ورود

View Full Version : سوال: تغییر از طریق اینترنت

king ag
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 21:08 عصر
با سلام خدمت اساتید گرامی
چگونه میتوان با ارتباط دادن یک image با اینترنت کاری کر که تصویر لینک اینترنتی را نشان دهد و اگر تصویر آن لینک تغییر فایل هم با وصل شدن به اینترنت تصویرش تغییر کند

سوال دوم: چگونه میتوان متن یک تکست باکس را از طریق اینترنت تعیین کرد؟
برای مثال یک صفحه از اینترنت که فقط نوشته است به عنوان متن تکست باکس ما باشد
برای مثال این صفحه (http://sevomb.persiangig.com/New%20Text%20Document.txt) در قسمت متن تکست باکس ما باشد که با تغییر آن متن تکست باکس هم تغییر کند

باتشکر
موفق باشید

knight-rak
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 00:09 صبح
جواب هر دو یکی هست و به هم مرتبط هستن
بهتره آدرس عکس رو از یه فایل متنی بخونی که توی اون هر بار که عکس رو جابجا کردی اون رو هم عوض کنی بعد خود برنامه میره و عکس رو لود میکنه

برای اینکه بتونید از اینترنت یه فایل رو بخونید باید کامپوننت inet رو ادد کنید بعد به صورت زیر بنویسین :

t1.Text = Inet1.OpenURL("http://test.com/test.txt")

موفق باشید ....

king ag
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 08:33 صبح
خیلی ممنون
درست شد
حالا یک سوال دیگه
اگر یک متن داشته باشم و دارای مثلا 5 خط باشد و بخوام از هر کدوم از 5 خط توی یک تکست باکس مجزا استفاده کنم باید چی کار کنم
برای مثال خط یک برای تکست باکس شماره 1
خط 2 برای تکست باکس شماره دو و الی آخر
ممنون میشم راهنماییم کنید
اگر یک نمونه کار بزارید خیلی ممنون میشم
باتشکر
موفق باشید

knight-rak
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 13:40 عصر
دوست عزیز بهتر بود سوال جدید رو توی تاپیک جدید میپرسیدید

شما برای اینکار کافیه وقتی کل متن رو دریافت کردید توی مثلا text1 حالا بیایت و توی اون هر خط رو جدا کنید و به یکی از textbox ها بفرستید

اگر نمونه میخواید یکم باید صبر کنید چون الآن به VB دسترسی ندارم

موفق باشید ....

knight-rak
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 14:12 عصر
اینم نمونه که خواستین
فقط توی این نمونه دیگه از تکست باکس اول استفاده نشده و مستقیم از روی وب فایل خونده میشه و به تعداد خطی که هست توی textbox هایی که به صورت آرایه تعریف کردیم قرار داده میشه

موفق باشید ....

king ag
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 16:41 عصر
خیلی عالی بود
ولی الان شما اومدین یک چیز کلی نوشتید که تا آخر فایل متنی خونده بشه
آیا نمیشه به یک صورتی مثلا دستور input یک خط مشخص رو به یک تکست باکس مشخص ربط داد که لازم نباشه کل فایل متنی رو تو صفحه داشته باشیم و از همون فایل برا صفحات دیگه هم استفاده کنیم
امیدوارم خوب منظورم رو رسونده باشم
مثلا ی فایل داریم 10 خط و در صفحمون 3 تا تکست باکس داریم
میخوایم خط اول واسه تکست باکس اول باشه
خط 9 برا تکست باکس 2
و خط 5 واسه تکست باکس 3
ممنون میشم نمونه این رو هم بزارید
باز هم ممنون
موفق باشید

knight-rak
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 17:20 عصر
خوب دوست عزیز اونجا که به تکست باکس ها مقدار دهی میشه رو کافیه یه تغییر کوچیک بدید
البته یه چیز کوچیک رو باید مد نظرتون باشه که آیا از قبل معلوم هست که کدوم خط ها رو میخوایین دریافت کنید یا نه چون اگر بخواین خود کار بر انتخاب کنه باید از یه inputbox یا یه تکست باکس دیگه برای شماره خط از کاربر مقدار دریافت کنید / و یا اینکه یه چیز خاصی رو برای دریافت مقادیر شرط قرار بدید

اینم نمونه برای اینکه هر کدوم از خط ها کجا برن :
کافیه سورس برنامه قبل رو به این صورت تغییر بدید / اون قسمت که حلقه هست رو بر دارید و این کد رو جایگزین کنید »
t(0) = s(0)
t(1) = s(3)
t(2) = s(1)

چون متغییر s آرایه هست پس هر خط توی یه اندیس اون قرار میگیره و برای دسترسی هم کافیه از شماره اندیس استفاده کنید

موفق باشید ....

king ag
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 21:07 عصر
خیلی ممنون
حل شد
ببخشید انقدر پر رو هستم برا تعیین تصویر از طریق اینترنت هم میشه یک مثال بزنید بی زحمت
ببخشیدا
تازه کارم دیگه

knight-rak
جمعه 27 اسفند 1389, 12:56 عصر
سلام
خواهش میکنم منم تازه کار هستم اگر سوالی پیش میاد باید جوابی داده بشه
برای نمایش تصویر از اینترنت شما اول باید اون تصویر رو دانلود کنید و بعد به نمایش بزارید
حالا این تصویر رو میشه مثل همین مرورگرهای وب توی یه temp ذخیره کرد یا اینکه یه جایی کنار برنامه ( در هر صورت باید دانلود بشه تا بشه اونو نمایش داد )
فایل زیر رو دریافت کنید و هر جایی مبهم بود بگید تا براتون توضیح بدم
کلا روش کار به این صورت هست که فایل رو از اینترنت دریافت میکنه و به پوشه temp یوزر میبره بعد از اونجا فایل رو میخونه و توی imagebox نمایش میده

موفق باشید ....

king ag
جمعه 27 اسفند 1389, 18:40 عصر
نه خیلی ممنون
موفق باشید
یک سوال جدید دارم که به خاطر شما تاپیک جدید باز میکنم
باز هم موفق باشید!!