ورود

View Full Version : جلوگیری از نفوذ اقای کلاهبردار وظیفه شرعی و عرفی همه ما

saed2006
شنبه 06 فروردین 1390, 15:36 عصر
سلام
روزها بود که توی سایت نیومده بوذم تا دوستی farasha_jalal گفتند در مورد قفل حفاط صحبت هایی شده و تو که اسیب دیده این جریانی بیا و متاسفانه تاپیک مزبور قفل شده بود
از مدیر محترم تقاضا دارم جلوی اقای کلاهبردار Nima_nt را بگیرید و بیش از این اجازه و فرصت به ایشون ندهید تا کلاهبرداری خود را تکمیل کند من به واسطه اعتبار سایت به این ادم دغل باز اعتماد کردم و چوبشم را هم خوردم ما چندین نقر هستیم که از طریق این سایت با این ادم کلاهبردار اشنا شدیم و مال ما به تاراج رفت از طرف تمام کسانی که مال انها به یغما رفته میخوام ای دی ایشون و تمام تاپیک های تبلیغاتیش پاک بشه وظیفه شرعی و عرفی ما این هست اطلاع رسانی کنیم و جلوی این افراد گرفته شوذ
و من الله و توفیق

javad_r_85
شنبه 06 فروردین 1390, 17:23 عصر
راستش من نمی دونم صحبتهای شما چقدر درست می باشد ولی به نکته ای که خودم رسیدم اینه که این آقا هر جا اسم قفل میومد می گفتند امنیت 100% نیست ولی در مورد پروتکتور خودشون با اطمینان از امنیت صدرصدی صحبت می کردند و دریه جای کرکرا رو تشویق به کرک نر م افزارهای که از این قفل استفاده می کنند تشویق میکردن که واسم جالب بود و قبلا می خواستم این پست را بدم ولی به علت مشغولیت نتونستم تا اینکه امروز با تایپیک شما روبرو شدم.

saed2006
شنبه 06 فروردین 1390, 18:01 عصر
راستش من نمی دونم صحبتهای شما چقدر درست می باشد ولی به نکته ای که خودم رسیدم اینه که این آقا هر جا اسم قفل میومد می گفتند امنیت 100% نیست ولی در مورد پروتکتور خودشون با اطمینان از امنیت صدرصدی صحبت می کردند و دریه جای کرکرا رو تشویق به کرک نر م افزارهای که از این قفل استفاده می کنند تشویق میکردن که واسم جالب بود و قبلا می خواستم این پست را بدم ولی به علت مشغولیت نتونستم تا اینکه امروز با تایپیک شما روبرو شدم.
متاسفانه یا خوشبختانه ایشون کاملا مسلط به اصول حرفه خوذشون هستند شما فکر میکنید من و کسانی که چندین سال کار برنامه نویسی کردیم چگونه خام این ادم شدیم؟
بله ما هم همین مطالبی که شما خوندی رو خوندیم و گول خوردیم و پولمان رفت شما اگر به پست هایی که ما با این اقا داشتیم رجوع کنی میبینی که ما هم اعتماد کامل بهش داشتیم انقدر اعتماد کردیم که 150 هزار تومان به حسابش ریختیم
شیوه کلاه برداریش تقریبا مشابه با مال باختگان دیگر بود من وقتی مطالب دوستان در تاپیک قفل شده را خوندم دیدم همین سناریویی که سر من امده سر دوستان هم اورده حدود 1 سال از من وقت گرفت 150 هزار تومان پول گرفت تا فهمیدم چه اشتباه بزرگی کرده ام این اواخر به شماره ای که به عنوان شرکتش بوذ زنگ زدم اخه تمام شماره هاش عوض شد و اون اقا پشت خط گفت از صبح صدها نفر با من تماس گرفته اند و همین حرفای شما رو میزنن این کلاهبردار هست و شماره رو هم بی خودی گذاشته توی سایتش
حرف این مرد پشت تلفن مثل پتکی به سرم خورد بله من با یک فروشنده صادق سرو کار نداشتم من با یک مردی که سناریو کلاهه برداری خود را پیگیری میکند برخورد داشتم اینجانب از حق خوذم نخواهم گذشت و هر کاری خواهم کرد تا حق خود را از دست این کلاهبردار بگیرم و این را هم بگم که گول ادم های کلاه بردار را نخورید هر کس که میتواند اطلاع رسانی کند تا این دزدی ادامه پیدا نکند

alamate_aoal
شنبه 06 فروردین 1390, 22:14 عصر
دلیلتون برای اینکه ایشون رو کلاهبردار خطاب میکنید چیه؟
آیا نرم افزارشون کیفیت لازمه رو نداشته و یا اصلا نرم افزاری در کار نبوده؟

JaguarXF
شنبه 06 فروردین 1390, 22:41 عصر
من که نفهمیدم چی شد.
اگه پول گرفته و نرم افزاری تحویل نداده یک حرفی.
اما اگه قفل نرم افزاری ازش خریده اید و بعدا شکسته شده توسط دیگران. خب اینکه طبیعیه! قفله ! میشکنه!

saed2006
شنبه 06 فروردین 1390, 22:56 عصر
من که نفهمیدم چی شد.
اگه پول گرفته و نرم افزاری تحویل نداده یک حرفی.
اما اگه قفل نرم افزاری ازش خریده اید و بعدا شکسته شده توسط دیگران. خب اینکه طبیعیه! قفله ! میشکنه!
پول گرفت نرم افزار خراب داد نرم افزارش کار نکرد و یکسال وقت از ما گرفت تست کردیم در طول این یکسال صد ها دروغ به ما گفت و حرف های متناقض زد تا این اواخر که تحقیق کردم و حرفهاشم رو کنار هم گذاشتم و به این یقین رسیدم که جز نیرنگ چیز دیگه ای نمیداند قصه کارهاش مفصل هست که در یک مجالی مفصلا شرح خواهم داد

m.soleimani
یک شنبه 07 فروردین 1390, 00:02 صبح
پول گرفت نرم افزار خراب داد نرم افزارش کار نکرد و یکسال وقت از ما گرفت تست کردیم در طول این یکسال صد ها دروغ به ما گفت و حرف های متناقض زد تا این اواخر که تحقیق کردم و حرفهاشم رو کنار هم گذاشتم و به این یقین رسیدم که جز نیرنگ چیز دیگه ای نمیداند قصه کارهاش مفصل هست که در یک مجالی مفصلا شرح خواهم داد

من نمی‌دونم دلیل شما قانع کننده هست یا نه ولی شما با تلف کردن وقت به نتیجه نخواهید رسید هرچند هم مفصل باشه بهتر هست بنویسین تا بقیه خودشون قضاوت کنن.

