PDA

View Full Version : سوال: نشان دادن پيغام دلخواه به كاربران در نرم افزار NTTac

كارگاه
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 09:37 صبح
با سلام خدمت همه شما دوستان عزيز سال نو رو به همه شما تبريك عرض مي كنم.

من يه سوال از شما دوستان دارم و اون سوال اينه كه من با نرم افزار NTTac كار مي كنم و زمانيكه تاريخ انقضا كاربران من رو به پايان است (مثلا 5 روز مانده به تاريخ پايان حساب آنها) يه پيغام دلخواه رو به كاربراني كه مثلا 5 روزه مانده نشون بده.

لطفا اگر كسي بلده،من رو راهنمايي كنه يا اگر نرم افزار ديگري براي نمايش پيغام سراغ داريد معرفي كنيد!

با تشكر

joker
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 11:26 صبح
خودش توي منوها بري قسمت message ها اين امكان را مثلا داره ، ولي من نديدم كسي جائي ازش استفاده كرده باشه !
معمولا isp ها ميان روي اكانتينگهاي جانبي كه با nttac به عنوان انجين ارتباط دارند رابط هايي مثل ايميل يا sms قرار ميدهند. برنامه هاي آماده هست مثلا اينجا (http://www.saital.com/ISP.htm)
ولي من بودم بهت پيشنهاد ميكردم خودت يكي بنويسي كار زياد سخت و طولاني نيست ، ظرف يك هفته ميتونه يك ابزار كامل و خوب براي خودت با همه امكانات درست كني. تلفن - ايميل - فكس - sms همه اينها ابزارهاي رابط برنامه نويسيش به صورت ocx و كامپوننت روي اينترنت هست.

كارگاه
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 11:52 صبح
ممنون كه به سوالم پاسخ دادي و راهنماييم كردي::تشویق:

ولي
دوست عزيز من برنامه نويسي بلد نيستم آيا نرم افزار رايگاني،كرك شده و يا ... البته به زبان فارسي اگر سراغ داري كمكم كن.

joker
پنج شنبه 04 فروردین 1390, 21:41 عصر
چيز آماده و رايگان سراغ ندارم ، ولي با حدود يه 200 تومن ميتونم برات سرويس sms و ايميل را برات بگيرم