ورود

View Full Version : افزودن کلید "حل شد" به سوالات

Mr.Moghadam
یک شنبه 14 فروردین 1390, 22:06 عصر
سلام
یه پیشنهاد دارم که توی فرومهای خارجی زیاد دیدم.
تاپیکهای سوالی که ایجاد میشه زمانی که اون تاپیک به نتیجه میرسه و سوال کننده به جواب سوالش میرسه و مشکلش حل میشه گزینه "حل شد" (یا هر عنوانی) رو بزنه تا بقیه کاربرا که توی صفحه اصلی اون انجمن بفهمن که مشکل این بنده خدا حل شده.
اینجوری هم کسانی که به سوالات جواب میدن راحت ترن و هم کسایی که با اون مشکل برخوردن میفهمن که جواب سوالشون توی همون تاپیکه.

موفق باشید

CYCLOPS
یک شنبه 14 فروردین 1390, 22:48 عصر
اگر اشتباه نکنم همچین امکانی قبلا تو سایت بود

Mr.Moghadam
دوشنبه 15 فروردین 1390, 14:55 عصر
اگر اشتباه نکنم همچین امکانی قبلا تو سایت بود

اگه مدیران لطف کنن دوباره این امکان رو قرار بدن خیلی عالی میشه

دوستان دیگه و مدیران نظر خاصی ندارن؟

حمید محمودی
دوشنبه 15 فروردین 1390, 19:00 عصر
سلام،

بله فکر میکنم این امکان قبلا در سایت وجود داشته، و اگر اشتباه نکنم توی همین سایت بود که دیدم قبلا دوستان پیشنهادش رو داده بودند که موافقت نشده بود.

در ذیل این پیشنهادی که دادید میشه پیشنهاداتی نظیر افرودن گزینه امتیاز دهی به پست که قبلا هم وجود داشته، و همچنین افزودن امکان نشانه گذاری کردن (تیک زدن) پستی که بهترین راه حل و کمک رو ارائه کرده (یه چیزی مثل اونچه که در Stackoverflow.com هست) اشاره کرد.

قطعا این گونه امکانات باعث پیشرفت سایت میشه و وقت کاربران در جستجو هایی که انجام میدن کمتر گرفته میشه. و مزیت های دیگه ای داره که فکر نکنم نیازی به توضیح باشه.

Open-Source
سه شنبه 16 فروردین 1390, 00:44 صبح
منم با این مورد موافقم.:تشویق:

خیلی به درد جستجو میخوره در نتیجه پست های تکراری کاهش پیدا میکنه.(گاها تعداد زیاد این تاپیک های تکراری و آبکی آدم رو نسبت به فروم بی انگیزه میکنه:افسرده:)

binyaft
سه شنبه 16 فروردین 1390, 08:42 صبح
بنده هم با این امکان موافقم ، امیدوارم که در اینده شاهد چنین امکانی در سایت برنامه نویس باشیم
:قلب::قلب::قلب:

رضا قربانی
سه شنبه 16 فروردین 1390, 09:53 صبح
عالیه :بوس:

ztx4
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 00:32 صبح
من هم دوست دارم این امکان فعال بشه
البته به شرطی مفید خواهد بود که ایجاد کننده ی تاپیک خودش رو ملزم به زدن اون کلید بدونه. وگر نه به دردی نخواهد خورد!

m.soleimani
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 09:09 صبح
حالا که که کار به رای گیری رسیده شرکت نکنیم درست نیست « البته گفته باشم رای‌های دست کاری بشه می‌ریزیم وسط تالار با کسی هم شوخی نداریم:لبخند: »
بله امکاناتی که دوستان معرفی کردن برای این فروم حیاتی هست مخصوصن

همچنین افزودن امکان نشانه گذاری کردن (تیک زدن) پستی که بهترین راه حل و کمک رو ارائه کرده (یه چیزی مثل اونچه که در Stackoverflow.com هست)

موفق باشید./

arta.nasiri
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 19:21 عصر
منم با این امکانات موافقم.
اگه فعال بشن خوبه