PDA

View Full Version : سوال: پیش نیازهای طراحی یک وب سایت

mana88
جمعه 12 فروردین 1390, 03:53 صبح
سلام.من میخوام برای پروژه پایانیم یه سایت کوچولو طراحی کنم با استفاده از php.
تا الان هم به جز html چیزی بلد نیستم.
حالا به نظر شما قدم دوم چیه؟
آیا css یاد بگیرم یا خوندن خود php شروع کنم؟
آیا باید javascript هم یاد بگیرم؟2-3 ماه هم بیشتر فرصت ندارم!!!

m.soleimani
جمعه 12 فروردین 1390, 07:22 صبح
سلام.من میخوام برای پروژه پایانیم یه سایت کوچولو طراحی کنم با استفاده از php.
تا الان هم به جز html چیزی بلد نیستم.
حالا به نظر شما قدم دوم چیه؟
آیا css یاد بگیرم یا خوندن خود php شروع کنم؟
آیا باید javascript هم یاد بگیرم؟2-3 ماه هم بیشتر فرصت ندارم!!!

بهترین راه در حال حاضر برای شما یادگیری css هست بعد از اون برین سراغ php اگر قصد یادرگیری javascript رو هم داشته باشید بهتر هست برین سراغ jquery موفق باشید./

alibabaei2
جمعه 12 فروردین 1390, 12:41 عصر
ابتدا css رو از سایت http://www.w3schools.com/ یاد بگیرید سپس تو این فرصت کوتاهی که دارید من یادگیری asp.net رو به جای php پیشنهاد می کنم

ateryad
جمعه 12 فروردین 1390, 18:25 عصر
سلام دوست عزیز
اول: باید بهت بگم که اگر میخوای روی ظاهر سایت خودت کار کنی برو سراغ CSS چون این زبان مربوط به طریقه ی نمایش و زیبایی اجزا در طراحی وب میشه.
دوم: اگر زمان زیادی برای طراحی نداری برو سراغ PHP و اول روی یاد گیری این زبان تمرکز کن. جون یادگیری این زبان به مراتب زمان زیادتری میبره.

در کل من به شما یادگیری PHP را پیشنهاد میکنم، چون یادگیری CSS زمان چندانی نمیبره.
دوستان سایت خوبی مثل w3schools.com رو بهت پیشنهاد کردن ، که واقعا سایت عالی برای یادگیری زبنهای طراحی وب هست.
ولی باید کمی زبانت خوب باشه. البته گفته باشم که آموزش های این سیت خیلی گیرا و ساده هست.

www.ateryad.gigfa.com

ateryad
جمعه 12 فروردین 1390, 18:30 عصر
دوست عزیز alibabaei2 گفتند که زبان asp.net رو یاد بگیرید گه به نظر بنده این کار رو انجام ندهید.
البته نمی خواهم به نظر دوستمون بی احترامی کنم. ولی PHPخیلی ساده تر و خیلی پرسرعت تر و ... است که نمیشه تمام مواردی که شما بهتر است از PHP استفاده کنید را دراین تاپیک باز کنم. من همون یادگیری PHP رو به شما پیشنهاد میکنم.

معمولا جاوا اسکریپ و jquery برای کارهایی مانند پاسخ سریع و ایجاد کادرهای پیغام و ایجاد افکتهای زیبا و ... استفاده میشود که بنده این به نظم میزسه که برای پروژه نیاز چندانی به یادگیری این موارد نخواهید داشت. البته یادگیری این زبانها ر به شما پیشنهاد میکنم که بعد از اتمام پروژه حتما دنبال این موارد هم بروید.

اما اگر میخواهید سایت کاملی داشته باشید که باید دنبال یادگیری این زبانها و استفاده از CMS هم بروید.
موفق باشید...

www.ateryad.gigfa.com (http://www.ateryad.gigfa.com)

alibabaei2
جمعه 12 فروردین 1390, 18:55 عصر
دوست عزیز alibabaei2 گفتند که زبان asp.net رو یاد بگیرید گه به نظر بنده این کار رو انجام ندهید.

دوست عزیز من با php آشنایی زیادی ندارم چون خودم با asp.net کار می کنم اما اون طور که شنیدم یادگیری asp.net سریع تر از php هستش به همین خاطر من این زبان رو بهشون پیشنهاد کردم

ateryad
شنبه 13 فروردین 1390, 11:58 صبح
البته دوست عزیز، من هم زیاد آشنایی با asp.net ندارم.
من به نظر شما احترام قائل هستم، ولی برای من یادگیری PHP خیلی آسون بوده و نمی دونم چرا از اول با یاد گیری asp مشکل داشتم.

AbiriAmir
شنبه 13 فروردین 1390, 14:46 عصر
همزمان که شما مقاله های آموزش پی اچ پی میخونی html و css هم یاد میگیری
ضمنا به نظر من برای یاد گرفتن سریع و خوب بشین سورس های قالب ها و cms های ساده رو بخون و ادیت کن
ضمنا میتونی برای یادگیری html با دریم ویور کار کنی و کد ها رو تغییر بدی و نتیجه رو ببینی
موفق باشید