ولی در مورد اون یک سالی که فرصت دادین بهشون به خودتون یه تلنگر بزنید دنبال چی بودین که این فرصت رو بهش دادین چه علتی می‌تونسته داشته باشه که شما به ایشون اعتماد کردین ولی حالا این شده ؟!! « التبه جسارت نشه شما بچه که نبودین یه قاقا لی‌لی بدن دستتون همه چیز رو یادتون بره »

پس اگر شکوایه نوشتین علت خودتن رو هم بنویسید تا یه طرفه قضاوت نکرده باشین

نوشته بودین که شماره تلفن شرکتش تقلبی هست درسته ؟ خوب ممکنه دفتر شرکتش رو عوض کرده باشه به هر دلیلی اگر واقعن از شما کلاه برداری شده خرجش 5000 تومن تمبر هست که توی دادسرا بر علیه ایشون باطل می‌کنید باور کنید خیلی سریع‌تر از اونی که شما فکرش رو بکنید پی‌گیری می‌کنن فقط باید مدرک داشته باشین اگر بدون مدرک بحث راه بندازین به نتیجه که نمی‌رسین هیچ تازه طرف ادعای شرف هم می‌کنه پس اگر واقعن مدرکی هست که ایشون از شما کلاه برداری کرده از راه قانونی اقدام کنید « البته اگر شک دارین امکان داره که مدرکی داشته باشین و خودتون متوجه اون نباشین پس بهتره به یه وکیل مراجعه کنید. در ضمن اگر شما برنده ماجرا باشین هزینه وکیل شما هم به عهده ایشون خواهد بود »

موفق باشید./

saed2006
یک شنبه 07 فروردین 1390, 15:21 عصر
یک سال و چند ماه پیش بود و کار ساخت نرم افزار ما به مراحل پایانی خود رسیده بود تصمیم گرفتیم قفلی برای بالا بردن امنیت برنامه خریداری و روی برنامه بگذاریم بعد از کمی تحقیق متوجه شدم مدیر سایت برنامه نویس قفلی به نام پرولاک را طراحی کرده است خب با ایشون صحبت کردم و تعدادی قفل از ایشون خریداری کردم
تصمیم گرفتم با قفل سخت افزاری دیگری ترکیبش کنم برای ایکار تحقیق لازم بود
و منجر شد به ایجاد تاپیک http://barnamenevis.org/showthread.php?200621-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA.... (http://barnamenevis.org/showthread.php?200621-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84-%D8%AA%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA)....
در این پرسش و پاسخ که نهایتان منجر به سوال و جواب خصوصی شد اقای نیکجو گفت این قفل درجه امنیت خوبی نداره گفتم پس چه کار
کنیم؟قفل مطمئن تر میشناسید ؟گفتند بلی قفل حفاظ قفل خوبی است و این اغازی شد برای هدر رفتن ماه ها وقت من و شرکتم و قبظ تلفن 100 هزار تومانی به جهت تماس های
مکرر با اقای کلاهبردار
اولین قفل را داد اصلا اجرا نشد تماس گرفتم بعد از یک هفته قفل دیگر داد و گقت" قربان من نگاه کردم و مشکل قفل شما را حل کردم میتونید از این لینک انرا دریافت کنید تشکر"
خب هر بار که قفل به ما میداد ما باید فولدر قفل را حدف دوباره طی تماس با ایشون کد مجدد دریافت میکردیم و خود این قصه تا وقتی جواب بده حداقل 3 روز طول میکشید این ادم بیش از یکسال با ما اینطوری رفتار میکرد نامه های خصوصی که بین من و ایشون رد و بدل شده تایید کننده حرف های من خواهد بود شاید 30 تا لینک به ما داد که 10 تاش خراب و مابقی نرم افزار داخلش کار نمیکرد خب ایشون به ما گفته بود من مشتری های فراوان و معتبری دارم و اگر بخوای تمام اونها رو معرفی میکنم منم
گفتم خب شما گفتی مشتری هاتو معرفی میکنی کی هستند این ادم ها؟؟؟؟ به ما معرفی کن.
گفت تا چند روز دیگه لیست اونها رو براتون ارسال میکنم
ذکر این نکته خالی از لطف نیست که از دها بار که زنگ میزدم به ایشون یک بارشو گوشی بر میداشت
دها بار زنگ زدم و گوشی رو برداشت
گفتم لیست مشتری ها که وعدشو به ما دادی چی شد؟ گفت متاسفم نمیتونم لیست رو به شما بدم
من تنها کار نمیکنم منم برنامه نویس یه شرکتم و این مربوط به حوزه کاری من نیست :متعجب:شما با مدیر فروش ما صحبت
کنید و گوشی رو داد یه مرد بد اخلاق بی تربیت که مدیر فروش شدن لحظه ای و اتفاقی او را جو گیر کرده بود خواستم بگم مرد مومن به همین
اندزه که با من صحبت میکنی مئیر فروش اقا هستی جو گیر این مقامات دنیوی گذرا نشو این پست تو ماندگار نیست و به اندازه یک تلفن بیشتر
طول نخواهد کشید جالب این بود که تا قبل از این اقای کلاهبردار صاحب ایده سازنده برنامه نوبس فروشنده و پشتیبان بود الان به یکباره و بنا به مصلحت
نقشش عوض شد اون زمان که پول رو از ما میگرفت نام نیما نیکجو رو داد به ما تا پول رو به حسابش بریزیم الان شد یک کارمند مفلس بی چاره که از خود اختیاری ندارد و ابنجا بود ناگهان شماره ای که از او میدانستیم خاموش شد و دیگر پاسخی داده نمیشد توی اینترنت به شماره ای بر خوردم که اقای کلاهبردار معرفی کرده بود به عنوان شرکت سازنده قفل حفاظ زنگ زدم گفتند اشتباه تماس گرفتی و قطع کرد دوباره تماس گرفتم گفتم اقای محترم این شماره شرکت سازنده قفل حفاظ نیست مگر؟ مگر شرکت نیما نیکجو نیست انجا؟
گفت برادر این ادم که اسمشو گفتی کلاه بردار هست و از صبح دها نفر با ما تماس گرفتن و سراغشو از ما میگیرند شماره را الکی گذاشته روی سایتش لطفا دیگه زنگ نرنید و گوشی رو قطع کرد باز جستجو کردم و شماره جدید موبایلشو پیدا کردم دها بار زنگ زدم تا گوشی برداشت و گفتم این چیزی که به ما دادی کار نمیکند گفت من نرم افزار را اصلاح کردم و لینک دانلود انرا خدمتتان خواهم داد و این قصه ادامه پیدا می کرد و روزها بعد از کلی تماس ما لینک جدید رو دریافت میکردیم دانلود میکردیم اگر شانسمان میگرفت و خراب نبود نصب میکردیم به استاد تماس میگرفتیم اگر شانسمان میگرفت گوشی بر میداشت کلید جدید دریافت میکردیم اگر شانسمان میگرفت و اجرا میشد نرم افزارمان را قفل گذاری میکردیم و ابنجا بود که قفل درست کار نمیکرد و باز در این حلقه بی نهایت تمام کار های فوق الذکر را تکرار میکردیم
الگوریتم کلاه برداری ایشون:
1-تماس ما به جهت اعلام مشکل دار بودن برنامه اقای کلاهبردار
2-اگر گوشی بر میداشت به مرحله 3 و گر نه به 2 برو
3-در میان گداشتن مشکل
4-قول حل کردن مشکل از جانب ایشان
5-تماس ما
6-اگر گوشی بر میداشت به مرحله 7 و گرنه به 5 برو
7-گرفتن لینک
8-تست لینک اگر درست بود به 9 و گرنه به 5 برو
9-نصب
10-تماس ما
11-اگر گوشی بر میداشت به 12 و گرنه به 10 برو
12-گرفتن کد از اقای کلاهبردار
13-ادامه مشکل
14-دستورات از جانب اقای کلاهبردار به جهت تست
15-ادامه دار بودن مشکل
16-به یک برو
این الگوریتمی هست که بیش از یکسال ما اجرا کردیم و همچنان در لوپ بی نهایت گیر کرده ایم
خب هدفش از این کار ها چی هست؟مشتری که نرم افزارش اماده شده و دنبال قفل میگردد نهایت دو هفته وقت دارد تا قفلش را اماده کند نه دو سال همه کس که مثل من سمج نیستند وقتی 5 بار تست میکنند و میبینند نتیجه نداد بی خیال میشن و این پول در جیب اقای کلاه بردار میماند
من اتفاقاتی که این ماه ها افتاده بود را به طور خلاصه عرض کردم
تو خود به بخوان حدیث مفصل از این مجمل

