ورود

View Full Version : کمک فوری برای انتخاب پروژه پایان کارشناسی

Sina Programmer
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 09:37 صبح
سلام
ترم آینده باید پروژه کارشناسی ام رو ارائه بدم
یکی از اساتید موضوعی تحت این عنوان بهم پیشنهاد کرده
برنامه نویسی GIS با دات نت (C#) , ASP.net , SQL Server
من که از توضیحاتش زیاد سر در نیاوردم اینه که خواهش میکنم تمام کسانی که میدونن چیه اهنمایی کنن
و نقاط قوت و ضعف ها رو بگن و اینکه آیا بازار کار داره یا نه یعنی ارزش داره براش وقت بذارم ؟
با تشکر

bahar1370
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 22:58 عصر
http://barnamenevis.org/showthread.php?174651-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-GIS-%D8%AF%D8%B1-.net-%28%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%29

m.soleimani
جمعه 19 فروردین 1390, 00:02 صبح
سلام
من که از توضیحاتش زیاد سر در نیاوردم اینه که خواهش میکنم تمام کسانی که میدونن چیه اهنمایی کنن
و نقاط قوت و ضعف ها رو بگن و اینکه آیا بازار کار داره یا نه یعنی ارزش داره براش وقت بذارم ؟
با تشکر

در کل اگر پروژه دیگه‌ای مقدور هست دور این یکی رو خط بکش چون زیادی پیچیده و خسته کننده هست برای پروژه پایانی و گویا شما هم زیاد دنبالش نبودی

در مورد بازار کار که بله مربوط می‌شه به نقشه‌های شهری از هر نوع پراکندگی ساختمان و خیابان کشی و ...

اگر پروژه پدر مادر دار بشه شهرداری پول خوبی براش می‌ده ولی باید حسابی کار کنی

موفق باشید./

ma.rad
جمعه 19 فروردین 1390, 10:27 صبح
به نظر منم زمان زیادی میبره

Mehdi Naderi
جمعه 19 فروردین 1390, 19:11 عصر
عدم وجود منبع فارسی بزرگترین مشکله

Alireza_Salehi
شنبه 20 فروردین 1390, 15:31 عصر
سلام
با تشکر
پروژه جالبی هست و بسیار کاربردی
در مورد شرکت ESRI و نرمر افزار ArcGIS جستجو کنید. قابلیت تعامل با دات نت را هم دارا هست.

franchesco
دوشنبه 22 فروردین 1390, 18:58 عصر
دوست عیزیز روی این موضوع میتونی کار کنی :

Spider web :
Spider نرم افزاري است كه كار جمع آوري اطلاعات از صفحات مختلف را بر عهده دارد.

در موردش جستجو کن و ببین که دقیقا چی.
در این مورد خیلی زیاد کار شده . و شما تا دلت بخواد نمونه های مار شده دارین .

حالا شما چی میتونی بنویسی اینه که بیای بر اساس زبان های برنامه نوسی در برنامه ای کا بر این اساس مینویسی سرچ کنه و تمام کتابخانه ها و فریمورک هایی که تا به حال برای زبانهای برنامه نویسی در اینترنت وجود داره پیدا کنه و دسته بندی کنه و در آخر هر زبان رو با تامام کتابخونه هاش نشون بده ... برای پروژه لیسانس هم کار خوبی .

و میتونم بگم هر زبان برنامه نویسی رو که انتخاب کنی کتابخانه های کافی وجود داره که کمک کنه !

Sina Programmer
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 13:13 عصر
با تشکر از همگی
لطفا نقاط ضعف و مزیت ها رو بگین تا تصیمیم گیری راحت تر باشه
:گیج:
:متعجب::گریه:

m.soleimani
چهارشنبه 24 فروردین 1390, 13:27 عصر
با تشکر از همگی
لطفا نقاط ضعف و مزیت ها رو بگین تا تصیمیم گیری راحت تر باشه
:گیج:
:متعجب::گریه:

مهم‌ترین چیز این هست که چقدر قرار هست زمان بگذاری و چقدر با برنامه نویسی آشنا هستی موارد دیگه بعد از این هست ./

Sina Programmer
پنج شنبه 25 فروردین 1390, 20:40 عصر
از توضیحات دوستان به این نتیجه میرسم که باید حسابی وقت گذاشت اما لطفا کمی از نفاط قوت و مزایای آن بیشتر توضیح بدین

Sina Programmer
شنبه 27 فروردین 1390, 18:44 عصر
لطفا کمک
:گریه:
:افسرده:

Sina Programmer
جمعه 09 اردیبهشت 1390, 18:30 عصر
لطفا اونایی که آشنایی دارند بهم بگن باید چه جوری شروع کنم
با تشکر

m.soleimani
شنبه 10 اردیبهشت 1390, 15:16 عصر
لطفا کمک
:گریه:
:افسرده:

لطفا اونایی که آشنایی دارند بهم بگن باید چه جوری شروع کنم
با تشکر

دوست عزیز بهتر نیست یکم جدی‌تر باشی کسی که این‌جا به شما پروژه تحویل نمی‌ده که ناسلامتی شما دارین پروژه پایان دوره خودتون رو آماده می‌کنین ترم اولی که نیستین بگیم هنوز تو حال و هوای دبیرستان هستید. بگذریم بعد از دانشگاه قصد دارین برین دنبال کار آزاد حیف نیست اینقدر هزینه و زمان برای درس خوندن گذاشتین.

اینم یه لینک ببین ازت میاد بری دنبالش یا بهتره بری دنبال یه پروژه کم زحمت‌تر برای کارت

http://www.codeproject.com/KB/showcase/GIS_Silverlight.aspx

توی همین فروم هم چندتا از دوستان تا حالا برنامه‌های مرتبط با این موضوع رو قرار دادن بگردی پیدا می‌کنی موفق باشی./

Mehdi Naderi
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 21:59 عصر
اگر قصد دارید واقعا کار کنید باید حداقل دو سه ماه بطور اصولی مفاهیم پایه سیستم های اطلاعات مکانی رو یاد بگیرین
بعد برین سراغ دسکتاپ
و نهایتا برنامه نویسی اون

Sina Programmer
پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 23:24 عصر
میتونید بگیر از کجا شروع کنم مشکل من اینه که نمیدونم باید چی یاد بگیرم و نیاز به فهم چه مواردی دارم