View Full Version : ايجاد كد منحصر به فرد
رامین مرادی
جمعه 27 اسفند 1389, 13:35 عصر
باسلام خدمت اساتيد
من مي خوام كدي رو براي كتابخانه ايجاد كنم كه منحصر به فرد باشه مثل كد كارت هاي شارژ لطفا" اگه الگوريتم اونو بگيد ممنون ميشم
راستي من تو بخش كامپوننت يه پستي زدم به عنوان برنامه ايجاد باركد لطفا اون رو هم ببينيد .اگه شد واسه اون هم جواب پيدا كنيد
http://barnamenevis.org/showthread.php?278779-برنامه-ايجاد-باركد
رامین مرادی
شنبه 28 اسفند 1389, 17:56 عصر
من بدبخت تو هر پستی مطلبی میزنم هیشکی کمکم نمی کنه
از مدیران محترم سایت تقاضا دارم لطف کنن سایتی رو برای راهنمایی بیشتر به من معرفی کنن ممنون می شم
M_Maskout
یک شنبه 29 اسفند 1389, 13:44 عصر
من مي خوام كدي رو براي كتابخانه ايجاد كنم كه منحصر به فرد باشه
چرا از کد شابک استفاده نمیکنی، اگر هم قرار هست بیشتر از یک جلد از هر عنوان کتاب، کد منحصر به فردی داشته باشه، میشه یه عدد به کد شابک اضافه کرد، با توضیحاتی که دادی، نباید کار خیلی هم پیچیده باشه!
به هر حال برای ایجاد کد منحصر به فرد (مثلاً کد کردن رمز عبور)، یه روش، ضرب ماتریسی هست. مثلاً حروف و اعداد (با کد اسکی) یه مشخصه خاص (بازم همون کد شابک یا شماره ملی و یا هر چیز منحصر به فرد دیگه) رو در خونههای یه ماتریس جا میدن، بعد تو یه ماتریس خاص ضرب میکنن. حاصل یه کد میشه که هیچ ربطی به اولی نداره و عمراً هم قابل برگشت به اصلش نباشه. این قسمتی از روشی هست که پسورد کاربرای XP بوسیله اون محافظت میشه.
راجبه برنامهای هم که تو اون یکی تاپیک گذاشتی، چرا میخوای حتماً کامپوننت بشه؟
کامپوننت رو کسی میسازه که یا میخواد اونو بفروشه، یا به دفعات در برنامههای مختلف استفاده کنه. شما از سورس اون مستقیماً تو برنامهت استفاده کن؛ مشکلش چیه؟!
رامین مرادی
یک شنبه 29 اسفند 1389, 17:33 عصر
مرسي از راهنمايي تون فقط مي خواستم ببينم كه اگه امكان داره برنامه با الگوريتم خاصي كد به اون كتاب بده ديگه نيازي به شابك و غيره نباشه (به اونا مربوط نباشه).
مثل كد تراكنش بانكها كه تعداد عددهاش محدود نباشه و تكرار هم نداشته باشه ضريب خطا خيلي پايين باشه مثل سيستم هشينگ كه تو سيستم فايل ها ازش استفاده ميشه.
در باره اون باركد هم مي خوام تو برنامه هاي مختلف كه دارم روش كار مي كنم استفاده كنم ديگه نيازي به كپي كردن چند بار كد نباشه در ضمن مي خوام كد هاي برنامه كم باشه تو پروژه يكي از درسام مي خوام استفاده كنم كه استاد هي گير نده اين خط چيكار ميكنه يا اون خط چيكار ميكنه .
مرسي اگه نحوه تبديلش رو بگيد خودم بقيه كارا رو انجام ميدم
در ضمن در مورد سخت افزارش هم كمكم كنيد تا بدونم با كدوم دستگاه تست كنم كه هزينه خريدش كم باشه.
كلا" مرسي از همكاريتون عيدتون هم مبارك.
soheilbehro
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 04:58 صبح
می تونی هر کدی که تولید میشه رو در یک بانک اطلاعاتی ذخیره کنی و بهد وقتی می خوایی کد جدیدی رو تولید کنی اونو اول با بانک اطلاعاتی مطابقت بده (جستجو کن) اگه تو بانک اطلاعاتی همچین کدی نبود اجازه تولید بده و اگه هم بود بگو دوباره اینکارو انجام بده تا جایی که یه کد جدید ایجاد کنه
رامین مرادی
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 13:12 عصر
مرسي ايده خوبي بود تا حالا به ذهنم نرسيده بود يك دنيا از تمام شما ها كه كمك كرديد تشكر مي كنم:تشویق:
MMR_1344
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 22:55 عصر
مهمولاً برای کد گذاری هر چیز مثل انبار کردن مصالح مبان ابن کد رو تقسیم بندی میکنن
بدین شکل که سه رقم اول رو به نوع مصالح مثلاً اجناس مصرفی یا اجناس ماندگار و بعد سه رقم دوم اون رو به خصوصیت اون ارتباط میدن و به همین ترتیب تا انتها
حالا شما برای کتابخونه هم میتونی مثل ان عمل کنی مثلاً سه رقم اول مربوط به نوع کتاب داستانی یا علمی و .. ارتباط بدی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.