View Full Version : عضویت های باطل شده
vahid_d_0101
جمعه 27 اسفند 1389, 16:15 عصر
با سلام
یه تعدادی عضویت هستند که تاریخ عضویت ( به میلادی ) و مدت عضویت به روز و پایان عضویت به میلادی را داخل بانک اطلاعاتی ذخیره کردیم
حالا میخواهیم اون تعداد از عضوهایی که عضویت انها باطل شده را داخل یه دیتاگرید نشان بدهیم
چه کاری باید بکنیم من که هر روشی را استفاده کردم کار نکرد
kiss_my_l0ve
جمعه 27 اسفند 1389, 23:25 عصر
تاريخ پايان عضويت رو داري؟:متعجب:
vahid_d_0101
شنبه 28 اسفند 1389, 09:07 صبح
بله به میلادی تاریخ پایان هم دارم
M.T.P
شنبه 28 اسفند 1389, 10:39 صبح
"Select * From TblUsers Where FldExpire < " & DateNow
vahid_d_0101
شنبه 28 اسفند 1389, 16:08 عصر
از این دستور استفاده کردم ولی کار نمیکنه
kiss_my_l0ve
شنبه 28 اسفند 1389, 23:12 عصر
اگه منظورت رو درست فهميده باشم بايد تاريخ جاري رو با تاريخ پايان عضويت مقايسه كني
ولي خوب با اين دستورا نميتوني يكم پيچيدست يه مقدار
من يه برنامه نوشته بودم كه ميخواستم سن افراد را مشخص كنم و فقط تاريخ تولد رو داشتم تاريخ تولد رو با تاريخ جاري سيستم مقايسه ميكردم تا جواب بگيرم
M_Maskout
یک شنبه 29 اسفند 1389, 09:31 صبح
سلام
عنوان خوبی برای تاپیک نذاشتی!!
فیلدهای Date/Time، نوع خاصی از اطلاعات هستن و بخاطر همین هم فیلتر کردن اونا خیلی معمولی نیست. ترجیح خود من استفاده از یه فیلد کارکتری به طول 8 هست (همون طول فیلد Date/Time) البته اشکالش اینه که فقط تاریخ رو میشه توش نگه داشت و برای ساعت باید فیلد جداگانهای در نظر گرفت.
به هر حال، شما باید مقدار این دست از فیلدها رو با # مشخص کنید:
"Select * From TableName Where DateTimeField < #" + Format(Now, "yyyy/dd/mm") + "#"
موفق باشید
M_Maskout
یک شنبه 14 فروردین 1390, 11:03 صبح
دوست عزیز در صورتیکه پاسخی که به شما داده شده، مشکل شما رو حل کرده بهتره گزینه "تشکر کردن" در انتهای پست مربوطه رو بزنید، تا مشخص بشه به جواب رسیدین و یا اگر خودتون مشکل رو حل کردین، راه حل اون رو بنویسین و در غیر اینصورت با زدن پست جدید بیشتر توضیح بدین تا سایر دوستان بتونند بهتون کمک کنن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.