View Full Version : مشاهده هر چیزی که در حال پرینت گرفتن است
tecnicco
یک شنبه 07 فروردین 1390, 21:56 عصر
مشاهده و یا ذخیره هر چیزی که در حال پرینت گرفتن است
دوستان راه حلی برای این کار در نظر ندارند؟
سعید صابری
دوشنبه 08 فروردین 1390, 14:23 عصر
uses Printers;
از یونیت بالا استفاده کن. مخصوص کار با پرینتر
tecnicco
سه شنبه 09 فروردین 1390, 18:01 عصر
منظورم مشاهده متن ، تصویر یا هرچیز دیگری که در حال پرینت گرفتن است ، به صورت تصویر است.
Mahdi_S_T
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 21:33 عصر
خوب در FR یا RB یا ... که این کار انجام میشه و میتوان قبل از چاپ ، پیش نمایش داشت.اگه منظورت غیر اینه ، پس توضیح بیشتری بده ؟
tecnicco
جمعه 12 فروردین 1390, 23:14 عصر
دقیقا منظورم اینه که یک نظاره گر پرینتر ایجاد کنم به اینصورت که هر چیزی که با پرینتر ، پرینت گرفته شود یک نسخه از آن به صورت فایل تصویری در بایگانی ذخیره شود (منظورم این است که دقیقا از خود داکیومنت پرینت گرفته شده یک سند ذخیره گردد و نه از اسم وآدرس آن )
Mahdi_S_T
یک شنبه 14 فروردین 1390, 09:07 صبح
شما میتوانید از Export استفاده کنید و به فرمت های تصویری ، اکسل ، pdf ، خروجی داشته باشید که از امکانات FR است، فقط لازمه وقتی پرینت را اجراا می کنید خروجی هم بگیرید .
سعید صابری
سه شنبه 16 فروردین 1390, 19:09 عصر
فکر کنم منظور دستمون همه پرینت ها باشه نه پرینت هایی که توسط برنامه خودش گرفته میشه
tecnicco
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 17:30 عصر
منظورم معلومه دیگه :متعجب:
فقط مشاهده و ذخیره هرچیز که توسط پرینتر چاپ می شود از هر کجا و یا از هر برنامه ،
مد نظر من فقط یک مشاهده گر است نه ارسال کننده به پرینتر
یک بک آپ گیر از پرینتر
یک log گیر از پرینتر
(خود برنامه نمی خواد پرینت بگیره )
Mask
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 18:42 عصر
من قبل نمونه برنامش رو در قسمت شبکه دلفی قرار دادم.
تو پستهام بگردی پیدا میکنی.
در ضمن اگه شما بتونی مسیر فایل در حال پرینت رو بدست بیاری ... کافیه از همین مسیر استفاده کرده و یه کپی ازش برا خودت بگیری.
Mahdi_S_T
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 10:07 صبح
من که گفتم میتوانی Export بگیری از مطالب چاپی (Backup ) راحت ترین راه هم استفاده از Acrobat Writer است.
a_mosavian
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 14:24 عصر
قطعا خود دلفی چنین امکانی رو نمیده! اما ممکنه با استفاده از API خود Windows راهی پیدا کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.