View Full Version : سوال: مشکل در بهم ریختگی صفحه در هنگام مینیمایز شدن صفحه
esteftaats1368
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 23:27 عصر
با سلام به دوستان عزیز. راستش من توی قالب سایت خیلی مشکل دارم. اما مشکل اصلی من هنگامی است که کاربر صفحه رو مینیمایز میکنه یا موقعی که سایت منو باز می کنه مرورگرش در حالت مینیمایز هستش که در این حالت تصاویر ، چینش صفحه رو بهم می زنند. البته منظورم از مینیمایز این هستش که صفحه رو کوچیک میکنه ، مثلا مرورگر 60 درصد دسکتاپ رو اشغال کرده.ممنون
mamali-mohammad
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 23:42 عصر
خب شما برای دیو ها از مقدار پیکسل استفاده کردی
از درصد استفاده کن
colors
چهارشنبه 17 فروردین 1390, 23:44 عصر
درود
دوست من کدهای سایت خود رو قرار دهید تا بررسی کنیم .
الان نمیشه هیچ تصمیمی گرفت دلایل زیادی داره . شما کدهای خود رو قرار بده تا همراه با دوستان بهتون کمک کنیم.
alibabaei2
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 01:44 صبح
به این چیزی هم که شما میگید میگن restore down نه minimize.
همونطر که گفتن جای px از درصد استفاده کنید
esteftaats1368
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 06:20 صبح
خب شما برای دیو ها از مقدار پیکسل استفاده کردی
از درصد استفاده کن
بله درسته. آخه کار با div رو بلد نیستم. هر چی هم دنبال آموزش این تگ میگردم درست متوجه نمیشم. میشه یکی از دوستان توضیح بده.
esteftaats1368
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 06:40 صبح
درود
دوست من کدهای سایت خود رو قرار دهید تا بررسی کنیم .
الان نمیشه هیچ تصمیمی گرفت دلایل زیادی داره . شما کدهای خود رو قرار بده تا همراه با دوستان بهتون کمک کنیم.
دم شما گرم بابت جواتون.
راستش یه پروژه درست کرده بودم که فکر کنم گمش کردم(البته بعد از تحویل).اما اگه بخوام درباره قالب بندی ناشیانم توضیح بدم باید بگم که :
اول میام یه table درست می کنم که یک tr داشته باشه. بعدش برای اون tr سه td میذارم (چون میخوام صفحه از نظر عمودی به 3 قسمت تقسیم بشه). البته خاصیت width تگ td رو درصد میذارم. بعدش دیگه شروع می کنم از دم واسه هر پاراگراف یه p میذارم و واسه عکس ها هم از img استفاده می کنم. البته هیچ ویژگی به p و img اضافه نمی کنم. که مشکل من این عکس ها هستش که موقع restore down قالب سایت رو بهم میزنن. قبلا هم بهم گفتن که از div استفاده کن. ولی من هنوز دقیقا نمی دونم این تگ چیکار میکنه ، چه برسه به کار باهاش. اگه از اول قالب بندی یک سایت تا آخرش رو یه توضیحی بدین و همچنین کاربرد div ، ممنونتون میشم.
mamali-mohammad
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 10:08 صبح
از تیبل استفاده نکن
تو فروم آموزش های خوبی هست
در مورد مشکلت برای عکس ها :
طبیعی هست دیگه !
شما وقتی از 3 تا عکس با عرض 300 پیکسل که استفاده کنی ، میشه 900 پیکسل !
حالا که مرورگر کوچیک شده ، مجبوره عکس رو بندازه پایین
esteftaats1368
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 11:34 صبح
از تیبل استفاده نکن
تو فروم آموزش های خوبی هست
در مورد مشکلت برای عکس ها :
طبیعی هست دیگه !
شما وقتی از 3 تا عکس با عرض 300 پیکسل که استفاده کنی ، میشه 900 پیکسل !
حالا که مرورگر کوچیک شده ، مجبوره عکس رو بندازه پایین
همین اینها درست ، ولی من می دونم باید از div استفاده کنم. ولی چجوری؟خب به عکس چه مقداری بدم که این مشکل پیش نیاد؟
colors
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 14:46 عصر
دوست من شما یه تصویر از نمای قالبتونو بزار تا من با استفاده از دیو براتون یه قالب بسازم
esteftaats1368
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 15:39 عصر
دوست من شما یه تصویر از نمای قالبتونو بزار تا من با استفاده از دیو براتون یه قالب بسازم
با تشکر از دوستان گرامی. فک می کنم مشکل حل شد. تازه یاد گرفتم که باید css یاد بگیرم تا این مشکل را حل کنم. بابت راهنماییهاتون ممنون
hamiii
شنبه 20 فروردین 1390, 09:52 صبح
زمانی از درصد استفاده می کنند که در صورت مینیمایز شدن مرورگر لازم باشه سایت به صورت تمام صفحه دیده بشه و اسکرول افقی نخوره.
ولی غالب طراحی ها از پیکسل استفاده می کنند ،منتها عرض رو در حد متعادلی (مثلا 850 یا 900) انتخاب می کنند تا در مرروگرهای با رزولیشن بالا هم اسکرول نخوره. ولی درصورتی که مرورگر بیش از اندازه معمول کوچک بشه (مثلا مینیمایز بشه) اسکرول افقی می خوره و هیچ اشکالی هم نداره
موفق باشی
hamiii
شنبه 20 فروردین 1390, 09:54 صبح
با تشکر از دوستان گرامی. فک می کنم مشکل حل شد. تازه یاد گرفتم که باید css یاد بگیرم تا این مشکل را حل کنم.
div فرق زیادی با تگهای دیگه نداره.فقط یه باکس ساده است. اگه میخواین تو قالبتون از عکسهای زیادی استفاده کنین باید عکسها رو تو بک گراند باکسها قرار بدین نه اینکه با تگ img مستقیما بزارین تو صفحه.اینجوری مشکل مینیمایز شدن هم حل میشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.