Nima NT
یک شنبه 07 فروردین 1390, 17:16 عصر
بنده متاسفانه الان در شهرستان هستم ونمتونم كامل پست بدم و فعلا" به همين اكتفا ميكنم كه شما برنامه رو با 6 كد فعالسازي خريداي كرديد و برنامه رو بعدا" تمايل به عودتش داشتي كه آي كار نميكنه و ... در صورتي كه اصلا" تست نكردي و حالا اومدي اينجا اينجوري برخوردي ميكني ، واقعا" كه كارتون بچه گانه بود.
اگر كلا برداري بوده پس چرا فقط شما اين مشكلات رو داري ، يك بار ديگه بهتر هست به پست برخي از مشتري هاي حفاظ نگاه كنيد چرا برنامه فقط براي شما كار نكرده ؛ نسخه 2 حرفه اي حفاظ براي شما هم ارسال شد ولي شما چه كار كردي ؟؟؟ واقعا" متاسفم.

انشالله بعدا" با ارائه دليل و مدرك پاسخ شما رو خواهم داد برادر بزرگوار ( فعلا" دسترسي به اينترنت مناسب و سيستم خودم جهت ارائه مدارك ندارم )

با تشكر از همه عزيزان.

saed2006
یک شنبه 07 فروردین 1390, 17:29 عصر
بنده متاسفانه الان در شهرستان هستم ونمتونم كامل پست بدم و فعلا" به همين اكتفا ميكنم كه شما برنامه رو با 6 كد فعالسازي خريداي كرديد و برنامه رو بعدا" تمايل به عودتش داشتي كه آي كار نميكنه و ... در صورتي كه اصلا" تست نكردي و حالا اومدي اينجا اينجوري برخوردي ميكني ، واقعا" كه كارتون بچه گانه بود.
اگر كلا برداري بوده پس چرا فقط شما اين مشكلات رو داري ، يك بار ديگه بهتر هست به پست برخي از مشتري هاي حفاظ نگاه كنيد چرا برنامه فقط براي شما كار نكرده ؛ نسخه 2 حرفه اي حفاظ براي شما هم ارسال شد ولي شما چه كار كردي ؟؟؟ واقعا" متاسفم.

انشالله بعدا" با ارائه دليل و مدرك پاسخ شما رو خواهم داد برادر بزرگوار ( فعلا" دسترسي به اينترنت مناسب و سيستم خودم جهت ارائه مدارك ندارم )

با تشكر از همه عزيزان.

من میگم یکسال تست کردیم و باز کار نکرد شما بگین چقدر باید زمان بدی برا تست برنامه اقا؟ یکسال زمان کمی هست؟ تا موقعیکه خودش گفت قبول دارم حرفت رو مشکل از من بوذه و از نرم افزار من ولی یک بار دیگه تست کن این اخرشه و باز کار نکرد بعد گفت قبول دارم کار نمیکنه اخر سر اومدم یه کامپیوترش وصل شدم و نشونش دادم که کار نمیکنه گفت قبول دارم کار نمیکنه اما الان نمیتونم پولتو بدم میخوای قسطی بهت بدم پولتو؟ مثلا ماهی 5 هزار تومن؟ گفتم اگه پول کم داری میخوای کمکتم بکنم؟
عجبا از اینکه با تمام بلا هایی که سر طعمه ها میاره باز با کمال پر رویی سناریو کلاه برداریشو تکمیل میکنه رفقا ابنوو بهتون بگم که من مشتی هستم از خروار شهادت میدم به خدا قسم که این ادم نیرنگ باز هست پول ما رو خورد شما ها دیگه گول نخورید یک زمانی باید جواب این کار ها رو بدی زمانی که دیگه فرصت جبران نداری

Nima NT
یک شنبه 07 فروردین 1390, 20:46 عصر
بنده هیچ صحبتی با شما ندارم قربان
شما بدون ارائه هیچ گونه مدرکی و فقط با تکیه بر عدم تعهد کاری خودتون و بی برنامگی خودتون ( گرفتن نرم افزار و پاسخ دادن نسبت به رضایت بعد از دقیقا" 6 ماه ) نسبت به شرکت و تیم همکار بنده ادعا کردید و ما رو کلاه بردار خطاب کردید ، اگر مدرکی داشتید بنده حاضر بودم کلیه خسارت شما رو پرداخت کنم ولی شما بدون هیچ گونه مدرک باز هم عنوان میکنم بدون هیچ گونه مدرک و ارائه اون شرکت رو کلاه بردار خطاب کردید و مطمئن باشید شرکت بر علیه شما و شرکت شما شکایت خواهد کرد و ادعای شرافت خواهد کرد.
شما متاسفانه بی مسئولیتی خودتون رو گردن این و اون می اندازید و عوض اینکه نسبت به نصب نرم افزار اقدام کنید بدون نصب و گرفتن کد فعالسازی برای استفاده پیش داوری میکنید ، شما متاسفانه حتی سواد کافی برای اجرای نرم افزار رو هم نداشتید و بدون دریافت کد فعالسازی توقع اجرای مناسب نرم افزار رو از ما داشتید و داد و بیداد راه انداخته بودید حالا توقع دارید بنده اینجا بگم ببخشید ؟؟؟!
خیر شما خودتون اشتباه مرتکب شدید و تاوان اون رو هم خودتون باید بدید ، نرم افزار نسخه 2 حرفه ای برای شما ارسال شد ولیکن هیچ وقت شما اقدام به درخواست کد فعالسازی نکردید ، نرم افزار رو نمیخواستید ؟ این دیگه مشکل شماست ، نرم افزاری که کار میکنه ( همه مشتری ها نرم افزار براشون کار کرده و اگر نارضایتی هم بوده در تاخیر سرعت یا تاخیر ارائه خدمات بوده که از همشون عذر خواهی هم شده ) و 6 بار کد فعالسازی برای اون صادر شده ( به طور معمول برای حفاظ 2 کد فعالسازی صادر میشه ) به هیچ عنوان قابل عودت و ... نیست که نه تنها ما که هیچ شرکتی این کار رو نمیکنه و گرنه من خودم از شما یه نرم افزار میخرم نصب میکنم ، کد فعالسازی میگیرم و فرداش میگم پولم رو پس بدید من این رو نمیخوام !! شاید این با منطق شما جور در بیاد ولی با منطق کاری ما منطبق نیست.

