ورود

View Full Version : سوال: ساخت برنامه اجرایی از داخل برنامه

mirage041
یک شنبه 29 اسفند 1389, 20:32 عصر
سلام
سال نو هم مبارک
ایا در سی پلاس پلاس می شه از داخل برنامه یک فایل اجرایی تولید کرد .
یعنی من یک برنامه دارم کاربر یکسری تنظیمات روش انجام میده و می خوام در نهایت با مثلا اینتر زدن فایل اجرایی جدیدی با اون تنظیمات ساخته بشه ؟

NIMA_1981
یک شنبه 29 اسفند 1389, 20:34 عصر
اره میشه -کار که نشد نداره

mirage041
یک شنبه 29 اسفند 1389, 20:38 عصر
سورسی ، هلپی و ...

NIMA_1981
یک شنبه 29 اسفند 1389, 22:03 عصر
عزیم شما سوال کردی که میشه نگفتی که چه جوری
بببن من یک مثال میزنم که خودم انجام دادم اینم شبیه او کاری که من کردم -ببین من یک برنامه نوشتم که با نوجه به ورودی کاربر برات یک نمودار گرافیکی رسم مسکرد و خروجی رو به صورت یک فایل گرافیکی به کاربر میداد -اصلا توی برنامه از کد های گرافیکی استفاده نشده بود کل برنامه بر اساس کدهای هگزادسیمال طراحی شده بود شما هم باید از این جور روشی استفاده کنید -اما اگه دقیقا بگی چه کاری می خوای انجام بدی شاید یه راه خل بهتری به شما پیشنهاد بشه -بیشترین مشکل ما ها اینکه همه حواسمون درگیر راه حل میشه و به خود صورت سوال توجه کمتری میکنیم

mirage041
سه شنبه 02 فروردین 1390, 18:11 عصر
من یک برنامه می خوام داشته باشم که هر کاربر مشخصاتی رو به برنامه اول میده مثلا ادرس عکس و اسم و ... . این برنامه از رو اینا یک فایل اجرایی می سازه و کاربر با اجرای اون ( برنامه دوم ) می تونه اون مشخصات رو ببینه .

cppKoder
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 09:41 صبح
راحت ترین کاری که می تونی بکنی اینه که آخر فایل اجرایی چیزایی که می خوای رو بنویسی. بعد، وقتی برنامه اجرا شد، فایل خودتو باز کن و از آخرش چیزایی که می خوای رو بخون
این کار به اجرای برنامه هم ضرری نمی رسونه

mirage041
دوشنبه 08 فروردین 1390, 20:19 عصر
متوجه نشدم ....
فرض کن برنامه شماره 1 من باز می شه و به کاربر می گه که اقا اسم و اصویر و ... رو دونه دونه وارد کن . کاربر اینا رو که وارد کرد در اخر می پرسه ایا اطلاعات واردی رو تاید میکنید اگر کاربر تایید کرد گزینه yes رو می زنه و برنامه شماره 1 یک برنامه اجرایی (شماره 2 ) می سازه . حالا این برنامه شماره 2 رو میده به یک نفر دیگه ( مدیریت ) و اون دیگه نمی تونه کار خاصی به غیر از نگاه کردن بکنه .

shahmohammadi
سه شنبه 30 فروردین 1390, 12:02 عصر
فايل اجرايي نمونه اي رو اول بنويس، اين فايل بايد اطلاعات رو از يك فايل كمكي ديگه با پسوند خاصي كه خودت ابدا مي كني بگيره و با توجه به اونها بايد اطلاعات رو نمايش بده. بعد اين فايل اجرايي رو مانند يك فايل dll يا مثلا lib يا مثلا dat تغيير نام بده.
برنامه "فايل اجرايي سازت" مي آد و اطلاعاتي رو از كاربر مي گيره (در مورد برنامه اي كه قراره ايجاد بشه). بعد اون ها رو با اون پسوندي كه خودت زدي همراه با كپي زدن اون فايل dll قبلي با نامي با پسوند اجرايي كنار اون فايل، برنامه اجرايي رو شكل مي ده.
اين سادش بود مي تونيم تعداد اين فايل هاي نمونه رو بعدا زياد كنيم و انواع مختلف فايل اجرايي رو بسازيم.

من خودم هم داررم مي نويسمش.