ورود

View Full Version : حرفه ای: ارسال و دریافت SMS اس ام اس با بلوتوث گوشی موبایل با ویژوال بیسیک VB

kopolezerang
شنبه 06 فروردین 1390, 19:17 عصر
دوستان عزیز لطفا برای آشنایی با برنامه های کاربردی vb تو این تاپیک فعالیت کنید .

در ضمن حق نشر سورسهای این تاپیک آزاد می باشد و برای کارهای تجاری بلا مانع است اما این نکته قابل توجه است که چنانچه از این سورسها برای مقاصد تجاری و ... استفاده کردید سورس طراحی شده توسط خودتان را در این تاپیک بگذارید .

من برای همین موضوع و اشاعه فرهنگ اپن سورسی اولین سورس کاربردی و صحیح در این مورد رو رایگان قراردادم امید وارم این برنامه رو کامل کنید و بدون هیچ گونه ناراحتی در اختیار پویندگان علم قرار دهید .

زکاه علم آموختن آن است .

با تشکر : حمید :قلب:

sinavb
یک شنبه 07 فروردین 1390, 07:33 صبح
دوست عزیز فایلت پسورد داره

soheilbehro
یک شنبه 07 فروردین 1390, 18:41 عصر
دوستان عزیز لطفا برای آشنایی با برنامه های کاربردی vb تو این تاپیک فعالیت کنید .

در ضمن حق نشر سورسهای این تاپیک آزاد می باشد و برای کارهای تجاری بلا مانع است اما این نکته قابل توجه است که چنانچه از این سورسها برای مقاصد تجاری و ... استفاده کردید سورس طراحی شده توسط خودتان را در این تاپیک بگذارید .

من برای همین موضوع و اشاعه فرهنگ اپن سورسی اولین سورس کاربردی و صحیح در این مورد رو رایگان قراردادم امید وارم این برنامه رو کامل کنید و بدون هیچ گونه ناراحتی در اختیار پویندگان علم قرار دهید .

زکاه علم آموختن آن است .

با تشکر : حمید :قلب:
دوست عزیز فایل زیپ پسورد داره
لطفا پسوردشو هم بگو

kopolezerang
دوشنبه 08 فروردین 1390, 06:32 صبح
Pass : Rayan Ertebate DAL Ltd CO

sinavb
دوشنبه 08 فروردین 1390, 12:55 عصر
دوست عزیز یه توضیح می دی در رابطه با این برنامه من که نتونستم باهاش کار کنم

soheilbehro
سه شنبه 09 فروردین 1390, 16:58 عصر
منم نتونستم باهاش کارکنم
فکر کنم باید کامپیوتر حتما بلوتوث داشته باشه تا بتونه ارسال و دریافت کنه
یکم در مورد برنامه بیشتر توضیح بده

kopolezerang
سه شنبه 16 فروردین 1390, 01:39 صبح
سلام به دوستان

کار با این برنامه بسیار ساده است

در ابتدا شما به یه پورت بلوتوث نیاز دارید
بعدش به یه گوشی تلفن همراه که بلوتوث داره
بعدش برنامه رو ران کنید و به پیغامهایی که تو گوشی تون ظاهر میشه به دقت جواب بدید

موفق باشید و:تشویق:

sinavb
دوشنبه 22 فروردین 1390, 00:33 صبح
دوستان شما واسه اینکه بتونید با برنامه کار کنید باید یک بلوتوس یو ای پی داشته باشید اگر دارید بر روی آیکون برنامه در کنترل پنل دابل کلیک کرده و در پنجره ای که باز میشود به تب Devices رفته دستگاه خود را اد کنید سپس به تب Com Ports رفته ، اجازه دهید پورت های کام را سرچ کند پس از اتمام لیست پورت ها را نشان می دهد در اینجا نام گوشی شما باید باشه , یکیش Outgoing و یکیش Incoming در جلوی Outgoing نوشته که به چه پرتی وصله COM 3 , COM 4 , .... یادتون باشه به چه پورتی وصله .
برنامه رو باز کنید رفرش رو بزنید شماره اون پورت رو که بخاطر سپردید در منو پیدا کرده و دکمه کانکت رو بزنید و باقیش هم معلومه . ( برای دوستانی که نمی دونستن چطور باید از برنامه استفاده کنن متاسفانه نحوه اتصال رو دوست عزیز نگفته بوود .
فقط دوست عزیز برنامت کامل به گوشی متصل میشه و پیغام اوکی رو میده واسه اتصال . اما برنامه توی ارسال ارور میده حتما چک کن و خبر بده :متفکر:

