ورود

View Full Version : تاثیر تعداد صفحات سایت طراحی شده در سرعت لود شدن سایت؟

sajad_3dmax
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 09:07 صبح
با سلام.آیا تعداد صفحات سایت(درکل حجم کلی سایت)بر روی سرعت باز شدن هر صفحه تاثیر دارد یا اینکه فقط حجم همان صفحه تاثیرگذار است؟ با تشکر...

colors
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 09:55 صبح
درود

نه اصلا تاثیری نداره

ateryad
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 23:21 عصر
یک نظر دارم که اگر از فایل CSS زیاد استفاده میکنی بهتره که برای صفحه ای که زیاد در موردش از کد CSS استفاده میکنی رو یک فایل جدای CSS بسازی تا صفحه مورد نظر سریع تر بالا بیاد.
منظورم اینه که اگر کل کد CSS همه ی صفحات تنها در یک فایل باشه، مرورگر برای اینکه بفهمه کدوم کد برای کدوم صفحه هست طول میکشه. پس بهتره از چند تا فایل CSS برای سایتت استفاده کنی.

البته ربط چندانی به سئوال شما نداشت.

www.ateryad.gigfa.com

colors
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 00:08 صبح
درود

حرف دوستمون ateryad رو من قبول ندارم

منظورم اینه که اگر کل کد CSS همه ی صفحات تنها در یک فایل باشه، مرورگر برای اینکه بفهمه کدوم کد برای کدوم صفحه هست طول میکشه. پس بهتره از چند تا فایل CSS برای سایتت استفاده کنی.

اتفاقا الانه همه دارن سعی می کنن کدهای خارجی ( CSS - JavaScript ... ) رو تو یه فایل جای کنن تا مرورگر فقط یک بار آنرا خوانده و ذخیره کنه و برای دفعه بعد از رو خود سیستم کاربر برش داره و اجرا کنه که هم رو سرعت و هم رو پهنای باند تاثیر میذاره.

اگه چندین فایل خارجی رو به صفحه ربط بدی مرورگر برای اجرای آنها باید به تعدادشان درخواست به سرور بفرسته و تا جواب آنها دریافت کنه و اجرا بشه خیلی رو سرعت سایت تاثیر میذاره و این جز اصول طراحی وب هستش

موفق باشید

ateryad
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 10:45 صبح
سلام دوست عزیز color
یک سئوال از شما دارم
اگر فایل CSS شما مثلا 1 مگابایت باشه. فقط یه مثال هست
و صفحه ای که شما باز میکنید، تنها نیاز به 20 خط از فایل CSS رو داشته باشه، چه نیازی هست تا کل فایل توسط مرورگر دانلود بشه؟؟؟؟؟؟
اینطور زمان بیشتری صرف نمیشه تا فایل دانلود بشه؟؟؟

colors
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 11:44 صبح
درود
دوست من معمولا سایتی که فایل CSS ش 1 مگابایت میشه بی خیال سرعت سایت هستن. اگه بازدید کننده یک بار به آن وب سایتی که فایل CSSش 1 مگابایت هست بره نهایتان اول بار با صفحه کندی روبرو میشه ولی بعد از آن با تمام صفحات مشکلی چندانی در رابطه با سرعت ندارد.

نکته : معمولا هیچ طراحی تمامی فایلهای CSS ای که مربوط به سایت میشه رو تو یک فایل جای نمیده، اکثرا کدهای CSS ای که مربوط به دیزاین ( قالب ) صفحه میشه رو تو یک فایل CSS جای میدن و جداگانه به صفحه پیوست میکنن و کدهای CSS ای که مربوط به محتویات سایت میشه رو جداگانه پیوست میکنن تا همین مشکلی که شما به آن اشاره کرده اید پیش نیاید

و صفحه ای که شما باز میکنید، تنها نیاز به 20 خط از فایل CSS رو داشته باشه، چه نیازی هست تا کل فایل توسط مرورگر دانلود بشه؟؟؟؟؟؟

با تشکر...

ateryad
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 12:06 عصر
سلام دوست عزیز color
من هم همین رو به دوستمون میگم که اگر فایل CSS از خط های زیادی تشکیل شده (منظورم 200 یا 300 خط نیست)، بهتره از چند فایل CSS استفاده کنند.
و می دونم که چند تا فایل CSS را میتونیم به راحتی به فایل اصلی وصل کرد. پس بهتره از چند فایل CSS استفاده کرد.
چون هنوز ما سرعت مطلوبی برای اینترنت نداریم!!!!!!

دوست من معمولا سایتی که فایل CSS ش 1 مگابایت میشه بی خیال سرعت سایت هستن. اگه بازدید کننده یک بار به آن وب سایتی که فایل CSSش 1 مگابایت هست بره نهایتان اول بار با صفحه کندی روبرو میشه ولی بعد از آن با تمام صفحات مشکلی چندانی در رابطه با سرعت ندارد.

وشاید من با یکی از صفحه های سایت کار دارم، پس نیازی نیست که کل فایل دانلود بشه...

alonemm
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 12:16 عصر
با سلام.آیا تعداد صفحات سایت(درکل حجم کلی سایت)بر روی سرعت باز شدن هر صفحه تاثیر دارد یا اینکه فقط حجم همان صفحه تاثیرگذار است؟ با تشکر...

باسلام:
کاربر یک صفحه رو از سرور شما درخواست میکنه و سرور هم همونو پردازش میکنه و باز میگردونه و مرورگر شما اون رو نمایش میده.
این پروسه بسته به نوع فایل درخواست شده داره و فایل هاییی که بهش پیوند میشند و عکس ها و ربطی به صفحات دیگه سایت شما نداره.

موفق باشید.