ورود

View Full Version : سوال: برنامه ای برای تبدیل برنام ویژوال به برنامه اجرایی

fereshteiman
دوشنبه 15 فروردین 1390, 14:18 عصر
سلام به همگی
من یه برنامه پایگاه داده با vb6 نوشتم که پایگاه داده ام اکسس هستش
می خواستم بدونم چطور می تونم این برنامه رو تبدیل به فایل اجرایی کنم که روی هر سیستمی بدون نیاز به برنامه ویژوال اجرا بشه؟
و این که آیا میشه این برنامه رو مثل برنامه های دیگه طوری درست کرد که بشه نصبش کرد یعنی فایل install داشته باشه و بشه روی هر سیستمی نصبش کرد؟ و اینکه از لحاظ امنیتی کاری کرد که کپی نشه؟ یا حداقل سخت کپی بشه؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

Restlesa
سه شنبه 16 فروردین 1390, 13:19 عصر
در رابطه با سوال اولت باید بگم که از منوی File\Make Project.exe می تونی برنامه ای که نوشتی رو کامپایل کنی و به یه برنامه ی exe تبدیل کنی
در رابطه با سوال دومت هم باید بگم که آره شدنی هستش می تونی این کار رو با نرم افزار های مختلفی نظیر Setup Factory از برنامه ات یه فایل نصب شونده یا همون Suetup درست کنی
و در رابطه با سوال سومت هم باید بگم که برای جلوگیری از کپی شدن برنامه ات باید هنگام ساختن فایل Setup براش مثل برنامه های دیگه سریال نامبر تعریف کنی
به همین راحتی
اگه سوال دیگه داری در خدمتم

fereshteiman
سه شنبه 16 فروردین 1390, 14:58 عصر
ممنونم از جوابتون
ولی وقتی من از راه اول می رم وقتی این فایل اجرایی رو روی سیستم دیگه ای می برم تا وقتی که روی اون سیستم ویژوال نصب نباشه فایلم اجرا نمیشه
در مورد راه دوم که گفتید میشه بیشتر توضیح بدید
یعنی میشه کلا این برنامه رو به صورت setup در آورد و روی سیستم های دیگه بدون نیاز به نصب ویژوال نصب و اجرا کرد؟
بازم ممنونم از جوابتون

Restlesa
سه شنبه 16 فروردین 1390, 17:53 عصر
ممنونم از جوابتون
ولی وقتی من از راه اول می رم وقتی این فایل اجرایی رو روی سیستم دیگه ای می برم تا وقتی که روی اون سیستم ویژوال نصب نباشه فایلم اجرا نمیشه

دوست عزيز مشكل شما اينه كه فايل هاي Ocx ويا Dll هايي كه در برنامه تون مورد استفاده قرار مي دين رو همراه با برنامه ي كامپايل شده تون در سيستم ديگه اي قرار نميدين
شما بايد تمامي فايل هاي ذكر شده و همچنين در صورت موجود پايگاه اطلاعاتي همه رو در كنار يكديگر قرار بدين
در مورد مشكل 2 تون هم بايد بگم كه اگه يه سري به تالار برنامه هاي نصب شونده بزنيد حتما مشكلتون حل خواهد شد

fereshteiman
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 11:37 صبح
سلام
بازم ممنون از کمکتون
ولی خیلی شرمندم
من در این مورد که گفتید چیز زیادی نمیدونم
اصلا نمیدونم چی هستند و از کجا باید پیداشون کنم و کجای سیستم و توی کدوم قسمت برنامه هستند
شرمنده
میشه بیشتر راهنماییم کنید
بازم شرمندم و معذرت میخوام که اینا رو نمیدونم

Restlesa
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 20:29 عصر
خواهش می کنم دوست عزیز اینکه خجالت کشیدن نداره
فایل های OCX و Dll فایل های هستند که برای انجام یک کار و یا زیبایی برنامه هامون ازشون استفاده می کنیم
مثلا اگر شما بخواهید یه برنامه ای بنویسید که با یک پایگاه داده ارتباط برقرار کنه و اون پایگاه داده دستکاری کنه حتما حتما باید از فایل OCX به نام ADO استفاده کنید
و یا اگر بخواهید از تاریخ شمسی به صورت حرفه ای در پروژتون استفاده کنید می تونید از فایل Dll ای به نام Shamsi.dll استفاده کنید
در کل این فایل ها فایل هایی هستند برای راحتی برنامه نویسان در هنگام نوشتن یک پروژه
برای پیدا کردن مسیر فایل های OCX هم موقع اضافه کردن OCX ها در پنجره Components مشخص هستش و برای پیدا کردن آدرس فایل های Dll هم موقع اضافه کردن به برنامه در پنجره ی References مشخص هستش
عکس هایی رو که برات ضمیمه کردن یه نگاهی بنداز

fereshteiman
دوشنبه 05 اردیبهشت 1390, 14:37 عصر
واقعا ممنونم از راهنمایی دقیقتون
تو این مدت که نیومدم داشتم برنامم رو کامل می کردم
حالا کامل شده و آماده است برای setup ساختن
بازم ممنونم
خیلی کامل بود