kopolezerang
سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 22:37 عصر
با سلام به همه دوستان مثل اینکه این تاپیک رو دوست ندارید . این سورسی که من واستون گذاشتم رو به هیچ عنوان نمی تونید پیدا کنید قیمته سورس ناقص این برنامه 2500 دولار آمریکاست ، همیشه مشکل ما تو ایران همینه ، هر وقت چیزی رایگان باشه کسی بهش اهمیت نمیده . واقعا متاسفم واسه ....

:ناراحت:

hossein_sh2008
پنج شنبه 05 خرداد 1390, 20:29 عصر
آقا دستت درد نكنه ما كه حال كرديم از اين برنامتون

kopolezerang
دوشنبه 06 تیر 1390, 11:09 صبح
با سلامی دوباره به دوستان - از اینکه به این برنامه نظر لطف دارید متشکرم

kuh_nur
دوشنبه 06 تیر 1390, 12:37 عصر
در ضمن حق نشر سورسهای این تاپیک آزاد می باشد و برای کارهای تجاری بلا مانع است اما این نکته قابل توجه است که چنانچه از این سورسها برای مقاصد تجاری و ... استفاده کردید سورس طراحی شده توسط خودتان را در این تاپیک بگذارید

با سلام به همه دوستان مثل اینکه این تاپیک رو دوست ندارید . این سورسی که من واستون گذاشتم رو به هیچ عنوان نمی تونید پیدا کنید قیمته سورس ناقص این برنامه 2500 دولار آمریکاست ، همیشه مشکل ما تو ایران همینه ، هر وقت چیزی رایگان باشه کسی بهش اهمیت نمیده . واقعا متاسفم واسه

دوست عزیز بهتر نبود شرط اصلی حقوق کپی رایت رو رعایت می کردی و سورسی رو که از PSC دانلود کردی رو بنام خودت مطرح نمی کردی و حداقل اگه می خواستی این کارو بکنی سند امضا و توضیحات سایت PSC رو از داخلش پاک می کردی

Title: SMS Sender in VB
Description: To Send SMS Messages using a GSM Mobile device attached to the Computer thru a Communication Port like IRDA, Bluetooth, Cable.

This file came from Planet-Source-Code.com...the home millions of lines of source code
You can view comments on this code/and or vote on it at: http://www.Planet-Source-Code.com/vb/scripts/ShowCode.asp?txtCodeId=62549&lngWId=1

The author may have retained certain copyrights to this code...please observe their request and the law by reviewing all copyright conditions at the above URL.

Mousavmousab
جمعه 21 مرداد 1390, 17:27 عصر
سلام

من نمی دونم چرا ایرانی ها این همه زحمت را می کشن آخرشو خراب می کنند. درست مثل فیلم هایی که می سازند.
بابا این فایلی را که گذاشتین واسه دانلود خیلی عالیه اما می هر چور این پسورد را بهش دادم قبول نکرد
با فاصله
بی فاصله
حروف بزرگ
حروف کوچک
ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک

