View Full Version : با C# برای کدام گوشی ها میشه برنامه نوشت؟
one hacker alone
شنبه 28 اسفند 1389, 10:14 صبح
با یاد خدا
باسلام
میخواستم بدونم با سی شارپ برای کدوم گوشی ها میشه برنامه نوشت خرجی ها چی هستن؟
فقط sis دیگه چون jar برای جاوا هست.
برای نوشتن SDK خاصی میخواد؟ کجا بیارم
abizaki
شنبه 28 اسفند 1389, 13:55 عصر
ببینین C# در چه سالی وارد ویژوال استودیو شد و اینکه چه گوشی هایی در اون تاریخ و بعد اون معرفی شدن. البته مطمئن نیستم.
(ببخشید ولی جمله ی بسم الله الرحمن الرحیم جامع تر هست از با یاد خدا)
mahdi68
شنبه 28 اسفند 1389, 14:52 عصر
فقط برای گوشی هایی که سیستم عامل اونها ویندوز موبایل هست
one hacker alone
شنبه 28 اسفند 1389, 19:13 عصر
(ببخشید ولی جمله ی بسم الله الرحمن الرحیم جامع تر هست از با یاد خدا)
ممنون دوست عزیز بخاطر تذکری که دادین انشاءالله همیشه امر به معروف و ناهی از منکر باشید
حرف شما درست هست بسم الله برای شروع هر کار و اجازه گرفتن از خدا هست و یاد خدا ارام کننده دل ها
==============
از پاسختون ممنون هستم اما قسمت اصلی سوال من بی جواب موند
اون هم اینه که برای نوشتن از چی استفاده کنم SDK؟؟؟
mahdi68
شنبه 28 اسفند 1389, 23:45 عصر
SDK مربوطه Win phone 7 میتونید از سایت مایکروسافت دانلود کنید ولی برای نسخه های قدیمیتر همراه با ویژوال استدیو نصب میشه
Bahman7
یک شنبه 29 اسفند 1389, 11:26 صبح
سلام
متاسفانه سوال دوست عزیزمون One hacker alone یه کم گنگه...
اما در جواب آقای mahdi68 گرامی :
البته با ویژوال استدیو فقط ابزارهای توسعه Windows mobile 5 نصب میشه و بایستی واسه گوشی هایی با سیستم عامل 6 و 6.5 یه سری به مایکروسافت زد....
amirkhany
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 12:11 عصر
سلام
متاسفانه سوال دوست عزیزمون One hacker alone یه کم گنگه...
اما در جواب آقای mahdi68 گرامی :
البته با ویژوال استدیو فقط ابزارهای توسعه Windows mobile 5 نصب میشه و بایستی واسه گوشی هایی با سیستم عامل 6 و 6.5 یه سری به مایکروسافت زد....
با #C فقط برای Windows mobile میشه برنامه نوشت, فکر کنم برای wm6 وwm6.5 هم مشکلی نباشه
Bahman7
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 12:56 عصر
با #C فقط برای Windows mobile میشه برنامه نوشت, فکر کنم برای wm6 وwm6.5 هم مشکلی نباشه
دقیقا فکر شما درسته.
اما مگه من چیزی غیر از این گفتم؟
one hacker alone
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 20:22 عصر
ممنون از پاسخ هاتون
میشه بگین گوشی های نوکیا کدوم سری شون ویندوز دارن؟ البته سری ها قدیمی منظورم هم نه این جدید ها که قیمتشون هم بالا هست
مثلا n70 ویندوز داره؟
اصلا از کجا بدونیم که فلان گوشی ویندوز داره یا نه؟
اگه امکان داره لینک دانلود SDK رو بزارید
ایا برای VS2005 ya 2008 ya 1010 فرق داره (SDK)
Bahman7
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 10:27 صبح
*سری های N ویندوز موبایل ندارند و Symbian Os هستن.
*برای اطلاع از Os گوشیتون می تونید از منوی Sittings دنبال Version ، About و یا چیزی شبیه اینا باشید یا اینکه براحتی از google.com کمک بگیرید.
*متاسفانه VS 2010 دیگه Windows Mobileها (5 ، 6 و 6.5) رو پشتیبانی نمیکنه! و فقط میشه باهاش برایWindows Phone7 اونم روی 2 تا پلاتفرم SilverLight یا XNA برنامه نوشت.
از اینجام میتونید اطلاعات بیشتری کسب کنید ارتباط گوشی (سیستم عامل Windows Phone ) با Pc (http://barnamenevis.org/showthread.php?274540-ارتباط-گوشی-(سیستم-عامل-Windows-Phone-)-با-Pc)
*اما با 2008 شما میتونید بدون نصب هیچ SDKایی (البته اگه هنگام نصب VS 2008 گزینه ی برنامه نویسی موبایل رو غیر فعال نکرده باشید)برای WM 5 برنامه بنویسید.
WM های 6 و 6.5 هم به نصب موارد زیر نیازمندند!:
Windows Mobile 6 Professional SDK Refresh.msi (http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=06111a3a-a651-4745-88ef-3d48091a390b&displaylang=en)
Windows Mobile 6.5 Professional Developer Tool Kit (USA).msi (http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=20686a1d-97a8-4f80-bc6a-ae010e085a6e)
موفق و موید باشید:چشمک:
sia_2007
یک شنبه 14 فروردین 1390, 00:18 صبح
البته علاوه بر Windows Mobile و Windows Phone که با Net Compact Framework. ( برای اولی ) و Silverlight و XNA ( برای دومی ) میشه براشون برنامه نوشت.
مزیت Net Compact. اینه که رو بعضی سخت افزارهای کوچیک دیگه هم نصبه
مزیت Silverlight هم اینه که بعدا میتونی RIA App بنویسی
---
اما علاوه بر اون با Mono Touch (http://monotouch.net/)میتونی برای iOS هم برنامه بنویسی
و البته نسخه آزمایشی Mono Dorid هم برای Andorid اومده که عملا تنها شباهتش با #C تو Syntax اش هست.
ولی Mono Touch خوبه
---
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.