View Full Version : مبتدی: تغییر مکان اجزای فرم
mahsa_emad
سه شنبه 02 فروردین 1390, 11:48 صبح
سلام یه سوال کاملا ابتدایی اما حیاتی
من زمانی که یک فرم ایجاد می کنم ولیبل ها تکس باکس ها روش می ذارم زمان اجرا جاشون تغییر می کنه و هرکدوم یه جای صفحه است لطفا منو راهنمایی کنید
jaykob
سه شنبه 02 فروردین 1390, 11:55 صبح
سلام یه سوال کاملا ابتدایی اما حیاتی
من زمانی که یک فرم ایجاد می کنم ولیبل ها تکس باکس ها روش می ذارم زمان اجرا جاشون تغییر می کنه و هرکدوم یه جای صفحه است لطفا منو راهنمایی کنید
سلام بر اساس اشیاتون Table ایجاد کنید و تمامی موارد را داخل جدول مورد نظر بزارید .
mahsa_emad
سه شنبه 02 فروردین 1390, 12:04 عصر
منظورتون از ایجاد تیبل چیه من اینکارو هم کردم اما بازم جاش تغییر می کنه
jaykob
سه شنبه 02 فروردین 1390, 13:45 عصر
منظورتون از ایجاد تیبل چیه من اینکارو هم کردم اما بازم جاش تغییر می کنه
منظور داخل تب table گزینه insert table را انتخاب کنید و سطر و ستون بدید و اشیا رو قرار بدید ...
شما css برای پروژه تون نوشتید ؟
AmirHarirbafan
سه شنبه 02 فروردین 1390, 17:19 عصر
چون هنوز با طراحی صفحات وب زیاد آشنایی ندارید، میتونید Position تمام کنترلها رو absolute بدید. اینجوری عملکرد کنترل ها تقریبا مثل فرم های ویندوزی میشه و میشه با ماوس به راحتی جابجاشون کرد
البته این روش رو برای طراحی های حرفه ای توصیه نمیکنم
mahsa_emad
سه شنبه 02 فروردین 1390, 23:47 عصر
سلام بله من براش css نوشتم تیبل هم ایجاد کردم اما باز جای label,textboxها تغییر می کنه واقعا برام مهمه
jaykob
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 12:36 عصر
سلام بله من براش css نوشتم تیبل هم ایجاد کردم اما باز جای label,textboxها تغییر می کنه واقعا برام مهمه
اگر امکان داره کد رو قرار بدید بررسی بشه .
mehrdad85
چهارشنبه 03 فروردین 1390, 21:59 عصر
سلام
من هم این کارو انجام دادم مشکل من به این شدت نیست اما مشکل اینجاس که صفحات من داخل google chrome یجور نمایش داده میشه داخل version های مختلف IE یهجور داخل firefox هم یه جور دیگه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مرسی
jaykob
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 16:29 عصر
سلام
من هم این کارو انجام دادم مشکل من به این شدت نیست اما مشکل اینجاس که صفحات من داخل google chrome یجور نمایش داده میشه داخل version های مختلف IE یهجور داخل firefox هم یه جور دیگه
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مرسی
سلام شما از چه ورژن CSS استفاده می کنید ؟ 2 یا 3 ؟
این مشکلی که شما فرمودید بر گرفته از بد نوشتن و قانونی ننوشتن CSS و تگ های div است .
در صورتی که می خواهید برخی از مشکلاتتون رو متوجه بشید یکی از css هایی که نوشتید قرار بدید تا بررسی بشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.