PDA

View Full Version : سوال: دسترسی به یک متد Void سمت سرور در Client

Zabi42
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 10:36 صبح
سلام دوستام من یه سوالی راجع به دسترسی به متد های سمت سرور در Client داشتم

توی این زمینه هم search کردم و مطالبی هم راجعه به نحوه دسترسی به server با کد نویسی سمت client پیدا کردم مثل })ajax$ در JQ و ICallbackEventHandler در جاوااسکریپت

نمی دونم دقیقا مشکلم کجاست چون معمولا این نوع توابع مقداری رو از سمت Client به Server میفرستند و پس از انجام یه سری عملیات در سرور مقداری رو به عنوان خروجی به Client برمی گردونن حالا میخوام بدونم می شه از یه تابع Void در سمت سرور استفاده کرد؟؟؟یعنی مقداری از سمت Server به Client بر نگرده مثلا یه Buttom داشته باشیم که وقتی روش Click می کنیم Visibele یه کنترل دیگه رو True کنه می دونم این کارو میشه توسط CSS و JQuery انجام داد(با استفاده از خاصیت display در Css و توابع Hiden و Show در JQ ) ولی می خوام خاصیت Visible یه کنترل True یا False بشه و هدف اجرای یک تابع Void در سمت سرور هست بدون Refresh شدن صفحه

hamedsabzian
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 11:16 صبح
برای تغییر محتوا با Ajax دو حالت وجود داره:
1. محتوا سمت سرور Render میشه و html اون برمی گرده و شما با JavaScript اون رو توی یک تگ قرار می دید.
2. مقدار برگشتی از سمت سرور رو که داده است رو بررسی می کنید و باز هم با JavaScript مثلا یک کنترل رو Hide می کنید.
حالا برای پیاده سازی این روش حالت ها باز هم دو روش وجود داره:
1. از UpdatePanel استفاده کنی و قسمتی را که می خوای تغییر کنه داخل اون بزاری و توی بقیه کدهات هیچ تغییری ندی و این قدر هم خودت رو درگیر فراخوانی متد void و از اینجور حرفا نکنی!
2. استفاده از ICallbackEventHandler یا JQuery Ajax و یا هر روش دیگری برای پیاده سازی دو روش تغییر محتوای فوق استفاده کنی!

Zabi42
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 11:38 صبح
HamedSabzian عزیز ممنون از پاسخت
می شه یه مثال کاربردی بزنید مثلا یه Buttom داشته باشیم که وقتی روش Click می کنیم Visibel یه کنترل دیگه مثل یه Lable رو True کنه (میدونیم که خاصیت Visible فقط در سمت سرور تغییر میکنه) و این کار دیتایی بر نمی گردونه که بخوایم با JavaScript کاری بکنیم یعنی از روش 2 نمی تونیم استفاده کنیم.درسته؟؟ نمی دونم شاید بشه با روش 1 انجام داد که اگه میشه لطف کنید یکم بیشتر راجع بهش توضیح بدید. شما برای این کار از کدوم روش استفاده می کنید؟؟؟ از updatePanel و Ajax نمی خوام استفاده کنم با jQuery یا ICallbackEventHandler

alonemm
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 11:47 صبح
باسلام:
دلیلش چیه که از شی UpdatePanel استفاده نمیکنید؟

Zabi42
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 15:57 عصر
برای اینکه استفاده از Ajax و UpdatePanel باعث افزایش حجم صفحه و در نتیجه تاخیر در Load صفحه میشه به همین منظور سعی بر این دارم با JavaScript یا JQuery این کار رو انجام بدم