View Full Version : سوال: error به هنگام اجرای setup برنامه در سیستم مشتری
nahidkh
دوشنبه 15 فروردین 1390, 10:15 صبح
با سلام به دوستان
وقتی برنامه ام رو که با vb.net2005 و sqlserver2005 کار کردم روی کامپیوتر دیگه ای جز کامپیوتر خودم نصب میکنم error میده، لطفا اگه کسی علت رو میدونه راهنمایی کنه.ممنونم
68269
m.soleimani
دوشنبه 15 فروردین 1390, 10:34 صبح
با سلام به دوستان
وقتی برنامه ام رو که با vb.net2005 و sqlserver2005 کار کردم روی کامپیوتر دیگه ای جز کامپیوتر خودم نصب میکنم error میده، لطفا اگه کسی علت رو میدونه راهنمایی کنه.ممنونم
68269
ورژن موتور پایگاه دادههای دوتا سیستم با هم مطابقت نداره اونی که شما نوشتی ورژنش بالاتر از ورژن موجود روی سیستم مشتریت هست ./
m.soleimani
دوشنبه 15 فروردین 1390, 10:35 صبح
تکراری شده بود ویرایش شد پاسخ پرسش پایینی رو این جا دادم
درسته ولی میشه راه حلشم بفرمایید؟ ممنون
یه نمونه از همونی که برای خودت نسب کردی برای مشتری نصب کن یا سرور مشتری رو به روز رسانی کن موفق باشی./
nahidkh
دوشنبه 15 فروردین 1390, 13:37 عصر
درسته ولی میشه راه حلشم بفرمایید؟ ممنون
nahidkh
سه شنبه 16 فروردین 1390, 12:08 عصر
تکراری شده بود ویرایش شد پاسخ پرسش پایینی رو این جا دادم
یه نمونه از همونی که برای خودت نسب کردی برای مشتری نصب کن یا سرور مشتری رو به روز رسانی کن موفق باشی./
یعنی باید روی همه سیستم هایی که باید برنامه نصب بشه، sql server خودم رو هم نصب کنم؟
nahidkh
یک شنبه 21 فروردین 1390, 14:29 عصر
با سلام
بعد از نصب نسخه جدید بر روی سیستم مشتری با error جدید زیر مواجه شدم،لطفا کمکم کنید.ممنونم
68540
m.soleimani
یک شنبه 21 فروردین 1390, 15:24 عصر
با سلام
بعد از نصب نسخه جدید بر روی سیستم مشتری با error جدید زیر مواجه شدم،لطفا کمکم کنید.ممنونم
68540
بانکی که ساختی رو اتچ کردی یا نه اگر نکردی اتچش کن و خبر بده باز مشکل داره یا نه موفق باشی./
nahidkh
دوشنبه 22 فروردین 1390, 08:19 صبح
اگه منظورتون اینه که داخل setup قرار دادم بله اینکارو انجام دادم. این setup روی سیستم خودم کار میکنه ولی روی کامپیوترهای دیگه نه! چیکار باید بکنم؟
nahidkh
سه شنبه 23 فروردین 1390, 13:10 عصر
دوستان کسی نظری نداره؟ لطفا اگه دلیل error رو میدونید راهنمایی کند. ممنونم
m.soleimani
سه شنبه 23 فروردین 1390, 14:45 عصر
اگه منظورتون اینه که داخل setup قرار دادم بله اینکارو انجام دادم. این setup روی سیستم خودم کار میکنه ولی روی کامپیوترهای دیگه نه! چیکار باید بکنم؟
داخل ستاپ بودنش رو نمیگم ببین توی سرور مشتری اتچ میشه « البته اگر توی برنامه براش در نظر گرفته باشی به صورت اتوماتیک اتچ بشه » اگر نه خودت به صورت دستی اتچش کن فکر کنم مشکلت حل بشه موفق باشی./
nahidkh
سه شنبه 23 فروردین 1390, 15:06 عصر
داخل ستاپ بودنش رو نمیگم ببین توی سرور مشتری اتچ میشه « البته اگر توی برنامه براش در نظر گرفته باشی به صورت اتوماتیک اتچ بشه » اگر نه خودت به صورت دستی اتچش کن فکر کنم مشکلت حل بشه موفق باشی./
ببخشید برای اینکار باید sql server خودم رو روی سیستم مشتری نصب کنم؟ لطفا اگه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.