View Full Version : سوال: راه اندازی MailServer در ویندوز با نرم افزار RaidenMAILD
mrmohsen
سه شنبه 09 فروردین 1390, 16:27 عصر
با سلام خدمت تمامی دوستان
سوال) من میخواستم یک MailServer رو ویندوز با نرم افزار RaidenMAILD ایجاد کنم.آیا شدنی است یا نه؟
دلیل) من میخوام ایمیل بصورت انبوه بفرستم یعنی روزانه 20000 ایمیل؟
اگه شدنیه دوستان اگه راهنمایی کنن چون این نرم افزار رو دار ولی نمیتونم استفاده کنم.ممنون میشم.
اگه راهش این نرم افزار نیست پس چیه ؟البته از نرم افزارهای ارسال انبوه ایمیل استفاده کردم ولی Smtp یاهو وگوگل که محدودن و بعدشم که اگر دامین و هاست شخصی بگیرم در ارسال انبوه ممکنه Ip از طریق یاهو و گوگل بلاک بشه
mrmohsen
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 12:43 عصر
دوستان اگه راهنمایی کنن که آیا اصلا برای انجام کارم نرم افزاری مناسبی انتخاب کردم؟؟؟؟
jafar53
دوشنبه 15 فروردین 1390, 14:54 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان
سال نو شمسی را با آرزوی موفقیت هرچه بیشر به همه دوستان تبریک عرض می کنم
این نرم افزار فکر می کنم خوب باشه ولی تمامی میل سرورهای حرفه ای از Exchange استفاده می کنن ولی چیزی که مشخصه کار با RaidenMAILD آسان تر باید باشه
ولی چرا Ip میل سرور ما توسط میل سرورهای شناخته شده در جهان بلاک می شود ؟
در پاسخ به این سوال باید گفت چون میل سرور ما قانونی نیست
فرض کنیم ما یک میل سرور راه اندازی می کنیم به اسم smtp.barnamenevis.org و بعد سعی می کنیم ا زطریق این میل سرور ایمیلی برای یک اکانت در یاهو بفرستیم در این صورت میل سرور یاهو بلافاصله میل را تحویل نمی گیرد بلکه صحت حرف و گفته ما را در مورد خودمان بررسی می کند به این صورت که میل سرور یاهو می آید سراغ سرویس جهانی DNS (این سرویس یک سرویس جهانی است که وظیفه تبدیل اسم به IP وبلعکس را بر عهده دارد و دامنه ها با استفاده از این سرویس به وجود می آیند) و به DNS می گوید میل سروری به سراغ من آمده و Ip آن نیز مثلا 11.45.1.1 است در پاسخ سرویس DNS یا می گوید من نمی دانم این IP برای کیست که در این صورت میل ما وارد جانک فولدر می شود و به عنوان اسپم شناسایی می شود و در صورت تکرار Ip ما وارد Black list می شود و به تمام میل سرورهای معروف گذارش می شود تا IP ما را بلاک کنند هات میل که کلا یک رنج آی پی را بلاک می کند ولی اگر جواب این باشد که بگوید می دانم ودرپاسخ Smtp.barnamenevis.org را برگرداند یعنی بدون هیچ مشکلی این میل سرور قانونی است و قصد دروغ گفتن ندارد (این کار برای این است که عده ای سود جو یک میل سرور راه می اندازند با اسامی معتبر مثل ماکروسافت یا غیره و از این طریق شروع به کلاه برداری می کنند )
البته شناسایی یک اسپم هفت هشتا مرحله دارد که اولین و مهمترین مرحله این مرحله بود که گفتم و سوالات فنی تر را باید بچه هایی که تو کار میل سرور هستند جواب بدن
به هر حال شما برای داشتن یک میل سرور قانونی باید یکه Ipثابت داشته باشی و با ISP متبوع خود در این باره صحبت کنی و به اونا بگی که میل سرور شما رو رجیستر کنن یعنی علاوه بر ساختن یک Arecord یک PTR هم براتون بسازن بچه هایی که با DNS آشنا هستند خوب می دونن من چی می گم امیدوارم توضیحات کامل بوده باشه
mrmohsen
جمعه 19 فروردین 1390, 13:33 عصر
مرسی دوست عزیزم
1-پس این نرم افزار نیازمو برطرف میکنه ؟
2-ایا روی ویندوز 7 هم می تونم ازش استفاده کنم؟
jafar53
سه شنبه 23 فروردین 1390, 00:42 صبح
این که نیاز شما رو برطرف می کنه یا نه بستگی به رضایت شما داره خیلی ها از یه نرم افزار خوششون نمی یاد خیلیا دیگه از همون خوششون می یاد شما این نرم افزار رو نصب کن و بعد هم امتحانش کن ببین راضیت می کنه یانه
Requirement
CPU: suggest celeron 1G Mhz at least
RAM: 512 MB at least
Hard drive space : 80GB
Windows OS: 2000 / XP / 2003 / VISTA
http://www.raidenmaild.com/en/Help/help0.html
http://www.raidenmaild.com/en/Help/index.html
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.