ورود

View Full Version : قیمت سایت

maisambidy
جمعه 12 فروردین 1390, 00:17 صبح
سلام من این سایت رو طراحی کردم لطفا براش قیمت بزارید
http://cnc4buy.com (http://cnc4buy.com/)

ali_mnkt
جمعه 12 فروردین 1390, 00:46 صبح
با سلام

من چند تا ایراد می خوام بگیرم که حتما باید برطرف کنی

1- از css برای طراحی استفاده نکردی از فونت های خوبی استفاده نکردی
2-نمایش عکس ها به صورت جالب و تراز با طرح کلی سایت نیست
3- margin صفحات رعایت نشده و ایرادات ریز دیگر

به نظرمن این سایت در حد پروژه دانشجویی هستش. اگه من بخوام قیمت بدم بر اساس زمانی که این پروژه کار می بره می گم . به نظرم یک روزه جم و جور می شه اگه خیلی بخوام بالا بگم 50000 تومان

mehdin69
جمعه 12 فروردین 1390, 03:15 صبح
سلام
مشکلاتی که دوستمون رو گفتن رو برطرف کن
اما قیمت همیشه من میگم برنامه نویس هرچی بگیره کمه...
قیمت رو خودت بشین حسب کن ببین چن بگیری خوبه!!!!
اشکالات رو رفع کن بعدش هرچی بگیری کمه ( منظور اینه که هر چی تونستی بگیر)
:لبخند:

karim orooji
جمعه 12 فروردین 1390, 09:35 صبح
سلام
منم چند تا نكته رو عرض ميكنم
عنوان صفحه ها رو هم درست كن
خيلي از رنگ هاي تيره استفاده كردي از رنگ هايي استفاده كن كه كاربر رو به خودش جذب(رنگ هاي تيره يا رنگ هاي گرم باعث خستگي چشم ميشه)
و نحوه چيندنت هم در فرم هم نا مناسبه
قيمتش هم طبق نظر دوستمون جناب ali_mnkt (http://barnamenevis.org/member.php?70760-ali_mnkt) مناسبه
موفق باشي

مهدی رحیم زاده
جمعه 12 فروردین 1390, 10:09 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و گل
ضمن تبریک مجدد سال نو بنده هم میخوام که چند تا نکته رو بگم البته جسارت نشه خدمت دوستان عزیز اینا برداشت های بنده هست :

من چند تا ایراد می خوام بگیرم که حتما باید برطرف کنی

1- از css برای طراحی استفاده نکردی از فونت های خوبی استفاده نکردی
2-نمایش عکس ها به صورت جالب و تراز با طرح کلی سایت نیست
3- margin صفحات رعایت نشده و ایرادات ریز دیگر
بنده هم با این موارد موافقم اما احتمالا دوستمون تازه اوایل کارشونه که اول طراحی کردن و حالا میخوان بدونن قیمت طراحیشون چقدره!!!
میخوام بنده هم یک سری موارد رو اضافه کنم یکیش اینه که بهتر بود از Div استفاده می کردید بجای Table و در مورد عکس هایی که جناب عروجی فرمودند من هم قبول دارم که چینش عکسها یکمی میتونست جالب تر باشه اما با این حرف موافق نیستم :

خيلي از رنگ هاي تيره استفاده كردي از رنگ هايي استفاده كن كه كاربر رو به خودش جذب(رنگ هاي تيره يا رنگ هاي گرم باعث خستگي چشم ميشه)
رنگ های تیره یعضی وقت ها باعث جذاب تر میشه اینا همش به نوع ترکیب شما و ... بستگی داره به عنوان مثال : Sony.com (http://www.sony.com)
و اما آخرین نکته که باعث شده بنده این پست رو اینجا بزارم در مورد قیمتی بود که ali_mnkt دادن و جناب عروجی هم تاییدش کردن!
بار ها در موردش بحث شده ، اما این قیمت گذاری تحت هیچ شرایطی صحیح نیست !بهتر نیست که برای کار خودمون ارزش قائل بشیم؟بنده نمیخوام که برای این کار قیمت بزارم اما میگم بهتره بجای این که برای یک کار قیمت بزارید به تخصص استفاده شده روی این کار تمرکز کنید.50000 تومان حتی پول یک باک بنزین ماشین نمیشه که شما برای طراحی یک وب پیشنهاد میدین.
جسارتاً در مورد این وب هم نظر بدین : شرکت توسا (http://tosa.ir/) این وب سایت جدید شرکت منه که صفحه اصلیش انشاء الله تا 13 فروردین آپلود میشه. میخوام بدونم برای طراحی این وب شما چه مبلعی و پیشنهاد میدین.البته هنوز 50% طراحیش تموم شده.
موفق و پیروز باشید

