View Full Version : با چه ادیتوری میتونم این Tools رو ادیت کنم
Devilz
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 14:37 عصر
درود
شاید جای این سوال در این بخش نباشه باید پوزش بطلبم و تقاضا کنم این تایپیک رو پاک نکنید.
من یک نرم افزار دارم که نمیدونم با چه زبانی نوشته شده میخوام منو درون نرم افزار رو ادیت کنم از اساتید در خواست دارم که به من کمک کرده و یک ادیتور برای این نرم افزار بزارید که بتونم کلیه اجزاء رو ادیت کنم
لینک دانلود نرم افزار : http://up.iranblog.com/images/ls0y3pxsw8smt9ghhcw3.zip
با تشکر فراوان
Devilz
چهارشنبه 10 فروردین 1390, 23:19 عصر
کسی نیست کمک کنه شدیدا نیاز دارم لطفا کمکم کنید
Devilz
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 11:26 صبح
یعنی بین این همه برنامه نویس یکی نمیتونه بگه این فایل با چه زبان برنامه نویسی نوشته شده ؟
محسن شامحمدی
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 11:27 صبح
چه تغییری؟
با برنامه Resource Hacker و امثال اون می تونید پنجره ها،منوها،پیام ها،تصاویر،صداها و کلیپ های موجود در اون برنامه رو ویرایش و تغییر بدید.
حمید محمودی
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 18:28 عصر
سلام،
در تکمیل گفته دوست عزیزمون عرض کنم که فایلی که قرارد دادید، با پسوند BIN هست. که به خودی خود نرم افزار محسوب نمیشه. احتمالا روی کامپیوتر شما یه نرم افزار نصب هست که میتونه این فایل رو بخونه. ببنید اون نرم افزار چی هست؟
در مورد ویرایش منو ها، همونطوری که گفته شد با نرم افزار های ویرایش ریسورس مثل Resource Tuner یا نرم افزاهای مشابه میتونید این کار رو انجام بدید.
موفق باشید.
Devilz
شنبه 13 فروردین 1390, 19:06 عصر
این نرم افزار مربوط به رسیور خانگی من هست که من از منو اون خوشم نمیاد و میخوام عکسهای درون منو رو تغییر بدم بخاطر همین نیاز به یک ادیتور یا همون ریسورسر دارم سوال منم از شما همینه چه ریسورسری هست که این فایل رو ساپورت کنه؟
حمید محمودی
یک شنبه 14 فروردین 1390, 01:22 صبح
این نرم افزار مربوط به رسیور خانگی من هست که من از منو اون خوشم نمیاد و میخوام عکسهای درون منو رو تغییر بدم بخاطر همین نیاز به یک ادیتور یا همون ریسورسر دارم سوال منم از شما همینه چه ریسورسری هست که این فایل رو ساپورت کنه؟ خب اینگونه سوالات رو دیگه باید با جزئیات بیشتری همون اول مطرح میکردید. به هرحال، اینجا (http://www.satellites.co.uk/forums/receiver-software-international-section/35893-how-do-i-edit-bin-file-starsart-frameware.html)رو بخونید. اونجا ابزار ultraedit رو معرفی کرده.
سوالی داشتید همونجا، یا در سایت های مشابه ایرانی که مربوط به موضوع رسیور و ماهواره است بپرسید، زودتر به جواب میرسید.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.