View Full Version : مسیر دهی بانک اطلاعاتی به وسیله کد نویسی
hamed_vb
جمعه 27 اسفند 1389, 15:29 عصر
سلام از دوستان کسی می دونه بجای اینکه توی کنترل ADODC مسیر بانک اطلاعاتی رو تعریف کنم از طریق کدنویسی این کار رو بکنم در ضمن بانک اطلاعاتی من رمز داره بطور مثال :
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\Database.mdb;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=****"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM karbaran"
Adodc1.Refresh
قسمت قرمز رنگم طوری نوشته شده که بانک اطلاعاتی داخل پوشه نرم افزار باید قرار بگیره تا کار کنه من میخواستم بانک اطلاعاتیم هر جا باشه برنامه اونو بشناسه مثلاً درایو D
Restlesa
جمعه 27 اسفند 1389, 16:18 عصر
دوست عزیز تو پنجره ی مشخصات کنترل Adodc ات مشخصه ConnectionString رو برابر با مقدار زیر قرار بدین ببینین کار می کنه یا نه
DataBase.mdb\
amini699
جمعه 27 اسفند 1389, 21:55 عصر
سلام از دوستان کسی می دونه بجای اینکه توی کنترل ADODC مسیر بانک اطلاعاتی رو تعریف کنم از طریق کدنویسی این کار رو بکنم در ضمن بانک اطلاعاتی من رمز داره بطور مثال :
Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\Database.mdb;Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=****"
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM karbaran"
Adodc1.Refresh
قسمت قرمز رنگم طوری نوشته شده که بانک اطلاعاتی داخل پوشه نرم افزار باید قرار بگیره تا کار کنه من میخواستم بانک اطلاعاتیم هر جا باشه برنامه اونو بشناسه مثلاً درایو D
Dim DB_Pass As String
Dim AdData As String
DB_Pass= "پسورد"
AdData= "مسیر بانک برنامه"
Adodc1.ConnectionString ="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + AdData + ";Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=" + DB_Pass2
hamed_vb
جمعه 27 اسفند 1389, 21:55 عصر
نه اتفاقاً همه جوره امتحان کردم رمزش چی میشه پس مشکل اینجاست رمزداره وگر نه به سادگی با خود Adodc مسیر رو به درایو D تعریف می کردم ولی میخوام در کل بانک اطلاعاتیم به جز پوشه برنامه همه جا کار کنه
hamed_vb
جمعه 27 اسفند 1389, 22:16 عصر
دوست عزیزم مرسی روشی که زحمت کشیدین و نوشتین متاسفانه کار نکرد یعنی Erorr داد نمیدونم مشکل از کجاست
تصویرش هم اینه
http://www.novinupload.com/do.php?img=3547
parselearn
جمعه 27 اسفند 1389, 22:21 عصر
به متغيري كه رمز عبور در آن است توجه كنيد!
Dim DB_Pass As String
Dim AdData As String
DB_Pass= "پسورد"
AdData= "مسیر بانک برنامه"
Adodc1.ConnectionString ="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" + AdData + ";Persist Security Info=False;Jet OLEDB:Database Password=" + DB_Pass
hamed_vb
سه شنبه 23 آبان 1391, 19:10 عصر
دوست عزیزم منظورم واضح تر میگم من میخوام اینطوری باشه مثل تصویر
94868
SlowCode
سه شنبه 23 آبان 1391, 19:39 عصر
میخوای مسیر دیتابیس توی تکست باکس نوشته بشه؟
Text1.text= app.path & "\Database.mdb"
mamad174
یک شنبه 19 آذر 1391, 23:08 عصر
Adodc1.ConnectionString = "Provider=SQLOLEDB;Data source=text1.text;Initial catalog=database name;User Id=user id;Password=textbox2.text;"
Adodc1.RecordSource = "select * from sitting"
Adodc1.Refresh
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.