View Full Version : رمز نگاری sms
ghasem.fattahpour
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 21:10 عصر
با احترام و سلام
من در یکی از پروژه هایی که دارم کار می کنم نیاز به رمز نگاری پیامک دارم،
معمولا در رمز نگاری ها مرسوم بنا به نیاز از الگوریتم های زیر الگو برداری می شود:
hash
DES
و...
آیا کسی از استاندارد هایی در این زمینه اطلاع دارد؟ بنده را راهنمایی فرمایید.
سپاس
Nima NT
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 21:28 عصر
برای رمزنگاری اس ام اس الگوریتم دوم ( DES ) میتونه کارتون رو راه بندازه ، فقط نیاز به یک کلید داره ( برای رمزنگاری و رمزگشایی ) که میتونید به دلخواه خودتون اون رو انتخاب کنید.
ghasem.fattahpour
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 23:19 عصر
با احترام و سپاس
اما مشکلی که وجود داره این هست که رو طول پیام تاثیر میگذاره! آیا راه بهتره وجوذ نداره که طول پیام را طولانی نکنه؟!
یک شنبه 14 فروردین 1390, 10:18 صبح
با احترام و سپاس
اما مشکلی که وجود داره این هست که رو طول پیام تاثیر میگذاره! آیا راه بهتره وجوذ نداره که طول پیام را طولانی نکنه؟!
مثلا کاراکتر هارو 5 تا شیفت میده جلو!
البته یک الگوریتم هست اینطوری به نام Rotate13 که کاراکتر هارو 13 تا میبره جلو
ghasem.fattahpour
یک شنبه 14 فروردین 1390, 12:53 عصر
حرف ما صحیح اما به دلایل زیادی در موبایل این الگوریتم سریع رمز گشایی میشه! کمی فکر کنید می فهمید چرا!
dr_jacky_2005
یک شنبه 14 فروردین 1390, 14:34 عصر
حرف ما صحیح اما به دلایل زیادی در موبایل این الگوریتم سریع رمز گشایی میشه! کمی فکر کنید می فهمید چرا!
خب معلومه که سریع رمزگشایی میشه!ولی شما گفتین طول افزاریش نیابد،من این رو گفتم.
بعدشم کی مگه اس ام اس کجا میخواد بره که رمزگشایی کنتش کسی؟!
خود برنامتون سمت کلاینت ( گوشی مشتریتون ) میگیری،درست و اینکد شده نگاش میکنه.
کسی دیگه این وسط فقط مخابراته!
میخواین اونا نبینن؟
ghasem.fattahpour
یک شنبه 14 فروردین 1390, 19:19 عصر
خواهشمندم چند مثال زیر رو مطالعه بفرمایید
مثال اول : ساده عرض می کنم، شما مسئول بخش پروکسی فلان شرکت هستید، خیلی ساده تمامی اطلاعات رمز و نام کاربری را می توانید ببینید. حالا اگر این اطلاعات مربوط به حساب مالی افراد باشند آنگاه ... !! (این اتفاق افتاده)
مثال دوم : بد افزاری بر روی گوشی های نوکیا نوشته شده بود که تمامی اطلاعات مربوط به کلیه پورتهای ارسالی و دریافتی و انواع باینری و غیر باینری رو از طریق اینترنت ارسال می کرد!!
و...
آرزوی سلامت!
dr_jacky_2005
دوشنبه 15 فروردین 1390, 11:26 صبح
خواهشمندم چند مثال زیر رو مطالعه بفرمایید
مثال اول : ساده عرض می کنم، شما مسئول بخش پروکسی فلان شرکت هستید، خیلی ساده تمامی اطلاعات رمز و نام کاربری را می توانید ببینید. حالا اگر این اطلاعات مربوط به حساب مالی افراد باشند آنگاه ... !! (این اتفاق افتاده)
مثال دوم : بد افزاری بر روی گوشی های نوکیا نوشته شده بود که تمامی اطلاعات مربوط به کلیه پورتهای ارسالی و دریافتی و انواع باینری و غیر باینری رو از طریق اینترنت ارسال می کرد!!
و...
آرزوی سلامت!
این Base64 است.
نمیدونم به کارتون بیاد یا نه!
http://ricardo.schmidt.nom.br/en/technology/base64-encoder-for-j2se-or-j2me/
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.