویر با فیلد های ID، Title و حالا اگر خواستید که یک Cover داشته باشه یک فیلد Picture

بعد یک جدول دیگه با نام Photos با فیلد های ID، Albums_ID، Title و Picture که فیلد Albums_ID به فیلد ID جدول Albums وصل هست. بعد برای نمایش اول صفحه Albums.aspx رو نشون می دید بعد اگر کلیک کرد با Query String برید به صفحه Photos.aspx?AlbumID=@AlbumID و بعد یک Select بر اساس کد آلبوم بزنید.