View Full Version : مبتدی: شرو ع جاوا
delphi_programmer_2010
پنج شنبه 11 فروردین 1390, 21:20 عصر
سلام.من دوست دارم طراحی وب یاد بگیرم.و تا جایی که میدونم زبانهایی که استفاده میشن Java و PHP و ASP,net هستند و اینکه از نظر امنیتی بهترینشون جاوا هست. اینها یی که گفتم درسته ؟ و لطفا بگید چطور برنامه نویسی با جاوا (Java script) رو شروع کنم .
جمعه 12 فروردین 1390, 09:13 صبح
اینو به یاد داشته باش که جاوا با جاوا اسکریپت کلی تفاوت داره .
alibabaei2
جمعه 12 فروردین 1390, 13:24 عصر
همینطور که گفتن جاوا با جاوا اسکریپت متفاوت است.
[RIGHT.و تا جایی که میدونم زبانهایی که استفاده میشن Java و PHP و ASP,net هستند .
تشکر[/RIGHT]
در این مورد باید بگم که جاوا اسکریپت یک زبان client side است یعنی اینکه شما نمی تونید بهش منطق بدید و برنامه نویسی سایت رو با اون انجام بدین اما php و asp.net زبان های server side است یعنی شما میتونید برنامه بدید که مثلا اگر فلان دکمه در سایت کلیک شد این اتفاق بیفته.
اولین چیزی که برای شروع کار لازمه اینه که html یاد بگیرید اگه زبانتون حوبه می تونید از سایت http://www.w3schools.com/ به طور کامل html رو یاد بگیرید
delphi_programmer_2010
جمعه 12 فروردین 1390, 14:12 عصر
با html آشنایی دارم و کتاب هم ازش دارم.اما اون زبان جاوایی که برای وب بکار میره کدوم جاوا هست.من شنیدم که سایت هایی که با جاوا مینویسن امنیت بالایی داره و پول خوبی هم توش هست.
پیشنهاد میکمید برای شروع یادگیری وب از کجا شروع کنم ؟
delphi_programmer_2010
جمعه 12 فروردین 1390, 14:13 عصر
html رو با چه زبانی میشه بکار برد؟ میدونم که با php میشه .اما با زبانهایی وب دیگه چطور ؟
alibabaei2
جمعه 12 فروردین 1390, 14:23 عصر
پیشنهاد میکمید برای شروع یادگیری وب از کجا شروع کنم ؟
به نظر من اگه html و بلدید برید سراغ css بعدش یکی از زبان های asp.net یا php رو انتخاب کنید که من پیشنهادم asp.net است
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.