maisambidy
جمعه 12 فروردین 1390, 10:56 صبح
من خودم اشکالات رو میدونم و در حال اصلاح و اضفه کردن مواردی به سایت می باشم می خواستم بدونم وقتی با مشتری صحبت می کنم چند بگم که طرف به راحتی راضی به دادن اون مبلغ بشه و ارزش کار من هم پایین نیاد البته این سایت قابلیت ارسال ایمیل تبلیغاتی هم داره که برای مدیران سایت قابل نمایش است و در ضمن برای پروژه دانشجویی پروژه خودم طراحی سایت هوشمند فروش بلیط اتوبوس بود ولی چون وجود داشت کسی از من اون رو نخرید ممکنه پروژه دانشجویی سیستم رزرو بلیط هواپیما باشه تمام اینها دانشجویی و لی می تونه در بازار هم فروش بره.

alibabaei2
جمعه 12 فروردین 1390, 12:33 عصر
با سلام
به نظر من اگه شما از فونت های مناسب تر استفاده کنید و سایت رو با div طراحی کنید سایتتون خیلی بیشتر به دل میشینه و این سایت رو تا 500000 تومان هم میشه روش قیمت گذاشت.

می خواستم بدونم وقتی با مشتری صحبت می کنم چند بگم که طرف به راحتی راضی به دادن اون مبلغ بشه و ارزش کار من هم پایین نیاد .

ببینید دوست عزیز این خود ما هستیم که باید کارمون رو با ارزش نشون بدیم .
همیشه به یاد داشته باشید که از موضع قدرت با مشتری مذاکره کنید و اصلا نگران این نباشید که مشتری قیمت شما رو قبول نکنه. خیلی منطقی به مشتریتون بگید که تو روزنامه همشهری آگهی میزنند که با 25 هزار تومن سایت + هاست + دامین برای شما درست می کنند اما من کار خوب انجام می دم و پول خوب هم می گیرم
موفق باشید.

komeil64
جمعه 12 فروردین 1390, 17:33 عصر
خب دیزاینش که حالب نیست(ناراحت نشیا)
برنامه نویسیش رو باید امکانات بخش ادمینشو بگی
از چیا استفاده کردی
چطور با دیتابیس کار کردی و این چیزا
تا بشه قیمت داد

komeil64
جمعه 12 فروردین 1390, 17:34 عصر
برای این سایت به نظرم بگو سیصد که راضی به دویست بشه
ولی اگر دیزاینش رو بیشتر کار می کردی می شد بیشتر داد چون مشتری فقط دیزاین رو نگاه می کنه کاری نداره استور پرایسجر چیه اس کیو ال چیه دی ال ال چیه
ضمنا آقای علی بابایی انصاف رو رعایت کنین زمانی باید از موضع قدرت با مشتری برخورد کرد که کار ما هم قدرتمند باشه

mahdi1373
جمعه 12 فروردین 1390, 17:51 عصر
منم با 200-300 موافقم. اگه ایراداتش رو که دوستان گفتن برطرف کنی بیشتر میشه روش قیمت گذاشت.
منم چند تا ایراد بگم:
-باید background کل صفحه رو آبی می کردی.
-تو قسمت ویترین محصولات بهتر بود توی قسمت اطلاعات بیشتر از hyper link استفاده می کردی جای link button.
-رنگ بندی ها و صفحه بندی ات جالب نیست.
-به کنترل هات theme ندادی.

موفق باشی.