آخه چرا ما را اذیت می کنید ؟

یکی نیست جواب ما را بده ؟

behzadsen
دوشنبه 30 آبان 1390, 11:11 صبح
عزیزم پسورد هیچ مشکلی ندار من خودم تست کردم، بدون هیچ تغییری این پسورد رو توی قسمتی که ازت پسورد میخواد پیست کن:
Rayan Ertebate DAL Ltd CO

kopolezerang
پنج شنبه 15 دی 1390, 10:37 صبح
من به طور کامل اون رو زیر بنایی بازنویسی کردم و برای دوستان به صورت کاملا کاربردی قرار دادم - اگه کمکی در یبینم نمی کنید لطفا اذهان دیگران رو مخشوش نکنید .
این سورس به این صورت هیچ جا نیست حتی به صورت پولی
این سورسکاملا اجاریه با بازنویسی من اما من اونو رایگان در دسترس همه قراردادم تا بتونن از اون درآمدی کسب کنند اما حقوق من را در نظر بگیرن

kopolezerang
جمعه 30 دی 1390, 23:15 عصر
سلام به دوستای عزیز
اصلا خبری ازتون نیست ، کجایید ؟
پس چرا ؟:عصبانی:

vahidazad100
یک شنبه 16 بهمن 1390, 23:06 عصر
دوست عزيز من زياد از اين كدها سردر نميارم ميشه توضيح بدين كلا در مورد اين كامپونت و نحوه اتصال و ارسال و دريافت اطلاعات

ali shabani fard
دوشنبه 17 بهمن 1390, 13:16 عصر
با سلام
این چه حرفیه هر سورسی که روش کار بشه و فکر ارزشمنده حالا بستگی به میزان فکر و وقتی داره که شما روی برنامه میگذارید. بهتر بود یه فایل help هم براش میگذاشتی و انتقاد پذیر بودی، خود ویندوز مایکروسافت هم هزارتا باگ داره مهم کار کردن رو ایرادات و رفع باگ های احتمالی هست، مثل فرق بین xp و 7 . من برنامه رو دانلود کردم و دارم باهاش کلنجار میرم. :متفکر:

vahidazad100
دوشنبه 17 بهمن 1390, 17:44 عصر
اين كدها چكار ميكنه؟
MSComm1.RThreshold = 1

MSComm1.Settings = "19200,N,8,1"

Function sendIt(ByVal s, ByVal ok, ByVal eror, Optional ByVal TOut = 5) As Boolean
mOK = ok
mErr = eror
List1.AddItem "Sending.." & s
MSComm1.Output = s & Chr(13

درsچه مقداري قرار ميگيره

Dim p
p = 0.0001 * TOut
چه مقداري در pقرار ميگيره

TOutچيه؟
:متفکر::متفکر::متفکر:

kopol2008
دوشنبه 08 خرداد 1391, 10:44 صبح
سلام به همه دوستان،
من هیشمه انتقاد پذیرم ، ولی بعضی وقتا دوستان انتقاد سازنده نمی کنن و افکارشون تخریبیه ،
چشم فایل راهنما رو هم سعی میکنم در اولین فرصت آماده ارسال کنم .

aradrobo
سه شنبه 10 مرداد 1391, 12:30 عصر
سلام به همه دوستان،
من هیشمه انتقاد پذیرم ، ولی بعضی وقتا دوستان انتقاد سازنده نمی کنن و افکارشون تخریبیه ،
چشم فایل راهنما رو هم سعی میکنم در اولین فرصت آماده ارسال کنم .

این برنامه به موبایل من که بلوتوثش روشن هست کانکن شد . ولی نتوانستم پیامکی و یا فایلی را ارسال کنم . راهنمایی کنید

beh-akb
چهارشنبه 05 مهر 1391, 23:20 عصر
میشه عملکرد تابع sendlt رو تو این برنامه توضیح بدین.
خواهش میکنم هرکس که میدونه بگه.
اینم کدشه.

mOK = ok
mErr = eror
Me.List1.AddItem "sending..." & s
MSComm1.Output = s & Chr(13)
Dim p As Double, p1 As Double, p2 As Double
p = 0.0001 * TOut
p2 = 0#
doit = False
sdata = ""
Dim dt1 As Date, dt2 As Date