View Full Version : یه بانک اطلاعاتی خیلی خوب برای 60000 رکورد میخوام.لطفا معرفی کنید
md-delphi
یک شنبه 13 شهریور 1384, 13:21 عصر
یه بانک اطلاعاتی خیلی خوب برای 60000 رکورد میخوام.لطفا معرفی کنید.
نظرتون در مورد paradox چیه؟
Mahdi_S_T
یک شنبه 13 شهریور 1384, 15:45 عصر
از Paradox می تونی استفاده کنی همچنین EasyTable
Naficy
یک شنبه 13 شهریور 1384, 17:23 عصر
برای این تعداد رکورد، تقریبا همه بانکها جواب می دن. (دو گزینه خوب دیگه هم می تونه SQL-Server یا Visual FoxPro باشن که سریعتر از نیاز شماند)
hamidr
یک شنبه 13 شهریور 1384, 19:10 عصر
من در paradox تا 150000 رکورد ریختم مشکلی نداشت و هنوز داره کار میکنه
ولی با دیتابیسی که رادستت هست کار کن
md-delphi
یک شنبه 13 شهریور 1384, 23:32 عصر
با تشکر از دوستان :لبخندساده
مهدی کرامتی
دوشنبه 14 شهریور 1384, 00:01 صبح
DBISAM گزینه خوبیه، امکان Full Text Search رو عبارتهای فارسی رو هم میده.
ravanfar
دوشنبه 14 شهریور 1384, 15:19 عصر
سلام
DBISAM بهترین گزینه است من تجربه خوبی دارم البته باکمک اساتیدی چون Delphi-clinic و DelphiAssistant
فوق العاده در Full Text Search فارسی و حجم کم Engine و پایداری بیشتر نسبت به پارادکس و امکان توزیع آسان آن بین USER ها و شبکه شدن آسان
با تشکر - روانفر
Naficy
سه شنبه 15 شهریور 1384, 15:54 عصر
من هم SQL Server را بهترین گزینه می دونم.....!
همه این خصوصیات رو هم داره به علاوه اینکه عملیات Distribution، پخش کردن فایلهای بانک روی چند درایو، کار با چند CPU و... اینا رو هم انجام می ده (که هیچکدوم هم به درد من و شما نمی خورن! :چشمک: )
ضمن اینکه واقعا توصیه می کنم بیخیال Paradox و کلا BDE بشید. BDE فوق العاده قدیمی شده (شاید از دلفی 5 تا حالای دلفی 2005 هیچ تغییری نکرده باشه)
ehsan2000
پنج شنبه 05 آبان 1384, 14:23 عصر
paradox :عصبانی++: :عصبانی++:
nilufari
پنج شنبه 05 آبان 1384, 21:53 عصر
Access برای این محدوده کاری گزینه مناسبی میتونه باشه .
Dolphin
جمعه 06 آبان 1384, 05:44 صبح
access اصلا مناسب نیست دوست من sql یا dbisam
disappear
جمعه 06 آبان 1384, 08:15 صبح
بابا همون Sql Server از همه اینها بهتره . هم امنیتش بالاتره هم کارکردن باهاش راحته و ....
babak869
جمعه 06 آبان 1384, 10:40 صبح
به نظر من کار با Access & Paradox &... کلاس کار آدمو پایین میاره و شما به تعداد رکوردها توجه نکن.سعی کن با دیتابیسی کار کنی که کامل و جامع باشه و تمام تلاشت رو برای تسلط روی اون بزار که اگه یه وقت خواستی یه پروژه بزرگ کار کنی احتیاج به یادگیری دیتابیس جدید نداشته باشی.
همون طور که اساتید گفتند Dbisam و SQL Server بهترین گزینه ها هستندا اما به نظر من هیچی DBisam نمیشه!!!!
موفق باشی
Touska
جمعه 06 آبان 1384, 11:00 صبح
اگر برای local می خواهی EasyTable رو پیشنهاد می دهم.
