ورود

View Full Version : مشکل MASM 6.11 با ویندوز 7

opinions
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 16:46 عصر
دوستان سلام!
من یه مشکلی دارم با MASM 6.11 و اون اینکه با ویندوز 7 مشکل داره. وقتی فایل با پسوند ASM رو با MASM کامپایل میکنم فایل OBJ ساخته میشه و مشکلی نداره! ولی وقتی با دستور LINK میخوام فایل OBJ رو به EXE تبدیل کنم، این کار رو انجام نمیده و بعضی وقت ها هم یه خطای NTVDM میده! و فایل EXE ساخته نمیشه... همه این مراحل با ویندوز XP بدون مشکل انجام میشه. حالا چه کنم مشکلم توی ویندوز 7 حل بشه؟

gilaseabi
شنبه 05 آذر 1390, 01:18 صبح
سلام
masm توی ویندوز 7 ، 64بیتی اجرا نمیشه .

xman_1365_x
شنبه 05 آذر 1390, 03:02 صبح
مشکل از ویندوز و اسمبلر نیست ، برای لینک کردن برنامه های 16 بیتی نیاز به link16 دارین اگر masm32 رو دانلود کنید همراهش هست.
اگر بازم به مشکل خوردین بگین با چه دستوری فایل رو میسازید و ntvdm شبیه ساز داس در ویندوز هست که در حالتهای مختلفی که پیش میاد خطا میده، اونم مشکل در کد شما هست یا دستوراتی که در شبیه ساز دیگه پشتیبانی نشه ، مثلا برنامه طولانی شده به سگمنت دیگه میخواد دسترسی داشته باشه ویندوز خطا میده بخاطر دسترسی غیر مجاز و برنامه رو میبندش که بخاطر مشخص نکردن نوع سگمنت و آدرس دهی در ابتدای برنامه هست
ویرایش:تاریخ پست اول رو ندیده بودم، دوست عزیز gilaseabi باز خوبه جستجو میکنید! به هر حال اگر شما خودتون مشکلی داشتین پست بزنید و بدونید masm مشکلی در ویندوز 64 بیتی نداره ، فقط در اجرا برنامه های 16 بیتی دیگه ساپورت نمیشه که راه حلشم قبلا گفتم
موفق باشی

j_naroogha@yahoo.com
شنبه 05 آذر 1390, 20:59 عصر
سلام دوستان
Windows 7 - 64 bit با Masam کار نمیکنه برای حل این مشکل باید Dos Box رو استفاده کنید.

xman_1365_x
یک شنبه 06 آذر 1390, 17:23 عصر
سلام دوستان
Windows 7 - 64 bit با Masam کار نمیکنه برای حل این مشکل باید Dos Box رو استفاده کنید.
پست 2 و 3 رو هم خوندین ؟ فکر نمیکنم...
با این حال برای اجرای فایل 16 بیتی یک راهش همون داس باکس هست
موفق باشی

hepL3r
سه شنبه 08 آذر 1390, 09:24 صبح
من از Masm32 توی 64Bit استفاده میکنم و به خوبی کار میکنه . البته من از WinASM به عنوان IDE استفاده میکنم که فکر نمیکنم فرقی بکنه .

xman_1365_x
سه شنبه 08 آذر 1390, 17:25 عصر
من از Masm32 توی 64Bit استفاده میکنم و به خوبی کار میکنه . البته من از WinASM به عنوان IDE استفاده میکنم که فکر نمیکنم فرقی بکنه .

بله winasm به طور پیش فرض از masm32 استفاده میکنه و برای لینک هم از همون لینک 16 برای برنامه ها 16 بیتی با وقفه های داس و بایوس و لینکر 32 هم برای برنامه هایی که تحت کنسول و یا gui هستند با استفاده از api های ویندوز ، همونطور که گفتین ide تاثیری در خروجی نداره