View Full Version : سوال: نصب network frame 3.5 هنگام نصب برنامه
ali190
یک شنبه 14 فروردین 1390, 21:31 عصر
باسلام و عرض خسته نباشید
دوستان من تا بحال از طریق VS2008 ستاپ نساختم
یه مقاله راجع به ساخت SETUP تو سایت پیدا کردم
در پروژه ام قسمتهای زیر رو به برنامه ام اضافه کردم :
68242
Merge moudle های کریستال ریپورت و network frame 3.5
اما زمانیکه خواستم برنامه ام رو در یه سیستم دیگه نصب کنم قبل از نصب پیغام زیر رو دریافت کردم:
68243
اگر من در پروژه ام network frame 3.5 رو به ستاپم اضافه کردم پس چرا در سیستم مشتری این خطا رو دریافت میکنم؟
آیا این قضیه در مورد Merge moudle کریستال ریپورت هم صدق میکنه و امکان داره نماش گزارشم با مکشل مواجه بشه؟
ممنون میشم راهنتماییم کنید
یاعلی
amirsadeghi
یک شنبه 14 فروردین 1390, 22:17 عصر
این خطا میگه خود فایل نصبتون برای اجرا نیاز به دات نت فریمورک داره!
هنوز خود فایل ستاپ به مرحله نصب دات نت فریمورک نرسیده
ali190
یک شنبه 14 فروردین 1390, 22:42 عصر
من خودم میخوام network frame 3.5 با این ستاپ نصب بشه ، حالا خودش درخواست network frame 3.5 داده؟!
پس تصویر زیر چه چیز رو داره تو VS نشون میده؟
68247
mohsencom
یک شنبه 14 فروردین 1390, 22:51 عصر
دوست عزیز فکر نمیکنم پیغام خطا باشه..خب سیستمش فریم ورک نداره..میگه اول باید نصب بشه....
اینجور مشکلات فکر کنم بیشتر بخاطر ابجاد setup از طریق خود vs باشه...شما با installshield امتحان کن ...همچین مشکلی برات پیش نمیاد
ali190
یک شنبه 14 فروردین 1390, 22:55 عصر
حرف شما رو قبول دارم
من سئوالم اینجاست:
من میگم این فرم ستاپ ساز VS2008 خودش برای اجرا نیاز به network frame 3.5 داره ، پس واسه چی میخواد دیگه network frame 3.5 رو نصب کنه؟
اگر network frame 3.5 تو سیستم موجود باشه فرم ستاپ ساز اجرا میشه ، پس 100 درصد بقیه فرمها هم اجرا میشه
دیگه افزودن network frame 3.5 تو لیست احتیاجات Setup چیه؟
ممنون و متشکر
یاعلی
mohsencom
یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:06 عصر
اوه دوست عزیز حالا فهمیدم....شما باید در زمانی که تیک فریم ورک رو میزنین( عکس پست اولتون) در قسمت پایین فرم که سه گزینه وجود داره گزینه دوم رو انتخاب کنید.در حالی که شما گزینه اول رو انتخاب کردین
با تشکر
ali190
یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:26 عصر
اگر من اون تیک رو بزنم network frame 3.5 و merge module ها کریستال ریپورت اوتماتیک تو سیستم مشتری نصب میشه؟
mohsencom
یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:32 عصر
اگر من اون تیک رو بزنم network frame 3.5 و merge module ها کریستال ریپورت اوتماتیک تو سیستم مشتری نصب میشه؟
والا تا اونجایی که من دراین مورد کار کردم همه چی درست بوده...حالا شما قبل اینکه رو کامپیوتر مشتری نصب کنی رو یه کامپیوتر دیگه چک کن ببین بازم مشکلی پیش میاد یا نه ولی گمون نکنم مگه اینکه خودتون یه جایی اشتباه کرده باشین...
با تشکر
ali190
یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:36 عصر
آخه فایلهای ستاپ هر کدوم از موارد مورد نیاز رو کنار ستاپ برنامه در پوسه های مجزا ایجاد میکنه
به نظر میاد باید هر کدوم دستی نصب بشه نه بطور اتوماتیک!؟
mohsencom
یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:43 عصر
در ایجاد setup با vs ،،نصب برنامه و برنامه های اتچ شده همه بصورت اتوماتیک انجام میشه و تا حالا ندیدم کسی دستی اینکارو بکنه....شما کاری که گفتمو بکن..اگه مشکلی دیگه ای پیش اومد بیا اینجا مطرح کن
با تشکر
ali190
یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:48 عصر
ببنید من الان ستاپ رو با همین روش ساختم
میاد تو پوشه پروژه فولدر های مورد نیاز رو اضافه میکنه
فکر نمیکنم بیاد اتوماتیک نصب کنه
ملاحظه بفرمائید:
68251
mohsencom
یک شنبه 14 فروردین 1390, 23:55 عصر
دوست عزیز قرار نیست که فایل فریم ورک و .. همه بره توی یه فایل نصب که....شما رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کن بعد اگه مشکلی پیش اومد مطرح کن
saeidfar
چهارشنبه 19 مرداد 1390, 11:25 صبح
دوست عزیز قرار نیست که فایل فریم ورک و .. همه بره توی یه فایل نصب که....شما رو یه کامپیوتر دیگه امتحان کن بعد اگه مشکلی پیش اومد مطرح کن
مشكل پيش مياد!! فكر كنم vs نسخه كاملي رو به برنامه نصب اتچ نمي كنه حتما بايد با اينترنت آپديت كني؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.