راستش من نمی دونم صحبتهای شما چقدر درست می باشد ولی به نکته ای که خودم رسیدم اینه که این آقا هر جا اسم قفل میومد می گفتند امنیت 100% نیست ولی در مورد پروتکتور خودشون با اطمینان از امنیت صدرصدی صحبت می کردند و دریه جای کرکرا رو تشویق به کرک نر م افزارهای که از این قفل استفاده می کنند تشویق میکردن که واسم جالب بود و قبلا می خواستم این پست را بدم ولی به علت مشغولیت نتونستم تا اینکه امروز با تایپیک شما روبرو شدم. بدون اینکه کاربر قفل سخت افزاری رو داشته باشه امنیت 100% هست میتونید این رو از کرک می هایی که در سایت هست و هنوز کرک نشده جویا بشید.

به عنوان کلام آخر بنده صحبتی با شما ندارم ، فقط به خاطر این ادعای بدون مدرک از شما شکایت خواهم کرد ، چرا که بدون ارائه کوچکترین مدرک و با تکیه بر ادعا های کودکانه سعی در تخریب و ... داشتید ، شما عملا" کار بنده رو راحت کردید ، صفحه این تاپیک رو ذخیره کردم که مسلما" در کش سرور هم ذخیره میشه و به موقع علیه شما شکایت میشه.
اول گفتم مدارک رو اینجا میذارم ، علاوه بر اینکه مدارک رو اینجا میذارم به دادگاه هم خواهیم داد.
منتظر و مطمئن باشید.

dreamvbfox
یک شنبه 07 فروردین 1390, 22:56 عصر
خدا میدونه این شرکت های خارجی که پروتکتور میدن بیرون چی می کشن :متفکر:
به نظر من حفاظ هر بدی هم کرده باشه به یه قولش که به ما داده بود وفادار بوده و همیشه هست:خجالت:
جلوگیری از کرک نرم افزار توسط سایت های وارز و کرکینگ :افسرده: البته در صورتی که از قفل سخت افزاری استفاده کرده باشید !

شما زمانی که از قفل سخت افزاری استفاده میکنید برنامه شما بر اساس Data partition دانگلتون به عنوان یک کلید یا یه رمز کدگذاری میشه!! در نتیجه تا زمانی که قفل سخت افزاری دست کرکر نباشه میشه گفت امنیت 100% رو داریم !
مثل این میمونه رو یه فایل با استفاده از نرم افزار winrar پسورد گذاشته باشید و بدید ملت بگید اگه تونستید قفلش رو بشکنید :ناراحت:

خوب نتیجه میگیریم که دست کرکر های خارجی رو از نرم افزارمون قطع کردیم :D
اما 10% خطر واسه نرم افزارمون که از قفل سخت افزاری استفاده کرده داخل ایران وجود داره چون احتمال اینکه دانگل دستشون برسه زیاده :لبخند:
9% خطر رو به خاطر اساتیدی همچون استاد بردیا رو صرف نظر میکنیم چون حتی مبلغ بالایی رو هم بهشون پیشنهاد بدیم نرم افزار ایرانی رو کرک نمی کنند ! به خاطر همینه که بهشون میگیم استاد ! :چشمک:
فقط 1% از کرکر های ایرونی هستند که دست به کرک نرم افزار میزنند و از اونجایی که خیلی درصد کمی هست بهتره بزاریم خوش باشن :قهقهه:

در ضمن ! اون شرکت هایی که تولید نرم افزار میکنید تا زمانی که از کرکینگ و مهندسی معکوس چیزی سر نمیارید بهتره نرم افزاری ننویسید!

در آخر مملکته داریم ؟ :افسرده:

joker
دوشنبه 08 فروردین 1390, 00:47 صبح
يه سوال برام پيش اومد ، نرم افزار شما چرا با اكتيو كد كار ميكنه ؟ چرا خودتون از قفل سخت افزاري استفاده نكردين ؟

6 بار کد فعالسازی برای اون صادر شده ( به طور معمول برای حفاظ 2 کد فعالسازی صادر میشه ) به هیچ عنوان قابل عودت و ... نیست که نه تنها ما که هیچ شرکتی این کار رو نمیکنه و گرنه من خودم از شما یه نرم افزار میخرم نصب میکنم ، کد فعالسازی میگیرم و فرداش میگم پولم رو پس بدید من این رو نمیخوام !
هميشه حق با مشتري هست ، به نظر من شما كه تازه اول كار بودي ، بايد مدت طولاني تري براي پول گارانتي برگشت ميزاشتي ، اگه ميخواي كاسب باشي ، هيچ وقت مشتري نبايد ازت ناراضي باشه حتي اگه حرف ناحق بزنه.

Nima NT
دوشنبه 08 فروردین 1390, 01:05 صبح
يه سوال برام پيش اومد ، نرم افزار شما چرا با اكتيو كد كار ميكنه ؟ چرا خودتون از قفل سخت افزاري استفاده نكردين ؟
چون نمیخواستیم دردسر پست و اینها داشته باشیم ، مکانیزم قفل سخت افزاری ( امنیت 100% و اینها رو ) با کلید فعالسازی پیاده کردیم.

هميشه حق با مشتري هست ، به نظر من شما كه تازه اول كار بودي ، بايد مدت طولاني تري براي پول گارانتي برگشت ميزاشتي ، اگه ميخواي كاسب باشي ، هيچ وقت مشتري نبايد ازت ناراضي باشه حتي اگه حرف ناحق بزنه.
کاملا" صحیح هست ولی زمانی که درخواست معقول باشه ، اگر من از شما برنامه ای بخرم و بگم بعدش نمیخوام ، کار نمیکنه ، من اینطوری نمیخواستم ، پولم و بده و اینها شما میای میگی بیا و این پولت ؟!
این آقا متاسفانه توقع های خیلی بیجا داشتن ، نرم افزار براشون ارسال شده و تست کردن و بعد از 6 ماه تماس گرفتن که آقا فلان قسمت برنامه اون چیزی که نشده من میخواستم پولم و بده ! میگم آخه برادر من شما برنامه رو گرفتی فرداش جهنم پس فرداش ، جهنم یک ماه بعد تست میکردی اگر اون نبود من پولت رو پس میدادم ، تو این 6 ماه 6 تا کد فعالسازی هم گرفتی و خبری نشده ازت بعد میگی هم پولم رو بده هم منت میزنی که خسارت این 6 ماه رو که از وقتم تلف شده نمیخوام ازتون !

