PDA

View Full Version : سوال: مشكل ADO دلفي7 با Collection_Persian_100 در SQLSERVER2008

ali_abbasi22145
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 13:18 عصر
سلام
من با ADO دلفي 7 به SQLSERVER2008 وصل مي شوم و موقعي كه SQLSERVER2008 به حالت collection حلت عربي Collection_Arbic_CI_AI نصب مي كنم مشكلي براي وصل شدن به بانك را ندارم ولي Collection_Persian_100 نصب مي كنم خطاي شكل زير را مي دهد البته Collection_Arbic_CI_AI توصيه يكي از دوستان خيلي وارد در زمينه دلفي و SQLSERVER را من تنظيم مي كنم.
حال نظر شما چيست؟

vcldeveloper
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 18:22 عصر
از کدوم درایور MS SQL Server استفاده می کنید؟ سعی کنید از Native Client استفاده کنید. اگر Native Client مربوط به MS SQL Server 2008 روی سیستم نصب نیست، باید نسخه مربوط به آن را نصب کنید.

ali_abbasi22145
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 09:20 صبح
از کدوم درایور MS SQL Server استفاده می کنید؟ سعی کنید از Native Client استفاده کنید. اگر Native Client مربوط به MS SQL Server 2008 روی سیستم نصب نیست، باید نسخه مربوط به آن را نصب کنید.

سلام وتشكر فراوان

1.من از Microsoft OLE DB provider for SQL server استفاده مي كنم اما داريور 10.0 SQL Server Native Client هم در حالت Collection_Arbic_CI_AI تست كردم و به خوبي كار كرد اما در Collection_Persian_100 تست نكردم كه تست خواهم كرد.
2.سوالم اينجا است كلا به جاي Microsoft OLE DB provider for SQL server از SQL Server Native Client استفاده كنم مشكلي پيش نمي آيد و آيا اين Native Client نسخه جديد شده قبلي است؟
3.تا انجا كه من بررسي كردم Collection_Persian_100 كار كردن با آن مكافات دارد و هنوز اين Collection مشكل دارد
كامل نشده است و توصيه مي شود كه Collection_Arbic_CI_AI استفاده شود.

vcldeveloper
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 12:26 عصر
سوالم اينجا است كلا به جاي Microsoft OLE DB provider for SQL server از SQL Server Native Client استفاده كنم مشكلي پيش نمي آيد و آيا اين Native Client نسخه جديد شده قبلي است؟
بله، Native Client جدیدتر هست، و برخی امکانات جدید MS SQL Server فقط از طریق Native Client در دسترس هستند.