ورود

View Full Version : چطور می توان یک ویندوز اصل را شناسایی کرد؟

man_iran
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 11:11 صبح
از کجا می توان یک ویندوز اورجینال را تشخیص داد؟ فقط مشخصاتی بگید که حتمی باشد مثلا برای ویندوز لپ تاپ باید لوگو سازنده لپ تاپ توی پروپرتیس مای کامپیوتر باشه در صورتی که می توان این کار را برای ویندوز های معمولی هم قرار بدیم!
اگر تفاوتی در شناسایی ویندوزهای لپ تاپ و پی سی همچنین ویندوزهای مختلف مثل xp و 7 هست بیان کنید.
ممنون از تمام دوستانی که توی بحث شرکت می کنند.

Mask
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 12:04 عصر
بهترین راهش اینه که آپدیتش کنید.
دومین راه اینه که ... با خوده سایت میکرسافت این کار رو انجام بدید.(افزونه داره)

man_iran
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 14:21 عصر
بهترین راهش اینه که آپدیتش کنید.
دومین راه اینه که ... با خوده سایت میکرسافت این کار رو انجام بدید.(افزونه داره)

انگار منظورم را به درستی متوجه نشدید. مثلا شما اگر ویندوز یک لپ تاپ را ببینید از کجا متوجه می شید اورجینال است یا نه؟ از لحاظ نرم افزاری

Nima NT
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 15:43 عصر
معمولا" نمیشه چون الان کرک هایی که موجود هستن ( برای ویندوز 7 ) عین سیستم ارجینال برای ویندوز برچسب Genuine درست میکنن ، بهترین راه همون به روز رسانی ویندوز هست یا اینکه از زیر لپ تاپ سریالشو بردارید و تو سایت مایکروسافت اکتیوش کنید.

man_iran
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 19:14 عصر
منظورتون از بروز رسانی ویندوز چیه؟ مثلا اگر ویندوز اصل باشه یا نه در بروز رسانی آن فرقی می کنه؟ اصلا غیراصل بروز می شه؟ من می خوام اگر جایی گفتند این ویندوز اصل هست یا نه بتونم تشخیص بدم.

Nima NT
پنج شنبه 26 اسفند 1389, 20:17 عصر
اگر ویندوز غیر اصل بشه با به روز رسانی برنامه MGA روی اون نصب میشه و همیشه مزاحم کارتون میشه و اعلام میکنه که ویندوز شما اصل نیست و باید برای رجیستر کردن اون اقدام کنید و ...

man_iran
جمعه 27 اسفند 1389, 02:15 صبح
حالا شما ویندوز 7 را درنظر بگیرید و اپدیتش کردید. از کجا می توان ان برنامه را پیدا کرد؟ مکانش کجاست؟ نام کاملش چیه؟

m.soleimani
جمعه 27 اسفند 1389, 02:34 صبح
من نسخه غیر اصلش رو از سایت خود مایکروسافت با استفاده از کرکش به صورت کامل آپدیت کردم و همیشه هم دارم آپدیت می‌گیرم بدون هیچ مشکلی ./

man_iran
جمعه 27 اسفند 1389, 12:41 عصر
خب پس با این اوصاف هیچ فرقی بین اصلی و غیراصلی نمی کنه!!!؟ مگه می شه؟ فرق نسخه های اصل و غیر اصل چیه؟

joker
جمعه 27 اسفند 1389, 13:21 عصر
توي ايران هيچ فرقي نداره :) عملا اينايي كه پول ويندوز اورژينال ميدن ، پولشون را حروم كردند ولي ... ولي اگه رفتي اون آب و روي لب تاپت ويندوز غير اصل يا نرم افزارهاي كرك شده ديگه كشف كردند بايد كلي جريمه بدي :)

man_iran
جمعه 27 اسفند 1389, 16:44 عصر
توي ايران هيچ فرقي نداره :) عملا اينايي كه پول ويندوز اورژينال ميدن ، پولشون را حروم كردند ولي ... ولي اگه رفتي اون آب و روي لب تاپت ويندوز غير اصل يا نرم افزارهاي كرك شده ديگه كشف كردند بايد كلي جريمه بدي :)

اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. مطمئن هستید اینطوریه؟ من که گمان نکنم اینطوری باشه (در مورد استفاده در ایران). من خیلی از شرکت های معتبر و سازمان ها را شنیدم که اقدام به خرید ویندوز اورجینال می کنند. اگر این طوری بود خب اصلا هیچ کس در ایران اقدام به خرید ویندوز اورجینال نمی کرد!

joker
جمعه 27 اسفند 1389, 18:48 عصر
خب پولاشون زياديه :)
بعضي مواقع كركها محدوديتهايي ايجاد ميكنه ، مثلا براي ويندوز 2008 يك كرك بود كه rule ها را از كار مينداخت ، ولي كاركردن معمولي توي ويندوز مشكلي نداشت، خب كاربر سيستم اگه ميخواست يك سرويس خاص را استفاده كنه مثلا (RRAS ) نميتونست ( البته كركهاي بعدي كه اومد توي اينترنت اين مشكلات را حل كرده بود...
يه موقع هست طرف وقتشو نداره ، حس و حال سروكله زدن با اينجور مشكلات كركها را هم نداره ، يا دلايلي مثل مورد قبلي كه گفتم را بايد رعايت كنه ، يا نگراني ذاتي از دست دادن ديتاهاي حساس را داره ، يا.... خب براي راحت شدن خيالش ميره نسخه معتبر ميخره و به خيلي مسائل ديگه فكر نميكنه.

m.soleimani
جمعه 27 اسفند 1389, 18:53 عصر
اگر ممکنه بیشتر توضیح بدید. مطمئن هستید اینطوریه؟ من که گمان نکنم اینطوری باشه (در مورد استفاده در ایران). من خیلی از شرکت های معتبر و سازمان ها را شنیدم که اقدام به خرید ویندوز اورجینال می کنند. اگر این طوری بود خب اصلا هیچ کس در ایران اقدام به خرید ویندوز اورجینال نمی کرد!