واقعا" منطق چیز خوبی هستش ، ایشون تنها مشتری نیستن والا ما در مشتری های دیگه همچین چیزی ندیدیم.

joker
دوشنبه 08 فروردین 1390, 01:11 صبح
خب 6 ماه زمان زيادي هست ، اكثر شركتها ، حداكثر زماني كه ديدم يكماه گارانتي برگشت بوده ولي يك سوال ، اينطور كه اين دوستمون ميگن شما در اين مدت مشكلات نرم افزاري كه داشتن را مرتب آپديت ميكرديد ، ما بهش اصطلاحا ميگيم " تحويل نهائي " يعني وقتي كه مشتري رسما اعلام كنه نرم افزار همون چيزيه كه ميخواد و لازم داشته ،از اون تاريخ به بعد يعني از تاريخ تحويل نهائي ، اگه 6 ماه گذشت و گفت ديگه نرم افزار را نميخوايم ، خب مسلما قابل قبول نيست ، چون ممكنه كارش را كرده باشه ، و استفاده اش را هم برده باشه و حالا كه خرش از پل گذشته بگه خب اين پول را هم زنده كنيم :)

Nima NT
دوشنبه 08 فروردین 1390, 01:20 صبح
خب 6 ماه زمان زيادي هست ، اكثر شركتها ، حداكثر زماني كه ديدم يكماه گارانتي برگشت بوده ولي يك سوال ، اينطور كه اين دوستمون ميگن شما در اين مدت مشكلات نرم افزاري كه داشتن را مرتب آپديت ميكرديد ، ما بهش اصطلاحا ميگيم " تحويل نهائي " يعني وقتي كه مشتري رسما اعلام كنه نرم افزار همون چيزيه كه ميخواد و لازم داشته ،از اون تاريخ به بعد يعني از تاريخ تحويل نهائي ، اگه 6 ماه گذشت و گفت ديگه نرم افزار را نميخوايم ، خب مسلما قابل قبول نيست ، چون ممكنه كارش را كرده باشه ، و استفاده اش را هم برده باشه و حالا كه خرش از پل گذشته بگه خب اين پول را هم زنده كنيم :)
به همین دلیل بود که ما پولشون رو برگشت ندادیم و این آقا از ما شاکی شدن ، من نمیگم حتما" این آقا منظورشون این بوده و مثل خودشون نیستم که یک باره کسی رو کلاه بردار خطاب کنم ولی چون این احتمال رو میدادیم از عودت مبلغ خودداری کردیم.

joker
دوشنبه 08 فروردین 1390, 01:48 صبح
شما مطمئني اين نرم افزار در آخرين آپديتي كه بهشون دادي تمام نيازها را برطرف ميكرد و مشكلي نداشت و ايشون oky دادند؟

Nima NT
دوشنبه 08 فروردین 1390, 01:53 صبح
ما آخرین آپدیت رو دادیم ؛ ایشون تست کردن و گفتن همه چیز حل هست ولی گفتن دیگه به امنیت اون اطمینان ندارن ( با این عنوان که سیستم های امنیتی اون رو حذف کردید تا برنامه دلخواه من بشه و اینها ... ) برای همین اینجا (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=445255) پست گذاشتن و دیگه خبری به ازشون نشد ( 6 ماه ) و بعد دوباره اومد گفتن که برنامه کار نمیکنه پول ما رو بدین و ... ؛ بعد از این درخواست ما نسخه 2.0 حرفه ای رو بهشون دادیم که آقا نمیگی اون بازم چیزی نیست که من میخوام بیا با این کارت رو راه بنداز ولی باز اقدامی برای دریافت کد فعالسازی نکردن تا اینکه اینجا اینجوری پست دادن. ( شاید توقع داشتن التماسشون میکردیم که آقا چرا کد فعالسازی نمیگیری ! ).
فکر نمیکنم هیچ شرکتی همچین گارانتی بده که ما بخواهیم بدیم.

joker
دوشنبه 08 فروردین 1390, 02:05 صبح
سوال :

ایشون تست کردن و گفتن همه چیز حل هست ولی گفتن دیگه به امنیت اون اطمینان ندارن
با این عنوان که سیستم های امنیتی اون رو حذف کردید تا برنامه دلخواه من بشه و اینها ...ايا پكيجي كه اون موقع كه گفتن همه چيز حله ، واقعا اين موردي كه گفتند را داشت ؟ يعني تمام مواردي كه شما به عنوان خواص قفل خودتون موقع فروش اعلام كرديد را همراه داشت يا نه ؟ اگه آره ، كه ديگه هيچي.
اگه نه ، حق با ايشونه. همه يا درصدي از پول نرم افزار بايد برگرده بهشون
( بسته به ناقصي محصول نسبت به اون چيزي كه روز اول كه خريدن شما به عنوان خواص نرم افزار قرار بوده ارائه بدين )

پيوست : والا منم بودم بعد از يه مدتي اگه ميديدم هي بايد تلفن بزنم و نسخه جديد بگيرم و رفع اشكال كنم خسته ميشدم و بيخيالش ميشدم كلا...
برنامه نويسا معمولا اعصاب براي اين كارها ديگه ندارند :)

m.soleimani
دوشنبه 08 فروردین 1390, 03:41 صبح
ايا پكيجي كه اون موقع كه گفتن همه چيز حله ، واقعا اين موردي كه گفتند را داشت ؟ يعني تمام مواردي كه شما به عنوان خواص قفل خودتون موقع فروش اعلام كرديد را همراه داشت يا نه ؟ اگه آره ، كه ديگه هيچي.
اگه نه ، حق با ايشونه. همه يا درصدي از پول نرم افزار بايد برگرده بهشون

درصدی از پول این‌جا معنی نمی‌ده مشتری یه چیزی در نظر داشته شما با توجه به توانایی‌های خودتون و هم‌کارانتون پذیرفتین و گفتین که می‌تونیم انجامش بدیم حالا نشده پس به غیر از پس دادن پول عذرخواهی هم بایستی می‌کردین چون روی حرف و تخصص شما حساب شده. کسی وقتش رو از سر راه پیدا نکرده قبول دارم دوستان یه ذره « شایدم خیلی » پیاز داغش رو زیاد می‌کنن ولی شما هم یکم منصف باشید اگر جای این دوستان بودین و یه شرکت دیگه یه مورد این شکلی براتون ایجاد می‌کرد خدا پیغمبریش چه جوری برخورد می‌کردین ؟

( بسته به ناقصي محصول نسبت به اون چيزي كه روز اول كه خريدن شما به عنوان خواص نرم افزار قرار بوده ارائه بدين )

محصولی که نسبت به نسخه‌های قبل‌تر از خودش برای فرار از یه مشکل ضغیف‌تر شده اصلن جای بحث نداره.

پ ن : ممنون می‌شم دوستان بهره برداری نکنن از حرفی که زدم من تا خودم ازش استفاده نکنم نظری نمی‌دم در مورد خوب یا بد بودنش اینایی که گفته شد نه بر ضد این محصول بود نه به سودش

موفق باشید./

dreamvbfox
دوشنبه 08 فروردین 1390, 08:25 صبح
برنامه نويسا معمولا اعصاب براي اين كارها ديگه ندارند :)

تایید میشه ! :D

joker
دوشنبه 08 فروردین 1390, 12:13 عصر
درصدی از پول این‌جا معنی نمی‌ده مشتری یه چیزی در نظر داشته شما با توجه به توانایی‌های خودتون و هم‌کارانتون پذیرفتین و گفتین که می‌تونیم انجامش بدیم حالا نشده پس به غیر از پس دادن پول عذرخواهی هم بایستی می‌کردین چون روی حرف و تخصص شما حساب شده. کسی وقتش رو از سر راه پیدا نکرده قبول دارم دوستان یه ذره « شایدم خیلی » پیاز داغش رو زیاد می‌کنن ولی شما هم یکم منصف باشید درصدي از پول :
اگه اصلا استفاده نكرده بودند و به قول معروف كالا مرجوع ميكردند ، بعله ، ولي خب ظاهرا استفاده شده ...

