View Full Version : کار با فیلد memo
rahro
سه شنبه 15 شهریور 1384, 17:40 عصر
سلام
میخواستم اطلاعات توضیحی هر شخص رو در فیلدmemo ذخیره نمایم قبلا این کار رو در فاکس 2.6 نیز انجام ندادم که پیش زمینه ای در این مورد داشته باشم و موفق نیز نشدم از دوستان که در این زمینه اطلاعاتی دارند و یا یک نمونه از قبل طراحی شده دارند تقاضا دارم در این زمینه کمک کنند0 متشکرم
binyaz2003
سه شنبه 15 شهریور 1384, 19:49 عصر
هیچ فرقی نداره
ALI RAFFIE
سه شنبه 15 شهریور 1384, 23:04 عصر
البته با فیلد های دیگه.
javad_hosseiny
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 17:36 عصر
از فیلد memo بیشتر در مواردی که نیازمند به ذخیره اطلاعاتی که دارای حجم نامحدود (منظور از نامحدود بیشتر از 255 کاراکتر هست) می باشد ولیکن دارای مشکلات بسیاری نیز هست
مثلا اکثریت به هنگام خروج اضطراری (رست شدن سیستم، close از برنامه و ....) آسیب می بینند و شما باید فایل مربوطه را تصحیح کنید (که در خیلی از موارد این تصحیح با از بین رفتن اطلاعات همراه است)
و دوم باعث ایجاد حجم انبوه زائدی از اطلاعات می شود (بدین صورت که می بیند خیلی از اطلاعات نامربوط نیز در داخل فایل ذخیره شده اند (البته این اطلاعات در حال نرمال قابل دیدن نیستند ولی اگر همون فایل (فایل جدول موردنظر با پسوند fpt) را توسط یک برنامه viewer به صورت هگزا (و حتی برنامه های نرمال دیگری همچون nc و...) ملاحظه کنید این اطلاعات زائد را می بینید (و حتی در برخی موارد من سورس کد برنامه خودم را داخل این فایلها دیدم) و در کل نسبت به این نقضیه دارای اشکالات بسیاری هست (که حتی با دستور pack memo ) نیز قابل رفع نیست
ودر کل پیشنهاد می شود به جای این کار (استفاده از فیلد memo) خودتان مدیریت چنین فیلدهای را دست بگیرید
(مثلا اطلاعات موردنظر را در یک فایل دیگر بصورت تکست (و جهت امنیت بالاتر به هرنوع فرمت دیگری که می خواهید) ذخیره کنید و در خود جدول فیلدی جهت دسترسی به آدرس شروع این مطلب در فایل موردنظر را ذخیره کنید (با استفاده از توابع سطح پایین فایل) و به راحتی توسط توابع نوشته شده توسط خودتان مقدار حجم اطلاعات ذخیره شده و خواندن و نوشتن اطلاعات در فایل مکمل را کنترل کنید)
rezaTavak
چهارشنبه 16 شهریور 1384, 23:03 عصر
برخی از دستورات هم درست کار نمیکنند مانند Set Carry on
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.