PDA

View Full Version : گفتگو: نظرتون درباره وب سایتی که طراحی کردم چیه؟

golnouri
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 19:54 عصر
با سلام، خدمت دوستان با تجربه در زمینه طراحی وب سایت.
من وب سایتم و بر اساس زبان برنامه نویسی ASP.NET + AJAX + FLASH طراحی کردم.
طراحیکل هسته ی اولیه این وب سایت توسط DIV صورت گرفته و کدهای CSS به اندازه ای که زیاد شلوغ نکرده باشه توش استفاده شده.
هدف کلیم در طراحی این وب سایت این بود که: 1) سرعت لود خوبی داشته باشه 2) همه چیز ساده اما کاربردی باشه 3) دوری از پیچیدگ در موضوع و ...
فعلا تنها صفحه ی اول سایتم طراحی شده و می خواهم اشکالاتش و بدونم تا در ادامه ازشون بهره ببرم.
از اهالی اهل فن در این زمینه در خواست هم فکری می کنم.
آدرس: www.golnouri.ir
با تشکر

colors
پنج شنبه 18 فروردین 1390, 20:31 عصر
درود

همین جور که دارم بررسی میکنم اشکلات رو یکی یکی براتون میزارم.

استفاده از Stylesheet درونی و حتی درون خطی - اولین قدم برای بارگذاری کند
کدهای بیخودی برای نمایش favicon
description طولانی و چند بخشی
وقتی از CSS استفاده میکنی دیگه نیازی به استفاده اتریبیوت برای تگ های HTML نداری.

و اینم یه سری از نکات مثبت

رنگبندی و قالبندی صحیح
فونت مناسب

در کل خوب بود
موفق باشی

alibabaei2
جمعه 19 فروردین 1390, 04:12 صبح
سعی کنید به جای flash از jquery استفاده کنید

hamiii
شنبه 20 فروردین 1390, 10:09 صبح
مجتبی جان با چهار نکته ی منفی که دوست قبلی گفتن موافقم.بهتره تغییرش بدی.
نکات مثبت و منفی رو باهم میگم:
- اسلایدر بسیارزیبا کاربردی و ساده ایه.فقط مشکلش اینه که فلشه و شاید همه کاربران مشاهده اش نکنن. درصورتی که اگه از جی کوئری استفاده کنی دیگه این مشکلو نخواهی داشت.
- رنگ بندی خوبی داره
- سرعت لود صفحات خوبه
- به نظرم اومد یه کمی از جاوا زیاد بهره بردی.البته چون تو این زمینه تخصص زیادی ندارم این اشکالم رو جدی نگیر:چشمک:
- شاید اگه یه کمی فاصله بین خطوط (line-height in scss) بیشتر بشه خوندن متون راحت تر باشه
- تو قسمت اخبار بهتره لینک آخرین اخبار رو بزاری نه مشروحش.که البته با توجه به گفته ی خودت هنوز صفحات جانبی رو اضافه نکردی.
- یه تنکته خیلی خوب توی طراحیت اینه که کدهای استایلت و کلا html ت رو بسیار بهینه و خوب نوشتی

در کل من از بیست نمره 15 رو به طراحیت میدم.(البته من زیاد تو این زمینه متخصص نیستم.بیشتر نظرات کاربری بود)
موفق باشی مجتبی جان
-

hesamy2004
یک شنبه 21 فروردین 1390, 09:42 صبح
بنظر من از تکست خیلی زیاد استفاده کردی، درصورتیکه صفحه اصلی سایت جایی برای توضیح نیست.

رنگ بندیها بنظر من خیلی با هم نمیخونن. مثلاً در فوتر صفحه جاییکه حاشیه رنگ آبی پررنگ میشه، فوتر با زمینه سیاه بنظر من زیباش نمیکنه چون سیاه و آبی مکمل هم نیستند. کلاً برای رنگ بندی پیشنهاد میکنم به این سایت سر بزنی: http://kuler.adobe.com

کانترست زمینه سایت با رنگ تکستها خوبه چون چشم رو خسته نمیکنه و راحت میشه متن رو خوند ولی یه جورایی منم فکر میکنم فاصله بین خطوط رو افزایش بده. شاید اگه پاراگرافهات رو هم ایندنت بکنی خوشگل تر بشه.

وسط صفحه هم سه تا عکس با زمینه های آبی نارنجی و سبز داری. بازم اینها مکمل هم نیستند.

نکته آخر اینکه با عرض شرمندگی (امیدوارم ناراحت نشی) ولی زیاد اسم خودت رو نوشتی. هم تو منو، هم تو فلش، هم با رنگ قرمز تو متن و هم تو فوتر. مطمئنم چیزی که قرار فروخته بشه خودت نیستی :خجالت: پس انقدر تاکید نیازی نیست.

امیدوارم این نظرات بدردت بخوره.