View Full Version : پابلیش نشدن سایت
pedram_ns
شنبه 28 اسفند 1389, 09:16 صبح
با سلام
برنامه vs من مدتیه دیگه صفحات سایت رو پابلیش نمی کنه. بعد از پابلیش سایت عملیات انجام می شه ولی در نهایت هیچ فایلی ایجاد نمی کنه.
مشکلش چی می تونه باشه؟
pedram_ns
شنبه 28 اسفند 1389, 23:48 عصر
کسی تا به حال به این مشکل بر نخورده؟ ویندوز من 7 هست تا حالا کار می کرد ولی دچار مشکل شد نصب دوباره هم کمکی نکرد!
pedram_ns
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 22:22 عصر
لطفا کمک کنید
Roia_del
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 08:51 صبح
خطایی چیزه نمیده؟(اون زیر مثلا بگه فایل فلان موجود نمی باشد مثل فایل های js یا css یا تصویر)؟ اگه اینطوریه فایل مورد نظر رو شما از مسیر فیزیکی حذف کرده اید ولی تو پروژه تون مونده (منطقا. که علامت مثلث و تعجب به جای آیکون دیده می شوند.)
pedram_ns
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 09:02 صبح
نه هیچ اروری نمی ده همه چیز درسته. بعد از پابلیش عملیات شروع می شه و آیکون build در پایین برنامه ظاهر می شه یکی دو دقیقه کار می کنه ولی در نهایت فایلی رو پابلیش نمی کنه.
برنامه رو دوباره نصب کردم. مسیر پابلیش رو تغییر دادم.در هنگام پابلیش دو تیک اول رو می زنم ولی با حالت های دیگه هم امتحان کردم هیچ نتیجه ایی نداد.
pedram_ns
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 09:11 صبح
خوب فکر کنم مشکل اساسی دارم.
وقتی می خوام یک برنامه تحت وب جدید ایجاد کنم(از منو فایل گزینه new/website رو انتخاب می کنم) پنجره new website باز می شه ولی هیچ template نشون داده نمی شه و پنجره کاملا خالیه مشکل این چیه که با نصب مجدد هم رفع نمیشه؟
68085
khoshbakhti
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 09:31 صبح
خوب فکر کنم مشکل اساسی دارم.
وقتی می خوام یک برنامه تحت وب جدید ایجاد کنم(از منو فایل گزینه new/website رو انتخاب می کنم) پنجره new website باز می شه ولی هیچ template نشون داده نمی شه و پنجره کاملا خالیه مشکل این چیه که با نصب مجدد هم رفع نمیشه؟
68085
سلام
شما VS رو دوباره نصب کنید ( گزینه MODIFY) بدون نیاز به UNISTALL برنامه
موفق باشید
pedram_ns
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 09:42 صبح
قبلا این کار رو کرده بودم ولی درست نشد. البته الان مشکل حل شد برای دوستانی که نیاز پیدا کردند.
1.برای حل مشکل خالی بودن templates ابتدا برنامه visual studio command prompt رو اجرا می کنیم و در برنامه ظاهر شده کد devenv/installvstemplates رو می نویسیم.
2.برای حل مشکل پابلیش هم ابتدا پروژه وب رو از برنامه vs حذف کردم و یک پروژه وب جدید درست کردم و فایل ها رو توش کپی کردم مشکل پابلیش هم حل شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.