View Full Version : افزودن گزینه جدید به کلیک راست
JHM9318
چهارشنبه 25 اسفند 1389, 23:14 عصر
سلام
من دارم یه برنامه به زبان جاوا مینویسم که کار فشرده سازی فایل های متنی با پسوند txt رو انجام میده. حالا من میخوام به جای اینکه از داخل برنامه فایل رو انتخاب کنم با کلیک راست روی فایل های text برنامه رو بتونم اجرا کنم. (یه چیزی شبیه برنامه winrar البته فقط برای فایل های متنی) راستی اگه همچنین قابلیتی رو اضافه کنیم حمل پذیری برنامه از بین نمیره؟! (مثلا میشه همین برنامه رو روی یه توزیع لینوکس هم اجرا کرد؟ )
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
kobari
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 11:43 صبح
سلام
من دارم یه برنامه به زبان جاوا مینویسم که کار فشرده سازی فایل های متنی با پسوند txt رو انجام میده. حالا من میخوام به جای اینکه از داخل برنامه فایل رو انتخاب کنم با کلیک راست روی فایل های text برنامه رو بتونم اجرا کنم. (یه چیزی شبیه برنامه winrar البته فقط برای فایل های متنی) راستی اگه همچنین قابلیتی رو اضافه کنیم حمل پذیری برنامه از بین نمیره؟! (مثلا میشه همین برنامه رو روی یه توزیع لینوکس هم اجرا کرد؟ )
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
برنامه ات بايد قابليت گرفتن نام فايلtxt را بعنوان آرگومان داشته باشد كه در تضاد با حمل پذيري نيست.
بقيه كار هم فكر مي كنم بايد در سطح سيستم عامل حل بشه . مثلآ در ويندوز بايد بتوني اولآ برنامه ات را در رجيستري ثبت كني و ثانيآ بتوني برنامه ات را به Contextual menu ويندوز معرفي و اضافه كني. شايد آگر ورودي هاي winrar را در رجيستري بررسي كني بد نباشه.
JHM9318
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 12:59 عصر
برنامه ات بايد قابليت گرفتن نام فايلtxt را بعنوان آرگومان داشته باشد كه در تضاد با حمل پذيري نيست.
بقيه كار هم فكر مي كنم بايد در سطح سيستم عامل حل بشه . مثلآ در ويندوز بايد بتوني اولآ برنامه ات را در رجيستري ثبت كني و ثانيآ بتوني برنامه ات را به Contextual menu ويندوز معرفي و اضافه كني. شايد آگر ورودي هاي winrar را در رجيستري بررسي كني بد نباشه.
ممنون از راهنماییتون
حالا چطوری میشه موقع نصب/(یا اولین اجرای برنامه) این تغییرات رو روی رجیستری اعمال کرد؟
(اصلا برنامه های جاوا اجازه ی تغییر رجیستری رو دارند؟)
kobari
جمعه 27 اسفند 1389, 20:17 عصر
ممنون از راهنماییتون
حالا چطوری میشه موقع نصب/(یا اولین اجرای برنامه) این تغییرات رو روی رجیستری اعمال کرد؟
(اصلا برنامه های جاوا اجازه ی تغییر رجیستری رو دارند؟)
من تا بحال نديدم كه جاوا براي اينكار api داشته باشه و معمولآ براي اديت كردن رجيستري از زبان هايي مانند C استفاده ميشه. را ه ساده ترش اينه كه يك بچ فايل ايجاد كني و دستور reg را در آن بكارببري. اگر بخواهي اصولي ترين راه را دنبال كني بهتره كه از يك نرم افزار installer مانند IzPack استفاده كني و كار نصب برنامه و بروزساختن رجيستري را به او بسپاري.
JHM9318
جمعه 27 اسفند 1389, 21:45 عصر
من از این لینک (http://stackoverflow.com/questions/62289/read-write-to-windows-registry-using-java) در سایت stackoverflow یسری اطلاعات راجع به این کار کسب کردم ولی فکر کنم راه حلی که شما گفتید معقول تر و آسون تر باشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.