اگر جای این دوستان بودین و یه شرکت دیگه یه مورد این شکلی براتون ایجاد می‌کرد خدا پیغمبریش چه جوری برخورد می‌کردین ؟همين كاري كه شما كردين ؛ شايد بدتر :چشمک:
ولي راسياتش چند وقت پيش از يك دوست تبريزي يك برد آموزشي ARM خريدم وقتي رسيد( 145 هزارتومن) به دستم ديدم اون چيزي كه ميخواستم نبوده ، بهش گفتم پس بگير يكي ديگه بهم بده اختلاف قيمتش را هم ميدم‌، گفت نميشه و ال و بل و فروخته شده و ووو... من گفتم خدافظ :)
البته ضرر كرد ، چون من براي تست ميخواستم ، خريد اصليم تازه در مرحله اول 23 تا دونه بود كه تست از روي يك نمونه ديگه گرفتم ورفتم از يه شركت ديگه خريد كردم.

حالا نقل داستان همين نيما هست ، بهش گفتم اگه ميخواد كاسب باشه ، تحت هر شرايطي بايد مشتري راضي باشه ، نه با مشتري كل كل كنه.
حاضرم شرط ببندم از 10 نفري كه نيت داشتند قفل ازش بگيرند ، بعد از خوندن اين مطالب ، هر 10 نفر بيخيال شدند.

saed2006
دوشنبه 08 فروردین 1390, 14:17 عصر
میبینم دوستان بریدند و دوختند در نبود ما
دلیل اینکه ما ناراضی هستیم از این ادم چی هست؟
دلیل خیلی روشن هست من ست اپ ها ی گوناگون دارم از برنامه این ادم که در طول این یک سال و اندی داده به ما و هیچ کدومش روی برنامه ما کار نمیکنه دلیلی محکمتر از این؟مدرک من نسخه های نصبی هست که به ما داده و با کمال اطمینان میگم که حتی یک کدومش روی برنامه ما کار نکرد
این برنامه ها را دارم و حاضرم به هر دادگاهی بدم تا قضاوت کنند که کی دروغ میگوید
سوال من اینه ایا منطق حکم میکنه که من پول برنامه ای رو بدهم که کار نمیکنه؟
شما قضاوت کنید من چقدر باید بهش وقت میدادم تا مشکلات برنامش رو حل کنه؟ ماه ها بهش وقت دادم و حل نکرد فقط وعده وعید
تو که دم از حقیقت و انصاف میزنی مگر این اخریا من تصویری نشونت ندادم که کار نمیکنه؟
مگر خوذت نپدیرفتی؟
این منم که شاکی تو هستم
این تو هستی که باید حق ما رو بدی من بدون مدرک حرف نمیزنم مدرک من برنامه های خرابی هست که برام فرستادی و پولشوو ازم گرفتی و هیچکدومش کار نمیکنه

saed2006
دوشنبه 08 فروردین 1390, 14:33 عصر
درصدي از پول :
اگه اصلا استفاده نكرده بودند و به قول معروف كالا مرجوع ميكردند ، بعله ، ولي خب ظاهرا استفاده شده ...
.

برادر من کی گفته استفاده شده؟؟ اصلا کار نمیکنه که استفاده شده باشه
هیچ کدوم از ست اپ هایی که به ما داده کار نمیکنه روی برنامه ما
اوابل میگفت بلد نیستی حتما
اوردمش تو کامپیوتر خودم تلفنی باهاش حرف میزدم و اینم میدید قفل گذاری رو
تک تک مراحلش رو دید و انجام دادم و قفلش کار نکرد گفتم بهش دیدیییییییییییییییییییییی یییییییی حالاااااااااااااااااااااا اااااااااا کار نمیکنه؟:عصبانی++:
بعد یک سال گفت بله شما درست میگین کار نمیکنه ولی من نمیدونم چرا اینطوری شد این حرف رو به من زد
اگر کار کرده بود که نمیخواستیم بهش پس بدیم ما خریده بودیم که استفاده بکنیم ماه ها سراغ قفل دیگه ای نرفتیم که همین رو استفاده کنیم اخه به ما گفته بود قفل سخت افزاری منشور رو هم بخر کنارش استفاده کن ما حدود 50 هزار تومان هم دادیم که قفل منشور رو استفاده کنیم نمیخواستیم به این زودی بی خیالش بشیم اما این از حوصله ما سو استفاده کرد من یکی که دیگه هیچ حرفی رو ازش باور نمیکنم چون یکسال اعصابم رو به هم ریخته این وقتی که من گداشتم برا تست برنامش اگر برا خودم کار کرده بودم چقدر پول میشد
اویل فکر میکردم بلد نیست اشتباه کرده بهش گفتم ادم حسابی ادم تا وقتی مطمئن نیست از برنامش وارد بازار نمیکنه خود ما 6 ماه فقط وقت گداشتیم روی برنامه ای که کامل بود از نطرمون و وارد بازارش نکردیم
نصیحتش کردم گفتم این ها پولی نیست ولی بدون تو اگر هوای مشتری رو نداشته باشی پولی گیرت نمیاد مشتری باید ازت راضی باشه تو که برنامت هزار تا مشکل داره نباد وارد بازارش میکردی باید صبر میکردی اینو 6 ماه پیش بهش گفتم اما کو گوش شنوا خودش میگه تست نکردیم برنامش رو
باز یه جایی میگه 6 تا نسخه اصلاحی داده به ما چطور ما تست نمیکردیم که تو 6 بار اصلاح کردی؟
هر چیزی یه تاریخ مصرفی داره تو این زمانی که از ما گرفتی باعث شدی بازار نرم افزارمون رو از دست بدیم
بر فرض که شش ماه ازمون زمان گرفتی نه یکسال ایا 6 ماه برای تست برنامه تو گذاشتن زمان کمی هست در طول این 6 ماه نرم افزار های مشابه اومده بازار و ما بازارمون رو از دست دادیم خسارتی که تو به ما زدی رو چطور میخوای جبران کنی
خسارت ناشی از هدر رفتن زمان و از بین رفتن عطش مشتری رو کی میخواد بده؟
خسارت ساعت هایی که از وقت من رو گرفتی و من شدم تست کننده نرم افزار مشکل دار تو رو کی میخواد به ما پرداخت کنه؟
خسارت پولی که از ما گرفتی و نرم افزار خراب دادی به ما رو کی میخواد پرداخت کنه؟
خسارت پول تلفن هایی یک سال بهت زده شد و بی نتیجه ماند رو کی باید پرداخت کنه؟
خسارت پولی که ما دادیم قفل منشور خریدیم و به ذردمون نمیخوره را کی باید پرداخت کنه؟
مدرک من نرم افزار های تو هست اگر یکی از برنامه هات کار میکرد حرف تو درست بود مدرک اثبات حرف من تو و نرم افزارت هستید