ولی برای شبکه می تونی از Sql Server یا Oracle 9i استفاده کنید.
vcldeveloper
شنبه 07 آبان 1384, 01:01 صبح
به نظر من کار با Access & Paradox &... کلاس کار آدمو پایین میاره و شما به تعداد رکوردها توجه نکن.سعی کن با دیتابیسی کار کنی که کامل و جامع باشه
دوست عزیز، برای هر پروژه ایی باید از ابزارهای مناسب همون پروژه استفاده کرد؛ وقتی شما اطلاعات زیادی برای ذخیره کردن ندارید یا از برنامه بصورت Local استفاده می کنید لزومی نداره از ابزارهایی مثل MS SQL Server که سربار زیاد، قیمت بالا و تنظیمات پیچیده دارند استفاده کنید. استفاده از ابزاری که مناسب یک پروژه باشه، کلاس کسی رو پایین نمیاره !
mzjahromi
شنبه 07 آبان 1384, 12:43 عصر
من با آقای کشاورز کاملا موافقم. کلاس کار یعنی چی؟؟؟؟؟ هدف از انجام کار چیه؟؟؟؟
mohsen_sad
دوشنبه 01 خرداد 1385, 06:32 صبح
یه بانک اطلاعاتی خیلی خوب برای 60000 رکورد میخوام.لطفا معرفی کنید.
نظرتون در مورد paradox چیه؟
پارادکس خوبه من تا 800000 رکورد هم در پارادکس استفاده کرده ام سرعت خیلی بهتر از بانکهایی مثل اکسس و sql است اما تو ا یندکسها ممکنه به مشکل برخورد کنی
sardar_ahmadi
دوشنبه 01 خرداد 1385, 06:40 صبح
این همه تعریف از Dbisam میشود - این Dbisam در کدام ورژن دلفی وجود دارد لطفا کمی در باره آن و نحوه کار با آن توضیح دهید .
SH.Daneshvar
دوشنبه 01 خرداد 1385, 08:01 صبح
به نظر من InterBase
چون هم مدل Embedded داره واسه برنامه های Local که نصبش همراه برنامه از BDE و ...
راحتر هست.از نظر قدرت و امنیت از MS-SQL Server بالاتر از نظر قیمت پایین تر
Unicode رو کامل پشتیبانی میکنه و ...
هم اگر بعدا قرار شد برنامه تحت شبکه بشه از Network پشتیبانی کامل رو میکنه.
در ضمن دوستان درسته واسه هر کاری باید از ابزاری خاص بایستی استفاده کرد اما چقدر
خوبه شما به ابزاری تسلط داشته باشید و اون ابزار بتون در مدلهای مختلف پاسخ گوی شما
باشه مثل InterBase که هم مدل شبکه داره هم مدل Local.
در ضمن InterBase بیش از هر بانک اطلاعاتی توسط خود Borland پشتیبانی میشه چون
از محصولات خود Borland هست.
اگر کمی هم Search کنید میفهمید InterBase پایگاه اطلاعاتی سازمان ثبت اسناد روسیه
پایگاه اطلاعاتی FBI امریکا پایگاه اطلاعاتی منتخب Buing و ... هست
که روسهها بسیار ازش استفاده میکنند.
موفق باشید.
یا حق.
mamizadeh
سه شنبه 02 خرداد 1385, 17:52 عصر
با سلام
دوست عزیز اگه از sql serner سر در میارس برو دنبالش وگر نه اکسس پارا دوکی خوبه ولی برای مواردی که درج و ویرایش توی داده ها بیشتر باشه به اصطلاح من از پاراددوکس به عنوام یه چرک نویس استفاده می کنم چون سرعت درجش عالیه و سبک هم هست ولی خیلی ایرادات داره که بهتره ازش استفاده نکنی
اول و آخرش sql server
maisam57
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 01:51 صبح
آقا من توی پارادوکس تا 640000 رکورد ذخیره کردم اگه از sql استفاده کنی اونوقت به اندازه فضای هاردت میتونی رکورد ذخیره کنی
babak869
چهارشنبه 03 خرداد 1385, 09:33 صبح
یه دیتابیس هست بنام Absolute Database که پایگاه داده سبک و جالبیه.کار باهاش خیلی راحته و زبان فارسی رو هم پشتیبانی میکنه
آدرس سایت :
http://www.componentace.com/bde_replacement_database_delphi_absolute_database. htm
البته نسخه فول ورژن در سی دی Delphi Magic 2006 موجود هست!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.