ورود

View Full Version : مشکل با فایل های Image

Felony
سه شنبه 16 فروردین 1390, 20:55 عصر
سلام ،

چند روز پیش چند تا برنامه و ... با حجم بالا دانلود کردم که به صورت Image بود ، مثلا برنامه Autocad 2011 رو وقتی از Rar خارج کردم 6 تا فایل شد که 5 تای اونها به نظر میاد که Image اصلی باشن که هر کدوم حدود 1 گیگ هست و فرمت خاصی ندارن و به صورت زیر نام گذاری شدن :

Image.000
Image.001
Image.002
Image.003
Image.004
Image.dvd

فایل آخر که فرمت dvd. داره 1 کیلوبایت هست و اسم فایلهای قبلی داخلش نوشته شده ؛ من با Daemon Tools سعی کردم فایل ها رو باز کنم که فقط فایل Image.000 باز شد و درست هم کار میکرد ولی فایل های بعدی مثل اینکه به Image.000 وابسته هستن و Daemon بازشون میکنه ولی نمیتونم وارد درایو مجازی بشم و میگه فایل سیستم رو نمیشناسه !

چند تا درایو مجازی هم با هم ساختم و فایل ها رو باز کردم ولی باز هم نشد ؛ کسی میدونه این Image ها با چه برنامه ای گرفته شده و چه طور میشه کامل بازشون کرد ؟

Rejnev
سه شنبه 16 فروردین 1390, 21:03 عصر
clone رو تست کن.
درایو مجازیش رو دانلود کن(بهتره آخرین نسخش باشه چون 7 با ورژنهای قدیمیش مشکل داره)

Felony
سه شنبه 16 فروردین 1390, 21:04 عصر
تست میکنم ببینم چی میشه ...

حمید محمودی
سه شنبه 16 فروردین 1390, 23:17 عصر
کسی میدونه این Image ها با چه برنامه ای گرفته شده و چه طور میشه کامل بازشون کرد ؟

بله همونطوری که گفته شد این Image ها با استفاده از Clone CD/DVD گرفته شده اند. این نرم افزار موقعی که میخوایم یه ایمیج که بالای چند گیگ هست رو در درایو FAT32 ذخیره کنیم، پیغام میده که باید فایل Image به بخش های مختلف تقسیم بشه. ولی در درایو NTFS اینطوری نیست. علاوه بر این نرم افزار فکر میکنم UltraISO هم مشکلی با این گونه Image ها نداشت.

Felony
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 03:37 صبح
ممنون مشکل رفع شد ، فایل های ویدئویی هم که به این شکل هستن رو میشه با Win DVD Maker ویندوز 7 مشاهده کرد .