Mohandes2009
دوشنبه 08 فروردین 1390, 17:18 عصر
سلام دوستان
انصافا آقای saed2006 راست میگه اگه نرم افزار کار نمیکرده باید پولشا پس میداده
یعنی چی این کارا؟ ها؟ یعنیییی چی؟
باید همت کرد و آقای Nima_nt مسدود باید گردد تا مال باختگانی دیگر از این جریان را در پیش رو نداشته باشیم مسلما انتظار میرود برای حفظ اعتبار سایت هم که شده مدیران محترم پیگیری های لازم را به عمل آورند..
ما منتظر نظرات مدیران محترم در این موضوع هستیم.
قبلا از مدیران زحمت کش و خدوم سایت تشکرات فراوان را داریم

dreamvbfox
دوشنبه 08 فروردین 1390, 17:24 عصر
لطفا درباره حفاظ 2 Pro هم که بهتون دادند صحبت کنید !
اونم مشکل داشت ؟ چرا کد فعال سازی نگرفتید ؟

سعید جان مشکل شما هم این بوده که اومدی فقط به حفاظ تکیه کردی !
خوب مرد مومن من اگر جای شما بودم بعد از گذشت یک هفته بیخیال میشدم و میرفتم سراغ یک پروتکتور دیگه !

راستی قیمت هر یک از دانگل شرکت منشور سیمین 8.500 هست ! قیمت ها رو تغییر دادن یا شما تعداد بالا سفارش دادید ؟
اگر تعداد بالا سفارش دادید بازم مشکل از خود شماست که تو مرحله تست خرج الکی کردید !

ببخشید من اینقدر سوال کردم ! آخه اینجا دادگاه راه افتاده گفتم بپرسم که همه چیز روشن بشه ! :افسرده:

در آخر حرف های من از حفاظ طرفداری نمی کنه ! بیخود حرف پشت سر من نندازید :D
Nima NT
سه شنبه 09 فروردین 1390, 01:10 صبح
ايا پكيجي كه اون موقع كه گفتن همه چيز حله ، واقعا اين موردي كه گفتند را داشت ؟ يعني تمام مواردي كه شما به عنوان خواص قفل خودتون موقع فروش اعلام كرديد را همراه داشت يا نه ؟ اگه آره ، كه ديگه هيچي.متاسفانه ایشون توهمات این بزرگوار بودن ، از ظاهر نرم افزار میشه فهمید امکانات امنیتی اون کم شده ؟؟؟ در صورتی که تمامی امکانات حداقل ظاهری ( Embedding ، قفل سخت افزاری و سایر گزینه ها ) فعال و قابل استفاده بودن ، نه خیر تمامی امکانات همیشه در همه به روز رسانی ها بودن و این آقا گویا شک کرده بودن که شاید ما بخشی رو حذف کردیم و نمیدونم روی چه شکی به یقین رسیدن !
پس در نتیجه مساله ای که جناب جوکر مطرح کردن منتفی هستش چرا که سیستم همونی بوده که همواره بوده نه کمتر و بلکه بیشتر چرا که ایشون نسخه 1.7 رو خریداری کردن و ما تا نسخه 1.9 و 2.0 حرفه ای به صورت رایگان براشون ارسال میکردیم چون ایرادهایی میگرفتن که اصلا" جای تعجب داشت و گه گاه هم به خاطر اشتباهات علمی خودشون سر ما داد و بیداد میکردن ( بدون دریافت کد فعالسازی توقع داشتن برنامه اجرا بشه و درست کار کنه ! ).

درصدی از پول این‌جا معنی نمی‌ده مشتری یه چیزی در نظر داشته شما با توجه به توانایی‌های خودتون و هم‌کارانتون پذیرفتین و گفتین که می‌تونیم انجامش بدیم حالا نشده پس به غیر از پس دادن پول عذرخواهی هم بایستی می‌کردین چون روی حرف و تخصص شما حساب شده. کسی وقتش رو از سر راه پیدا نکرده قبول دارم دوستان یه ذره « شایدم خیلی » پیاز داغش رو زیاد می‌کنن ولی شما هم یکم منصف باشید اگر جای این دوستان بودین و یه شرکت دیگه یه مورد این شکلی براتون ایجاد می‌کرد خدا پیغمبریش چه جوری برخورد می‌کردین ؟در پاسخ شما دوست عزیز میتونم بگم تقریبا" پاسخ مشابه پاسخی هست که به جناب جوکر دادم ، چرا که سیستم چیزی کم نداشته و این آقا به این مساله شک کردن ما هم بهشون این اطمینان رو دادیم که از موتور امنیتی حفاظ چیزی کم نشده و میتونید خودتون تست کنید ( یه جورایی از ما اجازه گرفتن واسه تست در سایت ها کرک و .. ) که نمونه اون رو در سایت P30World در پست های قبلیم لینک دادم که هنوز هم کرک نشده.

محصولی که نسبت به نسخه‌های قبل‌تر از خودش برای فرار از یه مشکل ضغیف‌تر شده اصلن جای بحث نداره.در بالا توضیح دادم که اصلا" این چنین نبوده و این آقا برای اثبات این مدعای خودش هیچ مدرکی ارائه نکرده و فقط به حرف نمیشه به گفته کسی که تخصص امنیت نرم افزار نداره هم اعتماد کرد.

پ ن : ممنون می‌شم دوستان بهره برداری نکنن از حرفی که زدم من تا خودم ازش استفاده نکنم نظری نمی‌دم در مورد خوب یا بد بودنش اینایی که گفته شد نه بر ضد این محصول بود نه به سودشامیدوارم باقی دوستان هم هم دیدگاه و هم منطق شما باشن.

سلام دوستان
انصافا آقای saed2006 راست میگه اگه نرم افزار کار نمیکرده باید پولشا پس میداده
یعنی چی این کارا؟ ها؟ یعنیییی چی؟
باید همت کرد و آقای Nima_nt مسدود باید گردد تا مال باختگانی دیگر از این جریان را در پیش رو نداشته باشیم مسلما انتظار میرود برای حفظ اعتبار سایت هم که شده مدیران محترم پیگیری های لازم را به عمل آورند..
ما منتظر نظرات مدیران محترم در این موضوع هستیم.
قبلا از مدیران زحمت کش و خدوم سایت تشکرات فراوان را داریم خیلی متشکرم که یک طرفه قضاوت کردید ، شما برنامه بنده رو دیدید ؟ برنامه این آقا رو دیدید ؟ فکر نمیکنم ، پس چطوری قضاوت کردید ؟ واقعا" برام جای سواله.
برنامه برای این آقا کار کرده اگر هم نمیکرده باید قبول کنه که بعد از 6 ماه هیچ شرکتی گارانتی نمیده ، قبلا" هم گفتم که فوقش یک ماه ( خود جوکر هم گفت ) این آقا با ما تماس گرفت که ما نسخه ای که گرفتیم کار نمیکنه ، ما نسخه فیکس رو ارسال کردیم ؛ کد فعالسازی هم گرفت ولی بعد از 6 ماه اومد گفت پول ما رو پس بده و اینها. این به نظر منطقی نمیاد.
علاوه بنده بر این مدعا که برنامه براشون کار کرده هم دلیل دارم ، اگر این برنامه براشون کار نکرده چطوری تونستن کرک می درست کنن و در این لینک (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=445255) قرار بدن تا تست بشه ؟؟؟ این آقا نمیدونم شاید در نظر داره بعد از اینکه خرش از پل گذشت پول خودش رو زنده کنه.

