طاها حک
شنبه 13 فروردین 1390, 10:59 صبح
من می خوام یه فرمی طراحی کنم و یه سری اطلاعات از کاربر بگیرم مثلاً این که چه مدرکی داره و از کجا گرفته و ... حالا من به جای این که مثلاً 5تا textbox طراحی کنم تا طرف تو هر کدوم یکی از مدرک هاشو بنویسه، می خوام اول یه textbox باشه بعد یه دکمه اضافه کردن کنارش که اگه طرف این textbox رو پر کرد و دکمه رو زد یه textbox دیگه اضافه بشه و اگه نه یه پیغام بده که textbox های قبلی رو باید اول پر کنی. می خوام هر بار برا اضافه شدن textbox جدید همه textbox قبلی چک بشن. حالا مشکل تو اسم همه textbox هاست. چون برا چک کردن textbox ها نمی شه گفت textbox به اسم name" + i" رو چک بکنه. این کدیه که من نوشتم ولی فقط textbox ای که اول نوشتم رو می تونم چک کنم. مشکل دومم هم اینه که textbox ای که اضافه می شه رو نمی تونم دقیقاً داخل یه فرم مشخص اضافه کنم یا اگه 2 تا فرم داشته باشم نمی تونم بگم textbox های مربوط به کدوم یکیش چک بشن
<script>
var i = 1;
var temp;
function funClick()
{
for(var j = 1; j<=i; j++)
{
temp = "name"+j;
if(Form1.name0.value=='')
{
alert ('لطفاً ابتدا موارد قبل را پر کنید');
Form1.name0.focus();
return false;
}
}
document.body.innerHTML += "<li><input name='"+temp+"' type='text' value=''/>";
i++;
}
</script>
اینم کد بدنمه:
<form name="Form1" method="post" action="test.php">
<input name="name0" type="text" value=""/>
<input name="add" type="button" value="Add" onclick="funClick()" />
<input name="Submit1" type="submit" value="submit" />
</form>
برا گذاشتن textbox تو Form1 میتونم به جای document.body.innerHTML بنویسم Form1.innerHTML ولی نمی خوام به یه فرم مشخص محدود شم، چون می خوام تو چند تا فرم مختلف تو صفحه چنین کاری انجام بشه. در واقع می خوام اسم فرم هم یه جور آرگومان باشه.
حالا اگه دوستان کمکم کنن ممنون می شم.
<script>
var i = 1;
var temp;
function funClick()
{
for(var j = 1; j<=i; j++)
{
temp = "name"+j;
if(Form1.name0.value=='')
{
alert ('لطفاً ابتدا موارد قبل را پر کنید');
Form1.name0.focus();
return false;
}
}
document.body.innerHTML += "<li><input name='"+temp+"' type='text' value=''/>";
i++;
}
</script>
اینم کد بدنمه:
<form name="Form1" method="post" action="test.php">
<input name="name0" type="text" value=""/>
<input name="add" type="button" value="Add" onclick="funClick()" />
<input name="Submit1" type="submit" value="submit" />
</form>
برا گذاشتن textbox تو Form1 میتونم به جای document.body.innerHTML بنویسم Form1.innerHTML ولی نمی خوام به یه فرم مشخص محدود شم، چون می خوام تو چند تا فرم مختلف تو صفحه چنین کاری انجام بشه. در واقع می خوام اسم فرم هم یه جور آرگومان باشه.
حالا اگه دوستان کمکم کنن ممنون می شم.