ورود

View Full Version : سوال: خطا در اجرای یک برنامه ساده!

C4TX LORD
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 08:06 صبح
سلام دوستان
من به تازگی این انجمن رو پیدا کردم و تازه کار هم هستم:لبخند:
من یک برنامه خیلی ساده به این شرح که در تصویر می بینید نوشتم اما برنامه ران نمی شه و به خط سوم خطا می گیره.
http://up.iranblog.com/images/kdxajhid5ploqiho19vj.jpg

در حالی که برنامه رو درست نوشتم.
ممنون می شم از دوستان اگر اهنمایی بکنن.

ورژن برنامه هم این هست:
Borland_Turbo_CPlusPlus_v5.02

m.soleimani
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 08:33 صبح
سلام دوستان
من به تازگی این انجمن رو پیدا کردم و تازه کار هم هستم:لبخند:
من یک برنامه خیلی ساده به این شرح که در تصویر می بینید نوشتم اما برنامه ران نمی شه و به خط سوم خطا می گیره.
http://up.iranblog.com/images/kdxajhid5ploqiho19vj.jpg

در حالی که برنامه رو درست نوشتم.
ممنون می شم از دوستان اگر اهنمایی بکنن.

ورژن برنامه هم این هست:
Borland_Turbo_CPlusPlus_v5.02

چرا تصویر گذاشتی همین‌جا از تگ کد استفاده می‌کردی در کل برنامت چندتا مشکل داشت یه نمونه از همون که نوشتی رو این‌جا برات گذاشتم ببین چندتا گزینه نسبت به کد تو اضافه داره موفق باشی./

#include <iostream> // يه اشتباه تايپی اين جا داشتيد يه حرف زياد تايپ کرده بوديد

using namespace std; // به علامت سمی کالن اين جا دقت کن بايد پايان همه دستورات از اين علامت استفاده کنی

int main() // دقت کن تابع شما يه نوع عددی رو به عنوان نوع برگشتی معلوم کرده
{
cout << "Hello my program!" << endl; // اينی که من اضافه نسبت يه شما نوشتم يه خط مکان نما رو پايين می بره چيز خاصی نيست

return 0; // وقتی تابع نوع برگشتی داره شما حتمن بايد يک نمونه از اون رو برگردونی اين جا ما يه مقدار عددی بر می گردونيم چون تابع ما نوع عددی رو معرفی کرده
}

C4TX LORD
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 12:43 عصر
چرا تصویر گذاشتی همین‌جا از تگ کد استفاده می‌کردی در کل برنامت چندتا مشکل داشت یه نمونه از همون که نوشتی رو این‌جا برات گذاشتم ببین چندتا گزینه نسبت به کد تو اضافه داره موفق باشی./

#include <iostream> // يه اشتباه تايپی اين جا داشتيد يه حرف زياد تايپ کرده بوديد

using namespace std; // به علامت سمی کالن اين جا دقت کن بايد پايان همه دستورات از اين علامت استفاده کنی

int main() // دقت کن تابع شما يه نوع عددی رو به عنوان نوع برگشتی معلوم کرده
{
cout << "Hello my program!" << endl; // اينی که من اضافه نسبت يه شما نوشتم يه خط مکان نما رو پايين می بره چيز خاصی نيست

return 0; // وقتی تابع نوع برگشتی داره شما حتمن بايد يک نمونه از اون رو برگردونی اين جا ما يه مقدار عددی بر می گردونيم چون تابع ما نوع عددی رو معرفی کرده
}

آقا دستت درد نکنه.
دقیقا همین کد رو هم کپی پیست کردم اما باز هم همچنان این مشکل برقرار هست.
به نظر شما مشکل از کامپایلر نیست؟
اگر دوستی بتونه اون کامپایلری که تحت ویندوز هست، خودش تست کرده و برنامه نوشته باهاش رو اینجا هم بذاره تا بلکه مشکل برطرف بشه.

