View Full Version : سوال: اتصال از طریق اینترنت به داخل شبکه با استفاده از مودم ADSL
mostafa8266
جمعه 12 فروردین 1390, 23:39 عصر
سلام
من یک مودم ADSL دارم و رو سیستمی که به این مودم وصله یک وب سرور راه اندازی کردم، میخوام این وب سرور از طریق اینترنت قابل دسترسی باشه. از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطور باید این کار رو انجام بدم؟
wanted_boy_2010
شنبه 13 فروردین 1390, 11:22 صبح
تا اونجایی که من میدونم آی پی شما دینامیک هستش.اول باید از سرویس دهنده آی پی استاتیک بگیری.(فکر کنم)
بعدش یه دومین می گیری و آی پی خودت رو به اون می دی.
اگه اشتباه کردم اسانیدبه بزرگی خودشون ببخشن و برای من توضیح بدن. موضوع جالبیه:قلب:
razeghi_loved
شنبه 13 فروردین 1390, 11:34 صبح
اگر بخواهی سایتت تو اینترنت با نام دیده شود باید دامین بخری فقط یه دامین خالی کافیه
اگر نمی خواهی می تونی توسط همون ای پی که استاتیک هست همه به سایتت وصل شوند
در هر دو صورت احتیاج به ای پی استاتیک داری مگر اینکه از سایت های مثل داینانمیک دی ان اس فکر کنم daydns بود استفاده کنی اینطوری که هر وقت به اینترنت وصل بشی مودمت ای پی خودشون تو این سایت ثبت می کنه و همه می توانند تو را حتی بدونه داشتن ای پی استاتیک ببینند که من توصیه نمی کنم جالب نیست
حالا از همه این ها گذشته تازه می رسی سر تنظیماتی که باید روی مودم انجام بدی
mostafa8266
شنبه 13 فروردین 1390, 12:44 عصر
ممنون از شما ولی من این مطالب رو میدونستم.
ip ولید دارم و سوالم در مورد تنظیم مودم بود که برای اون چیکار باید بکنم؟
FastCode
شنبه 13 فروردین 1390, 15:45 عصر
اگر یک سیستم دارید میتونید از DMZ استفاده کنید.ولی باید خیلی مراقب تنظیمات فایروالتون باشید.
اگر بیشتر از یک سیستم دارید یا اعصاب تنظیم فایروال رو ندارید, باید از port forwarding روترتون استفاده کنید.
مدل روترتون رو با گوگل توی سایت portforwarding.com جستو جو کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.