ورود

View Full Version : شخیص برداشته شدن گوشی (kdtele)



arezoo_sh
دوشنبه 15 فروردین 1390, 15:31 عصر
سلام

میدونم این تاپیک خیلی تکراریه چون این سوال خیلی تو سایت تکرار شده اما تو هیچ کدوم جواب درستی داده نشده .

می خوام توی دلفی تشخیص بدم که طرف مقابل گوشی رو برداشته و یه پیغام پخش کنم
خوب جواب اینکه توی csconnect بزارم و voice رو روی حالت تکرار قرار بدم نباشه ، چون این عملا کاربرد نداره و کسی که به تلفن جواب داده اصولا صبر نمی کنه که تا دوباره از اول بیاد و گوش بده .

راه حل بهتری هست یا نه ؟ چون این کار انجام شده و مشابهش پیدا می شه .

اگر دوستان راه حلی دارن منو راهنمایی کنید . حتی اگه با کامپوننت دیگه ای امکان پذیر باشه ، اما kdtele باید این امکان رو هم داشته باشه .

arezoo_sh
دوشنبه 15 فروردین 1390, 17:55 عصر
دوستان این موضوع خیلی حیاتیه ، لطفا کمک کنید

Valadi
سه شنبه 16 فروردین 1390, 17:47 عصر
من این مشکل با KDtele حل کردم سخته و مودم خاصی می خواد
بایستی تغییراتی در سورس بدی

Vahid.Shatery
سه شنبه 16 فروردین 1390, 21:33 عصر
سلام

در مورد مشکل شما باید عرض کنم که مشکل از مودم نیست . مشکل از سوئیچینگ مخابرات است که امکان تشخیص برداشتن گوشی وجود ندارد که این مورد در تمام ایران متاسفانه به این گونه است .
و اما راه حل : شما باید به جای پیام اولی پیغامی شبیه این پیغام را قرار دهید : ( لطفا جهت شنیدن پیام کلید ستاره را فشار دهید ) . که این پیام تکرار می شود .
لذا شما باید در برنامه از یک DTMF استفاده کنید که به محض فشردن ستاره پیام شما پخش شود که این کار چند مزیت داره .
1 : در گزارش گیری شما مطمئن هستید که طرف مقایل کلید ستاره را فشرده و شما تماس را موفق ثبت می کنید که در حات قبلی تمام تماس های شما موفق در نظر گرفته می شد در حالیکه شخص مقایل اصلا گوشی را برنداشته .
2: مطمئن هستید که شخصی عاقل و بالغ و با سواد گوشی را برداشته ، که این مورد خیلی مهمه که پیام های حساس مانند اعلام بدهی و ... حتما شخص عاقل و بالغ و با سواد گوشی را جواب بده ، نه یک بچه .

نکته ای که هست اینه که شما برای DTMF ستاره زمان 30 ثانیه را میتونین تنطیم کنید که در صورتیکه شخص بعد از گذشت 30 ثانیه ستاره را فشار نداد پیام " از تلفن شما هیچ علائمی دریافت نشد " پخش و تماس خانمه پیدا کند و در صورت نیاز با شخص دوم و یا اشخاص بعدی تماس بگیرد .

امیدوارم مفید بوده باشد.
موفق باشید

arezoo_sh
سه شنبه 16 فروردین 1390, 22:04 عصر
من این مشکل با KDtele حل کردم سخته و مودم خاصی می خواد
بایستی تغییراتی در سورس بدی

دوست عزیز ، من من هم می دونم این مشکل حل شدنی و مثله این نرم افزار هم کم نیست . و اینم میدونم شاید با هر مودمی کار نکنه و 100 % هم سورس باید تغییر کنه !!! شما که جواب گرفتید و تونستید به قوله خودتون حلش کنید
بد نبود که راهنمایی می کردین مثله Vahid.Shatery (http://barnamenevis.org/member.php?41138-Vahid.Shatery) .

به هر حال ممنون ، مشکل من هم با پاسخ Vahid.Shatery (http://barnamenevis.org/member.php?41138-Vahid.Shatery) حل شد .

باز هم اگه کسی می دونه راه حل دیگه ای غیر از این هست لطفا بگه ؟ و اینکه لازم نباشه دو پیاغام پخش بشه (میدونم که شدنیه و هست همچین چیزی)