ورود

View Full Version : مشورت در مورد انتخاب پروژه ی پایانی

MahmoudiNik
سه شنبه 16 فروردین 1390, 23:18 عصر
با سلام خدمت دوستان
من دانشجوی کاردانی نرم افزار ترم آخر هستم
برای درس پروژه دنبال موضوع خوب و در خوری میگردم از این لحاظ که پروژه ای باشه که هم چیزهای جدیدی برای یاد گیری داشته باشه و هم بتونم در آینده روش کار کنم و حتی ازش پول در بیارم. بیشتر پروزه ها اینروزا برنامه های پایگاه داده هستند و بیشتر هم تکراری و همین الانم برنامه آماده دارم برای ارائه اما من بیشتر دوست دارم برنامه های الگوریتم محور بنویسم.

زمینه های کاری من vb.net ,C#,sql server هستش.
برنامه های پایگاه داده ها هم زیاد نوشتم.(انبار داری , مدیریتی و.... )
با میکرو کنترل های avr هم تاحدی آشنایم .

-نظر خود من یک کد ساز حرفه ای برای برنامه های پایگاه داده ای هستش (code generator)
اگر دوستان ایده ای برای این پروژه یا پیشنهاد پروژه بهتری دارند خوشحال میشم راهنمایی کنید.

syntiberium
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 02:15 صبح
شما نمی توانید تنهایی اون هم فقط برای تحویل دادن برای گرفتن مدرک و نمره پروژه ای بسازید که وجود نداره . شما می تونید به پروژه هایی که قبلا ساخته شده نگاه کنید و بهترش رو در بعضی زمینه های ممکن بسازید یا یکی از آن ها را کامل کپی کنید و ارتقاء دهید . این جوری هم یجورایی تکراری نیست و هم کیفیت پروژه ای که برای تحویل دادن می سازید خیلی بهتره و بدونه اشکال تره و زودتر و کامل تر آماده می شه و بعدا برای پروژه های پولی می توانید حتی گروه تشکیل دهید و وقت و نیروی کار بیشتری برای ساختنش خواهید داشت .

MahmoudiNik
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 19:26 عصر
سلام
ممنون , درسته منم دنبال همینم و البته این رو هم بگم من زیاد اعتقادی به مدرک و نمره ندارم بیشتر طرح برام مهمه و زیاد هم نمیخام بزرگ باشه
بازم از راهنماییتون ممنونم

returnx
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 22:09 عصر
خوش بحالتون که خودتون انتخاب می کنید ، ما خودمون انتخاب نمی کنیم برگه رو می دیم استاد پروژه رو مشخص می کنه (والا ما هنوز استاد رو هم ندیدیم و باهاش صحبت نکردیم)
اما وقت خودت با برنامه های تحت Database مثل انبار داری و... حدر نده این پروژه ها چیز جدیدی برای یاد گیری نداره ...
پروژه های جالب تر مثل یک دیکشنری خاص یا یک مدیا سنتر و... خیلی چیزهای بیشتری واسه یاد گیری داره...
البته این فقط نظر شخصیه من بود...