ورود

View Full Version : نحوه فراخوانی Application های گوشی

juiande
یک شنبه 29 اسفند 1389, 09:17 صبح
سلام خدمت دوستان :
من برنامه ای تو گوشیم نصب کردم با عنوان FarsiSMS که امکان نوشتن sms فارسی رو میده که تا اینجاش خیلی مهم نیست ; قسمت جالب توجهش مرحله send پیام هستش که با انتخاب منوی send صفحه اصلی sms خود گوشی load میشه و متن نوشته تون هم توی اون باصطلاح paste میشه و شما میتونید به phonebook گوشی تون دسترسی داشته و کلاً پروسه ارسال sms مثل وقتیه که شما از قسمت messaging گوشیتون عمل میکنید. حالا سوال اصلی اینه که با چه دستوری امکان فراخوانی کردن Application های تو گوشی وجود داره.

amirsajjadi
یک شنبه 29 اسفند 1389, 10:31 صبح
سلام
شما چرا از خود نرم افزارتون اس ام اس رو ارسال نمیکنید؟ با استفاده از دستورات PIM میتونید مخاطبین گوشی رو بخونید.

dr_jacky_2005
یک شنبه 29 اسفند 1389, 11:33 صبح
سلام خدمت دوستان :
من برنامه ای تو گوشیم نصب کردم با عنوان FarsiSMS که امکان نوشتن sms فارسی رو میده که تا اینجاش خیلی مهم نیست ; قسمت جالب توجهش مرحله send پیام هستش که با انتخاب منوی send صفحه اصلی sms خود گوشی load میشه و متن نوشته تون هم توی اون باصطلاح paste میشه و شما میتونید به phonebook گوشی تون دسترسی داشته و کلاً پروسه ارسال sms مثل وقتیه که شما از قسمت messaging گوشیتون عمل میکنید. حالا سوال اصلی اینه که با چه دستوری امکان فراخوانی کردن Application های تو گوشی وجود داره.
سوال اینکه خب اگه اون کارو میکنه،پس چرا خودتون مستقیم نمیرین از مسیجینگ گوشی تایپ کنید؟!
نکنه این برنامه واسه اون گوشیاییه که فارسی ندارن،و این باعث میشه که متن فارسی ارسال کنید...آها.
اگه دوست داشتین برنامه رو بزارید اینجا یه نگاه بهش بندازیم همگی

juiande
یک شنبه 29 اسفند 1389, 23:35 عصر
سلام من یه پاسخ فرستادم اما نمیدونم کجا رفت ؟ از نو اینکارو میکنم. ببینید من آدرس نرم افزار رو براتون مینویسم . مسئله نوشتن sms فارسی و این جور چیزا نیست . اینو مثال زدم . مسئله اصلی اینه که نویسنده این برنامه با چه دستوری تونسته از داخل برنامه خودش application خاصی مثلا Messaging رو فراخوانی کنه ؟ مثل حالتی که ما مثلا توی دلفی با ShellAPI ها فایلهای exe رو run میکنیم.
http://www.ir-tci.org/forum/attachment.php?attachmentid=63332&d=1229542814

مهران رسا
دوشنبه 01 فروردین 1390, 00:51 صبح
خدا خیرت بده اینکه جاوا نیست .

juiande
دوشنبه 01 فروردین 1390, 11:02 صبح
سلام سال نوتون مبارک
از اینکه دوستان باین شکل پیگیر ماجرا هستن بسیار ممنونم.
درسته خدا خیرتون بده این جاوا نیست ، این یه فایل sis هستش . حالا دو تا سئوال پیش میاد . اول اینکه بالاخره جاوا با این همه دبدبه و کبکبه قابلیت یه همچین کاری رو نداره ؟ و اگر داره چه شکلیه ؟ دوم اینکه نرم افزاریکه با اون فایل sis ساخته میشه چیه ؟ خیلی ممنون میشم اگه لطف کنن و در زمینه قسمت دوم سئوال هر کی میدونه بیشتر توضیح بده.
خداوند یارتان.

mohsen12345
دوشنبه 01 فروردین 1390, 21:18 عصر
سلام سال نوتون مبارک
درسته خدا خیرتون بده این جاوا نیست ، این یه فایل sis هستش . حالا دو تا سئوال پیش میاد . اول اینکه بالاخره جاوا با این همه دبدبه و کبکبه قابلیت یه همچین کاری رو نداره ؟ و اگر داره چه شکلیه ؟ دوم اینکه نرم افزاریکه با اون فایل sis ساخته میشه چیه ؟ خیلی ممنون میشم اگه لطف کنن و در زمینه قسمت دوم سئوال هر کی میدونه بیشتر توضیح بده.
خداوند یارتان.
با عرض سلام
اولا جاوا برای اون شهرت پیدا کرده که روی تمام گوشی هایی که JDK برای موبایل روشون نصب باشه اجرا می شه و اسن تعداد گوشی تو بازار کم نیستند
در مورد سوالتون من تا حالا این قابلیت رو تو جاوا ندیدم
در مورد سوال سومتون : فایل های sis با زبان C++ نوشته می شن و IDE های زیادی برای اون تو بازار وجود داره از جمله Carbide که محصول شرکت نوکیا هستش و Borland C++ BuilderX و VistaMax و ...
در ضمن عیدتون هم مبارک

juiande
شنبه 13 فروردین 1390, 16:39 عصر
محسن خان از همه راهنمایی هات ممنونم. اما یه خواهشی دارم امیدوارم رومو زمین نندازی . به هر دری زدم تا بتونم Borland C++ BuilderX رو دانلود کنم ، هر بار مشکلی پیش اومد نتونستم . بزرگواری بکن اگه لینک دانلود مستقیم اونو داشته باشی و صد البته با کرکش برام بنویس . انشاءالله یک در دنیا و صد در آخرت خدا جزای خیر بهت بده . ممنون

amirsajjadi
شنبه 13 فروردین 1390, 18:15 عصر
سلام سال نوتون مبارک
خداوند یارتان.
نرم افزار GoDB هم برای نوشتن برنامه های sis با زبان ویژوال بیسیک هست.

mohsen12345
دوشنبه 15 فروردین 1390, 00:07 صبح
محسن خان از همه راهنمایی هات ممنونم. اما یه خواهشی دارم امیدوارم رومو زمین نندازی . به هر دری زدم تا بتونم Borland C++ BuilderX رو دانلود کنم ، هر بار مشکلی پیش اومد نتونستم . بزرگواری بکن اگه لینک دانلود مستقیم اونو داشته باشی و صد البته با کرکش برام بنویس . انشاءالله یک در دنیا و صد در آخرت خدا جزای خیر بهت بده . ممنون

با سلامی دوباره
چرا از carbide استفاده نمی کنی ؟
لینک دانلود اصلی
http://www.forum.nokia.com/Develop/Other_Technologies/Symbian_C++/Tools/
در ضمن اگه سوال در مورد C++ داشتی از این پس تو بخش مربوطه مطرح کن
موفق باشی