حالا نقل داستان همين نيما هست ، بهش گفتم اگه ميخواد كاسب باشه ، تحت هر شرايطي بايد مشتري راضي باشه ، نه با مشتري كل كل كنه.
حاضرم شرط ببندم از 10 نفري كه نيت داشتند قفل ازش بگيرند ، بعد از خوندن اين مطالب ، هر 10 نفر بيخيال شدند. جناب جوکر فرمایش شما کاملا" درست و منطقی هستش ولی خوب من یه نرم افزار از شما میخرم ، میگم کار نمیکنه شما نسخه اصلاحیه اون رو میدی حالا من بعد از 6 ماه میام سراغ شما میگم اون اصلاحیه هم کار نکرد ( نه عکسی ، نه فیلمی ، ... ) فقط پشت تلفن میگم کار نمیکنه ، شما باشی پول من رو پس میدی ؟ مسلما" خیر ، این یه جورایی کلاه برداری بچه گانه هستش ، یه جورایی بچه بازیه.

مدرک من نرم افزار های تو هست اگر یکی از برنامه هات کار میکرد حرف تو درست بود مدرک اثبات حرف من تو و نرم افزارت هستید و مدرک بنده نسخه کرک می که در سایت P30World قرار دادید ، اگر برنامه کار نمیکرد چطوری کرک می گذاشتید ؟؟؟ اصلا" به فرض محال قبول برنامه کار نکرده ، خود شما 6 ماه رفتی و خبری ازت نشده توقع داری من پول خسارت این 6 ماه شما رو بدم ؟؟ شما اگر واقعا" خودتون اینطوری کار میکنید بنده یکی از مشتریهاتون میشم !

لطفا درباره حفاظ 2 Pro هم که بهتون دادند صحبت کنید !
اونم مشکل داشت ؟ چرا کد فعال سازی نگرفتید ؟ ایشون هیچ کد فعالسازی از نسخه 2 حرفه ای حفاظ دریافت نکردن.

اگه اصلا استفاده نكرده بودند و به قول معروف كالا مرجوع ميكردند ، بعله ، ولي خب ظاهرا استفاده شده ... جناب جوکر خدا خیرت بده ، مساله همینجاست ، کالای استفاده شده در تجارت مرجوعی نداره ، این برنامه رو این آقا استفاده کرده ، مدرکش هم باز هم میگم همین کرک می هست که تو سایت P30World گذاشته شده ، پس یه جورایی این آقا فکر کرده با بچه طرفه که برنامه رو استفاده کنه بعد با داد و بیداد و خط و نشون کشیدن سعی کنه پول خودش رو زنده کنه ، نه جناب خیلی شرمنده شما با بچه طرف نیستی.

کسی کمی با دقت پست ها رو مطالعه کنه متوجه همه مسایل میشه.
مدیران اینجا هم ، هم عقل دارن و هم سواد کافی ، اگر بنده واقعا" کلاه بردار بودم اخراج کردن یک کاربر کار زیادی نداره.

بنده اشتباهی که کردم این بود که نسخه دمو برای برنامه ارائه نکردم تا کاربر قبل از خرید خودش تست کنه ولی خوب برای نسخه های آتی این کار صورت خواهد گرفت تا هر کسی قبل از خرید برنامه رو تست کنه و جواب رو بگیره که انشالله بعد از خرید مشکلی براش پیش نیاد ، البته بماند که این آقا از بین 53 مشتری حفاظ تنها کسی هستن که برنامه براشون هیچ وقت کار نکرده ولی ازش کرک می درست کردن و در سایت قرار دادن !

این آقا برای ادعای خودش هیچ مدرکی عنوان نکرده و فقط میگه ستاپ هایی که کار نکردن و ... ولی من مدرک ارائه کردم و لینک کرک می این آقا رو برای دوستان گذاشتم ( برنامه کار کرده که کرک می از اون گذاشته شده ) پس خواهش بنده از دوستان این هست که بدون خوندن کامل مطالب قضاوت نکنن و به خاطر داشته باشن که قضاوت کار سختی هست و نمیشه به آسونی و فقط با خوندن یک پست انجامش داد ، در اینجا بیشتر طرف خطاب بنده آقای Mohandes2009 (http://barnamenevis.org/member.php?119784-Mohandes2009) هستن که متاسفانه بدون مطالعه کامل پستها در مورد بنده قضاوت کردن.

joker
سه شنبه 09 فروردین 1390, 02:36 صبح
اين سايته كه يوزر ميخواد براي ديدنش.

به نظرم اينكه كه كرك مي گذاشته با اينكه گفته برنامه بهش جواب نداده يه كم فرق ميكنه.
البته من در جريان نوع نرم افزارها نبودم ولي گذاشتن يك كرك مي دليل به صحت كاركرد پروتكتور نيست چون:
ممكنه كرك مي يك برنامه ساده باشه ، و نرم افزار اصلي پيچيده باشه و جائي با پروتكتور حفاظ كانفليكت داشته باشه...

== اين مورد اگه باشه ،هر دو نفر مقصرن ، حفاظ به خاطر اينكه كه تست براي نرم افزارهاي پيچيده در شرايط مختلف روش انجام و رفع باگ نشده قبل از حضور در بازار((اين كار وظيفه مشتري نيست)) و اون دوستمون ، ميتونستن همون موقع بگن ديگه نميخوان ، چون واقعا الان نميشه ثابت كرد كه در اين مدت از اين محصول استفاده تجاري نشده )

و البته راه حل رسيدن به جواب ساده هست :
ايشون يك كپي از برنامه شون( كه بدون قفل سالم كار ميكنه ) با آخرين نسخه اي كه 6 ماه پيش از پروتكتور گرفتند را بزارند ، يه نفر ( سوم شخص معتمد دو طرف ) برنامه را روي كامپيوتر خودش پروتكت و تست ميكنه نتيجه مشخص ميشه.

Mehdi Asgari
سه شنبه 09 فروردین 1390, 02:49 صبح
خب دوستان، این بحث و جنجال حفاظ الکی طولانی شد و متاسفانه از هر دو طرف حرف ها و کارهای غیر منطقی ای سر زد که به اینجا رسیدیم.
جهت شفاف سازی عرض شود که مسئولیت آگهی هایی که در سایت درج میشن یا موارد مندرج در امضای کاربران یا فروش محصولاتی که در سایت در موردشون تبلیغ/گفتگو شده، به هیچ عنوان به سایت برنامه نویس مربوط نمیشه. اگر غرض از این بحث ها اعلان عمومی و شفاف سازی بود، که هر دو طرف این کار رو انجام دادن و سایت هم در حد توانش این میدان رو بهشون داد. من و دیگر مدیران احساس کردیم دیگه از یه جایی به بعد این بحث ها تبدیل به کل کل الکی و گاهی اوقات بحث های قانونی و شکایت و غیره شده که مربوط به سایت نمیشه. این تاپیک قفل میشه؛ بحث بیشتر در این زمینه جایی در این سایت نداره (همچنان جا برای بحث فنی در بخش امنیت نرم افزار هست)