View Full Version : کمک در مورد انواع join ها
oliya24
جمعه 19 فروردین 1390, 14:04 عصر
سلام دوستان من انواع جوینها رو بلدم اما نمیدونم اصلا چرا باید از جوینها استفاده کرد و نمیدونم کی باید از کدام نوع جوین استفاده کرد اگر کسی از شما مهندسین بتونه در این مورد 2 به من کمک کنه ممنون میشم
zimzim
جمعه 19 فروردین 1390, 15:43 عصر
سلام
زمانی که بخوای ستون هایی رو از بین چند جدول انتخاب کنی از join استفاده می کنی که بین این جداول باید ستون مشترک وجود داشته باشد یکی به صورت pk ودیگری به صورت fk . ما سه نوع جوین داریم :1) درونی (inner join ) دراین جوین رکوردهایی را می آورد که مقادیر ستون های مشترک یکسان باشد . 2) بیرونی (left - right - full ) شامل سه جوین می باشد . left join علاوه بر مقادیر یکسان فیلدهای مشترک بقیه مقادیر راهم از جدول سمت چپ (یعنی جدولی که درابتدا نام برده می شود ) می آورد . right join هم علاوه بر مقادیر یکسان بقیه مقادیر را از جدول سمت راست (یعنی نام جدولی که بعد از right join نوشته می شود) می آورد . full join هم که در واقع اجتماع left و right می باشد . 3) cross join : این جوین عمل ضرب دکارتی را انجام می دهد ونیازی به شرط ندارد یعنی لازم نیست فیلدهای مشترکی وجود داشته باشد وکاربرد آن معمولا برای ایجاد جدول بزرگ برای آزمون حجم ویا check list می باشد . که در بین این جوین ها inner join از همه متداول تر است وبیشتر استفاده می شود وبرحسب نیاز خود بقیه جوین هارا هم می توانید به کارببرید . البته من دراینجا ساختار جوین ها را ذکر نکرده ام .
oliya24
جمعه 19 فروردین 1390, 17:37 عصر
سلام از دوست عزیزم متشکرم که این کمک رو کرد و به ما در این مورد کمک کرد در مورد رابطها کسی میتونه کمکی بکنه منظور از اینکه میگن فلان جدول با فلان جدول ارتباط چند به چند داره یعنی چی؟؟؟؟؟
محمد سلیم آبادی
شنبه 20 فروردین 1390, 12:37 عصر
سلام از دوست عزیزم متشکرم که این کمک رو کرد و به ما در این مورد کمک کرد در مورد رابطها کسی میتونه کمکی بکنه منظور از اینکه میگن فلان جدول با فلان جدول ارتباط چند به چند داره یعنی چی؟؟؟؟؟
از اصطلاح ارتباط چند به چند (many to many) زمانی استفاده میشه که یک نمونه از جدول A با یک یا چند نمونه از جدول B ارتباط داشته باشه و همچنین یک نمونه از جدول B با یک یا بیشتر از یک نمونه از جدول A ارتباط داشته باشد.
عملا بدون کمک گرفتن از جدول واسطی به نام "جدول اتصال" این ارتباط ایجاد نمیشه.
توصیه می کنم این مقاله رو بخونین بخصوص قسمت relationship
http://www.30sharp.com/article/13/245/11/enforcing-referential-integrity-using-ddl.aspx
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.