ورود

View Full Version : گفتگو: من آخرش متوجه نشدم که javafx قراره ادامه پیدا کنه یا نه!!!

m44miri
دوشنبه 01 فروردین 1390, 11:58 صبح
توی این بخش http://netbeans.org/community/news/show/1498.html نوشته:
As announced at the JavaOne conference, JavaFX Script language will be discontinued. Therefore, future releases of NetBeans will not offer support for JavaFX Script. We recommend that developers who need this specific feature use NetBeans 6.9.1.

اما در سایت رسمی javafx نقشه راه برای انتشار javafx 2.0 قرار داده شده با کلی امکانات..
یک نکته جالب دیگه هم اینکه در نسخه بتا netbeans کلا javafx حذف شده.
یعنی javafx کلا منسوخ شده؟:گریه:

m44miri
دوشنبه 01 فروردین 1390, 12:39 عصر
اصلا خوب نخونده بودمش...الان دقیق تر که مطالعه کردم سایت javafx را کلی مطلب دستگیرم شد.خبر خوبش اینه که از javafx که قبلا یک زبان اسکریپتی بود جدا شده و بهمون زبان اصلی خودش که java بود بر میگرده.

موتور جدیدی داره از اول براش طراحی میشه که کاملا با HTML5 همخوانی داره.
در این نقشه راه کلا قراره swing دچار تغییرات اساسی بشه و خیلی غنی بشه.
و کلی تغییرات دیگه و javafx script کلا منسوخ شد.
البته من هم همیشه این سوال برام بود که چرا sun اومده و یک زبان جدید اسکریپتی ایجاد کرده ..کلی کچل شدم تا یاد گرفتمش اما فکر میکنم کار oracle خیلی خوب بوده که اومده و اسکریپت را منسوخ کرده و داره javaFX را توکار میکنه در jre7
خبر بدش هم اینه که برای من که کلی زحمت کشیدم و یادش گرفتم کلا باید بیخیالش بشم و منتظر باشم تا نسخه 2 بیاد و همونو ادامه بدم...
البته اینم بگم که من اصلا از swing خوشم نمیومد ...خیلی توابع و API های خشک و بی روحی داشت برای یک فرم ساده کلی کد الکی باید زده بشه..خداییش خیلی سخته حفظ کردنش ...javafx 2.0 میتونه یک انقلاب در بخش گرافیک java باشه و نیروی تازه ای در کالبدش باشه...
فعلا باید حدودا 3 ماه صبر کنیم تا اولین انتشار javafx با موتور جدید رو نمایی بشه...یک مطلب دیگه هم اینه که javafx 1.3.1 کلا بصورت opensource برای همه قابل دسترسیه تا اگر کسی یا گروهی علاقه مند بودند گسترشش بدهند