View Full Version : سیاه شدن صفحه مانیتور در نصب اوبونتو 10
payamsp
یک شنبه 14 فروردین 1390, 16:28 عصر
سلام دوستان
وقتی که می خوام اوبونتو نسخه 10.04 یا 10.10 رو نصب کنم cd live رو میزارم و وارد بخش try without install میشم اما بعد از چند لحظه صفحه مانیتور سیاه میشه اما اوبونتو بالا میاد چون صدای start up اوبونتو میاد .
این کار رو روی لپتاپم انجام دادم ، اما وقتی نسخه 9.04 رو نصب کردم مشکلی نبود و درست بالا اومد .
ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو برطرف کنم .
FastCode
دوشنبه 15 فروردین 1390, 13:19 عصر
کارت گرافیکتون nVidia است؟تصادفا CUDA هم داره؟
فقط میتونی debian یا SUSE نصب کنی.
یا اینکه با یک کارت گرافیک دیگه(اگر لپتاپ ه مانیتور external) به زور سیستم رو بیاری بالا و آخرین درایور رو با چیز پی ان از سایت nVidia بگیری.
payamsp
دوشنبه 15 فروردین 1390, 22:37 عصر
درسته کارت گرافیکم nvida هست و CUDA هم داره :(
jarchy
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 08:54 صبح
http://sgmandegar.blogfa.com/cat-4.aspx
jarchy
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 08:55 صبح
شاید چیزی باشه من قبلا یه چیزای دیده بودم
کـرگدن
دوشنبه 26 اردیبهشت 1390, 10:03 صبح
درود
یک راهش غیر فعال کردن درایور آزاد همراه با اوبنتو هست
یک راه نصب نسخه آلتر ناتیو یا تکست مود اوبنتو هست
یک راه دیگه استفاده از یک مانیتور خارجی هست که باهاش سیستم رو نصب می کنید و بعد درایور رسمی nvidia رو نصب می کنید ( از مخازن و سری آخر) و دیگه مشکلی نیست
توصیه می کنم از ۱۱.۰۴ استفاده کنید ( الان که نصب نکردید )
این مشکل معمولا با کارت های nvidia و صفحه های نمایش LED رخ می ده که نمی تونه مانیتور رو پیدا کنه
mahdi68
پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 22:56 عصر
توصیه می کنم از ۱۱.۰۴ استفاده کنید ( الان که نصب نکردید )
من این نسخه روی لپتابم نصب کردم ولی بعد که سیستم خاموش روشن کردم بعد گراب صفحه نمایش سیاه میشه (خاموش میشه ) ولی گاهی خود بخود درست میشه و بالا میاد (مثلا بعد این که سه چهار بار خاموش روشن میکنم)
مدل لپ تاب من HP DV6 3150 هست که یک کارت گرافیک آنبرد و یکی هم ATI Radeon داره . من درایور ATI از سایتش دانلود و نصب کردم ولی مشکل حل نشد ! رو ورژن های قبلی اوبونتو این مشکل نداشتم
از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه که چیکار باید بکنم ؟
متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.