زیاد مرسوم نیست ولی در کل کشور ما هم داره پیش‌رفت می‌کنه و شرکت‌های ما هم شاید قصد داشته باشن توی تجارت‌های جهانی شرکت کنن پس از همین الان وکلای شرکت‌های بزرگ شروع کردن به اخطار دادن در این مورد و در واقع خیلی‌ها قصد دارن خودشون رو مطرح کنن که یه همچین هزینه‌هایی می‌کنن به خیلی از مراکز حساس هم گفته شده ویندوز کرک شده خطرناک هست در صورتی که اون‌ها حتی به این فکر هم نمی‌کنن که اگر قصد خسارت وارد کردن باشه اصل و غیر اصل و غیر بومی همش کشک هست و به راحتی آسیب خواهند دید.

موفق باشید./

man_iran
جمعه 27 اسفند 1389, 19:05 عصر
مثلا من تا جایی که می دونم توی اکثر سازمانها و شرکت ها مثل پتروشیمی ها از ویندوزهای اورجینال استفاده می کنند (البته مکان های حساس). شاید یکی از دلایلش استفاده از برنامه های اصل تهیه شده باشه. یعنی اونا پول می دند و کشورهای دیگه مثل هند براشون برنامه مخصوص کار می نویسند. شاید اگر ویندوزشون معمولی باشه این برنامه ها جواب نده و رجیستر نشه! درسته؟
پس طبق گفته شما نیاز نیست یک کاربر معمولی یا نیمه حرفه ای بره یه ویندوز اصل بخره. همون غیر اصل را اپدیت کنه کافیه.

راستی یک بار از یک مدیر پروژه شنیده بودم تیمشون برای اینکه برنامه نویسی کنند (برای یک سازمان معتبر) رفتند و ویندوز اورجینال خریدن (زبان کارشون دات نت بود) می گفت تا بشه از خیلی از سرویس ها استفاده کنند. حالا منظورشون چی بود من متوجه نشدم. واقعا واقعیت داره؟ یعنی ممکنه برنامه نویسی توی یک محیط ویندوز غیر اصل با اصل تفاوت داشته باشه؟ از همه لحاظ می گم.
ممنون

ztx4
یک شنبه 29 اسفند 1389, 23:55 عصر
نکته ای که بین ویندوز اصل و عیر اصل موجود عدم اعتبار ویندوز کرک شده است.
ببینید گربه برای رضای خدا موش نمی گیره.
هکر هم برای رضای خدا روز ها وقت نمی گذاره که قفل ویندوز رو بشکنه!
وقتی کرکی برای ویندوز تهیه می شه یا ویندوز قفل شکسته ای منتشر می شه،همراه با اون کرک یا ویندوز ،روی سیستم شما ویروس نصب می شه و اون شروع می کنه به سرقت اطلاعات.
معمولا اون ویروس ها به وسیله ی آنتی ویروس شناسایی نمی شوند.چون هکر به دلیل داشتن دسترسی 100 درصد به هسته ی سیستم عامل کاری می کنه که اون ویروس توسط آنتی ویروس ها به یکی از سرویس های ویندوز تشبیه بشه!

حالا شرکت هایی که اطلاعات حساس دارند ویندوز اورجینال می خرند تا از شر این مدل ویروس ها خلاص بشند.
درسته خود ویندوز سیستم عامل ایمنی نیست و زود ویروسی می شه اما حداقل با خرید نسخه ی اورجینال،مطمئن خواهیم بود که از روز اول ویروس داخل سیستم وجود نداشته.

JaguarXF
دوشنبه 01 فروردین 1390, 00:55 صبح
ببین آخه شما فرض کن یک میلیون ، دو میلیون میتونی هزینه کنی و یک کامپیوتر بخری. آنوقت لنگ صد هزار تومان اضافه هستی که سیستم عامل کامپیوترت رو بخری؟

مهم ترین چیز برای من System Stability هست که در ویندوزهای غیر اورجینال پایین میاد. یک نصب اضافه ویندوز حداقل برای من مساوی ست با یک روز و نیم عقب افتادن از پروژه هام .

Customer Support رو هم از دست میدهید یعنی یک برنامه حیاتی داشته باشی اما شرکت پستیبانیش نکنه! هاها! اما خب این مورد فکر نکنم در ایران زیاد مهم باشه!.

Sysstem Security هم مورد دیگریست.

man_iran
دوشنبه 01 فروردین 1390, 18:30 عصر
نظرتون کاملا مفید بود و استفاده بردم. ممنون
ولی متوجه نشدم اگر پایه یک سیستم باشم چطور می شه متوجه شد ویندوزش اصل هست یانه؟ حساب کنید برچسب و چیزهای دیگه نداره!