C4TX LORD
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 20:32 عصر
واقعا جای تاسف داره برای این چنین انجمنی که کمکی به من مبتدی نتونست بکنه و کلا از این سایت ناامید شدم.
مشکل رو هم خودم حل کردم و خیلی هم ساده بوده رفع این مشکل.
اصلا نیازی به خط دوم(using namespace std) نبود.

m.soleimani
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 23:26 عصر
واقعا جای تاسف داره برای این چنین انجمنی که کمکی به من مبتدی نتونست بکنه و کلا از این سایت ناامید شدم.
مشکل رو هم خودم حل کردم و خیلی هم ساده بوده رفع این مشکل.
اصلا نیازی به خط دوم(using namespace std) نبود.

مگه از cout استفاده نکرده بودی ! خوب برای استفاده از اون باید namespace std رو اضافه کنی دیگه مگه این که کامپایلر شما این کد رو داخل کتابخانه iostream داشته باشه در کلی هر جور راحتی فکر نکنم دیگه از توضیح خط به خط کامل‌تر داشته باشیم معلم خصوصیت هم با وجود گرفتن پول برات اینقدر وقت نمی‌گذاره اصلن لیاقت همچون شمایی همون کم محلی کردن هست خوش بگذره./

C4TX LORD
جمعه 19 فروردین 1390, 00:41 صبح
مگه از cout استفاده نکرده بودی ! خوب برای استفاده از اون باید namespace std رو اضافه کنی دیگه مگه این که کامپایلر شما این کد رو داخل کتابخانه iostream داشته باشه در کلی هر جور راحتی فکر نکنم دیگه از توضیح خط به خط کامل‌تر داشته باشیم معلم خصوصیت هم با وجود گرفتن پول برات اینقدر وقت نمی‌گذاره اصلن لیاقت همچون شمایی همون کم محلی کردن هست خوش بگذره./
lol
اول اینکه روی صحبت من با شما نبود.
دوم شمایی که ادعات می شه و نمی دونی که Borland c++ ورژن 5 دیگه به فضای نام نیاز نداره و در سرفایل iostream موجودیت داره مجبور نیستین که به ما n00bها درس یاد بدی.

در کل همین طرز فکر هست که باعث عدم پیشرفته مون شده و اگر همه هر چی که بلد بودن رو به بقیه هم یاد میدادن الان کشور جهان سومی نبودیم.

BORHAN TEC
جمعه 19 فروردین 1390, 18:28 عصر
lol
اول اینکه روی صحبت من با شما نبود.
دوم شمایی که ادعات می شه و نمی دونی که Borland c++ ورژن 5 دیگه به فضای نام نیاز نداره و در سرفایل iostream موجودیت داره مجبور نیستین که به ما n00bها درس یاد بدی.

.
سلام
اگر می گویید که فلان نسخه این گونه است، خوب شما بیایید این تجربه خود را در اختیار دیگران قرار دهید. هدف این سایت انتقال تجربه است و اعضای این سایت قصد جنگ و جدال ندارند. در اینجا هیچ کسی برای کمک به دیگر برنامه نویسان پول دریافت نمی کند و تمام این کارها به صورت داوطلبانه انجام می شود. تمام اعضای این سایت مثل شما و امثال شما هستند. اگر می گویید که این سایت در یک مورد خاص نتوانسته کمکی به شما کند، دلیل نمی شود که بگویید که از این سایت ناامید شدم، چون این وبسایت کاملترین و فعال ترین وبسایت در حوزه برنامه نویسی به زبان فارسی می باشد. در اینجا حتی بسیاری از مشکلات حرفه ای ها هم برطرف شده است که اگر این سایت وجود نداشت شاید ماهها رفع این مشکلات طول می کشید.

lol

مجبور نیستین که به ما n00bها درس یاد بدی
این وبسایت به زبان فارسی است پس لطفاً به زبان فارسی سخن بگویید. :چشمک:

در کل همین طرز فکر هست که باعث عدم پیشرفته مون شده و اگر همه هر چی که بلد بودن رو به بقیه هم یاد میدادن الان کشور جهان سومی نبودیم
بر عکس، من فکر می کنم که طرز فکر شما باعث شده که ما هنوز جهان سومی باشیم. :متفکر:

موفق و سربلند باشید...